2020, de media drijven de tegenstellingen op de spits, ik zoek nu de overeenkomsten, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #169
Countdown to Freedom # 63 + 1 day


Het afgelopen weekend was ik getuige van een histories weekend. Terwijl ik live zat te kijken via YouTube naar Berlijn, waar landen uit geheel Europa zich verenigden, waren er ook grote demonstraties in Parijs, Londen, Zwitserland, Polen, Canada en vele andere landen ter wereld.

Wellicht het grootste demonstratie gecombineerde evenement uit de wereld geschiedenis met vele miljoenen deelnemers.

De media lieten zich weer, zoals gebruikelijk, in de kaart kijken door de opkomstcijfers te verloochenen, maar deze leugens zijn we wel van ze gewend, maar, …

Wat mijn laatste minuscule restje krediet voor de media nu teniet heeft gedaan was de totale minachting om Robert Kennedy alle egards te geven voor zijn historische toespraak in Berlijn en de herhaling van de legendarische John F Kennedy statement “Ich bin een Berliner”, iets wat ongetwijfeld elke aanwezige demonstrant in zijn hart heeft gevoeld


De afgelopen dagen ben ik weer super actief geweest met bloggen, Twitter, Parler, Linkdin, en vele uren zoeken en kijken op Qwant, Startpage, Google en YouTube. Ze heb ik mij een uitstekend beeld kunnen vormen, iets wat de media verzaakten.

De media die overal de tegenstellingen zoeken en aanwakkeren, mensen tegen elkaar uitspelen wat vooral in Amerika zichtbaar is in de door democraten geregeerde staten waar in verschillende wijken een burgeroorlog woedt en mensen hun buurt en zelfs de staat ontvluchten.

Net als bij de media kom je die tegenstellingen ook tegen op de sociale media in alle vormen. Je kan dit negeren, wat ik in de meeste gevallen ook doe maar bij sommige meningen (napraten van de media) is er een gelegenheid om in te koppen.

Zoals; “Overal zijn demonstraties en ongeregeldheden, in welk land kan ik nog rustig gaan leven?” Mijn reactie, Help mee te demonstreren dan kun je volgend jaar overal gaan wonen.

Als je complotdenker genoemd wordt; “Jazeker ben ik een complotdenker, de media geloven ben ik al lang afgeleerd” Niet tegenspreken maar voer voor de gedachten = gedachtenvoer

Iemand noemde de demonstranten en hun sympathisanten in Berlijn rechts extremisten. Mijn antwoord; Ik ben zelfs super extreem rechts met mijn website slogan; Create a Better World”, als dat niet super extreem is in -DEZE- wereld, …

Trek de angel uit de discussie en niet de pin uit de granaat.

Op twitter schreef ik;

Vanaf dag #1 vroeg ik mij af wanneer de opstand, de revolutie eindelijk zou gaan plaatsvinden, vandaag is die dag! Eindelijk, maar even zo goed hart verwarmend, …

Overal in de wereld is het “feest” voor de vrijheid.

Vandaag wordt in Berlijn, Londen en vela andere steden geschiedenis geschreven. De actievoerders die erbij zijn mogen ongelofelijk trots zijn op zichzelf Chapeau !!

Dit is een bericht voor alle mensen die nog leven in de MATRIX, die nog niet weten dat levende virussen NIET bestaan, maar dat een Nieuwe Wereld Orde daarin tegen de harde realiteit is. Werp je juk af, ontsnap uit je eigen gedachtenwereld. en sluit je aan bij de (R)EVOLUTIE

De boodschap van Q; Together we are strong, divided we fail

Er zijn 7 miljard mensen op deze planeet waarvan 99% nog wel wat te wensen over heeft. Laten we zorgen dat al die mensen, zonder een enkel uitzondering, in ieder geval allemaal een gezond, gelukkig en vredig leven kunnen leiden. En jij mag dus ook meedoen, wie je ook bent, wat je ook denkt, als wij dat ook mogen, in vrede leven. 


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk