dé Vrijheid; “Heb jij al een beslissing genomen?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #167
Countdown to Freedom # 65 + 1 day

De spreuk die ik deze week in een artikel had geplaatst kwam ook in de dotcom.radio uitzending aan bod, ik herhaal hem hieronder nogmaals. Er kwamen tussen een dotcom luisteraar en een een factsforum lezer een gedachten wisseling op gang (Chapeau) over het nieuws van twee kanten bekijken, de negatieve en positieve kijk. Ik waardeer de open conversatie, daar kunnen we allen van leren, ook diegene die nooit reageren en hun kop boven het maaiveld durven te steken. Ieder zijn ding, grappig weer dat een gedachte van mij, geuit in een spreuk, verschillende reactie’s in die richting gaf, telepathie en het universum aan de slag.


Belangrijk onderwerp: tegen gestelde berichten over Trump, over Q, eigenlijk over van alles en de mensen die graag willen kijken naar beide zijden van de medaille. Ik heb daar een uitgesproken mening over

Je twijfelt, je kijkt van alle kanten totdat je klaar bent om een beslissing te nemen welke weg je opgaat.

Daarna kijk je niet meer terug want dan heb je nog geen beslissing genomen voor jezelf. Mensen die ‘ons’ proberen te laten zien dat we een blinde spot hebben zijn de mensen die nog geen beslissing genomen hebben of die wellicht zelfs nooit gaan maken. Daar hebben ze een woord voor: Besluiteloos.

Daar gaan we de strijd nooit mee winnen.

Kijk eens heel simpel: Je gaat op vakantie en hebt je reis voorbereid. Daar gaan we naar toe. Is er een wegomlegging, geen probleem we weten waar we naar toe moeten. Te veel mensen leven hun leven met de gedachte. We zien wel waar we uitkomen.

Dat is het en terug naar het NU. De Wereld Orde, we kunnen het -Nieuw- wel weglaten, die dwingt ons een kant in. De besluiteloze mensen gaan ook die kant in, … ze weten immers nog niet wat ze echt heen willen.

Vrijheid, daar heeft altijd een prijskaartje aan gehangen dat niet iedereen onder ogen durft te zien.

”Het nemen van een besluit is het krachtigste middel om rust in jezelf te creëren.”

Pieter Frijters

… al schrijvende en de reacties pijlende op het forum kwam al snel de reactie van Mike

Met alle respect, maar velen zijn gewoon nog te gevoelig voor de ‘dark side’, daarom komen dit soort meningen op je pad. Ik zie dat heel vaak bij mensen die aan hetzelfde lijden en zij zeggen steevast, zonder uitzondering, allemaal hetzelfde: ik wil gewoon informatie van twee kanten tot me nemen. Wat men werkelijk zegt is: ik durf niet te hopen op een beter alternatief en dus zoek ik informatie die me bevestigt in mijn doemdenken.

Wat me namelijk opvalt is dat deze mensen altijd zeggen iets ‘van twee kanten’ tot zich te nemen, maar keer op keer wel neigen naar het meest negatieve en depressieve scenario. Het is het verschil tussen ‘eerst zien, dan geloven’ vs. ‘eerst geloven, dan zien;. In dat opzicht is het dus wel degelijk een geloof, maar dan wel een geloof in de mensheid, in mezelf en in elkaar. Hoe vaak zeg ik niet: Trump gaat ons niet redden, de overheid gaat ons niet redden, God gaat ons niet redden, WIJ moeten onszelf redden? In de woorden van Q: have faith in humanity.


Ik denk negatief en er ontspruit geen hoop uit mijn gedachten
Ik denk positief om al het goede te verwachten
Ik denk negatief en kom niet in actie
Ik denk positief en mijn gedachten krijgen tractie

. en daar past dit prima bij

Eerst geloven, dan zien
Je bent al verloren bij de gedachte, misschien

Waar ik van gemotiveerd raak, mensen die actief mee denken in oplossingen, in te nemen acties, ook de publiciteit zoeken en niet als lezer passief toekijken. Een stukje doorsturen is eenvoudig, maar bij mensen aanbellen en vragen of je wat mag vertellen. Woensdag heb ik mij hier in Frankrijk opgegeven om een lezing te verzorgen, actie, daar wordt ik blij van !! En onthou, twijfelaars trekken nooit volgers aan en we zijn op zoek naar veel mensen heel veel mensen die een kar willen trekken

Het mentale comfort van een consistente leugen, is voor velen te verkiezen boven de onrust van inconsistente, tegenstrijdige en veelzijdige berichtgeving.

Onze Nederlandse media bieden dat comfort.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk