dotcom.radio aflevering 221 van 30 augustus 2020


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #166
Freedom Countdown #66 + 1 dag


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 221 Bijdrage luisteraars (slechts enige vanwege een DDOS aanval op de email provider) Verslag Mike uit Berlijn – Twijfel jij ook wat je moet denken? – Q anon op BNR – NoName was terecht geteld – Pedofielen partij – en veel meer – [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag in de loop van de avond als Mike weer thuis is uit Berlijn podcast online 19.25 uur

Ik denk negatief en er ontspruit geen hoop uit mijn gedachten
Ik denk positief om al het goede te verwachten
Ik denk negatief en kom niet in actie
Ik denk positief en mijn gedachten krijgen tractie

henk mutsaers

[Huub] Hoi Henk en Mike, Q zegt dat we in een film zitten. Of hij nu al gekloond is of niet. Iets klopt er niet aan Joe Biden. Wat zeg je van deze scène. Joe Biden is alleen naar voren geschoven om zijn naamsbekendheid en zodra hij president is, overlijd hij plotseling en wordt automatisch de Vice President president. Net als in een “echte” film 😉 Overigens denk ik dat Trump dik gaat winnen, maar ik vermoed wel dat dit het plan van de Democraten is. — Succes met jullie programma. Ik kijk er elke week naar uit.

[Marij] Wanneer was de begrafenis van Robert Trump? THE STING: Patriot Robert Trump Went Undercover for the FBI to Stop BCCI, Hillary Clinton’s BNL Fraud in Iraq gate.

[Marij] Hugo de Jonge krijgt de machtsgreep niet geregeld via de noodwet en doet dit nu via de veiligheidsregio’s (Noot: met o.a brulaap Bruls)

[Geert] Trump kondigt “grote doorbraak” behandeling Covid-19 aan.
President uit kritiek op FDA nadat deze toestemming voor behandeling met hydroxychloroquine intrekt – Alle statistieken bewijzen dat HCQ juist zeer effectief is – Echte doorbraak zou stopzetten ontwikkeling Covid-vaccins zijn. Noot: Zo’n grote aankondiging is dit niet, Mike, jij voorspelde dit reeds maanden geleden, …

[Rob] Vaccineren in Frankrijk: We leven mee met de Franse ouders van de baby’s die vanaf januari 2018 geboren zullen worden. Als zij besluiten om hun kinderen niet te vaccineren, zullen hun kinderen niet worden toegelaten op de crèche, (kleuter)school, sportkampen en andere activiteiten. Een rigoureuze beslissing die medisch gezien niet onderbouwd wordt. En bovendien niet past in een democratie, want meer dan de helft van de bevolking is het oneens met deze maatregel.

[Will & Astrid] Jaap van Dissel beschuldigd van pedo moord in video’s van Micha kat

[Medusa factsforum] Volgens een blogtekst die al in april dit jaar werd gepubliceerd, is datgene wat Covid-19 wordt genoemd helemaal geen virus, maar het menselijke chromosoom 8. Ieder mens heeft dit chromosoom in zijn DNA. Met andere woorden: iedereen heeft ‘corona’.

Maar nu de explosieve impact van deze constatering: chromosoom 8 is gerelateerd aande menselijke intelligentie en aan de afweer tegen kanker. Als je dit chromosoom als vijand aanmerkt en een vaccin ontwikkelt dat ertegen in actie komt…. dan spreek je niet over een middel tegen een virus, maar over een middel tegen een belangrijk onderdeel van het menselijke DNA.

Als deze vaststelling klopt, dan zijn de implicaties enorm. Het Covid-19 vaccin is dan een biowapen.

medeplichtig

Mike:

De demo van vandaag (zondag) was SUPER, veeeeeeeeeel beter dan die van vorige week! De media heeft nu afgesproken dat er slechts duizend mensen op het Malieveld stonden. Nou, ik kan je vertellen dat mijn schatting eerder het zevenvoudige is! Ze komen overigens niet verder dat de demo ‘ordelijk’ is verlopen. Ondanks de grote poilitie aanwezigheid (incl. een drone en helicopter) was er geen sprake van politiegeweld. De sfeer was perfect, mede omdat ze kennelijk mijn advies hadden opgevolgd om uitsluitend DJ Jean in te zetten als entertainment en geen goedbedoelende maar vals zingende vrouwtjes en nep indianen. Ik ben blij dat ik geweest ben.

Geduld, – Geloof, – & – Vertrouwen, …

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

Belangrijk onderwerp: tegen gestelde berichten over Trump, over Q en de mensen die graag willen kijken naar beide zijden van de medaille. Ik heb daar een uitgesproken mening over

Je twijfelt, je kijkt van alle kanten totdat je klaar bent om een beslissing te nemen welke weg je opgaat.

Daarna kijk je niet meer terug want dan heb je nog geen beslissing genomen voor jezelf. Mensen die ‘ons’ proberen te laten zien dat we een blinde spot hebben zijn de mensen die nog geen beslissing genomen hebben of die zelfs nooit gaan maken. Daar hebben ze een woord voor: Besluiteloos.

Daar gaan we de strijd nooit mee winnen.

Kijk eens heel simpel: Je gaat op vakantie en hebt je reis voorbereid. Daar gaan we naar toe. Is er een wegomlegging, geen probleem we weten waar we naar toe moeten. Te veel mensen leven hun leven met de gedachte. We zien wel waar we uitkomen.

Dat is het en terug naar het NU. De Wereld Orde, we kunnen het -Nieuw- wel weglaten, die dwingt ons een kant in. De besluiteloze mensen gaan ook die kan in, … ze weten immers nog niet wat ze echt willen. Vrijheid, en daar heeft altijd een prijskaartje gehangen, dat niet iedereen onder ogen durft te zien.

—//—

Hooggerechtshof Nieuw-Zeeland oordeelt: lockdown was ONWETTIG

Rotterdam gaat harder optreden tegen mensen die in de aangewezen gebieden in de stad een mondkapje weigeren.

Rechtszaak inzage rapporten lockdown etc besluitvorming

ZeroHedge: Riot Police Storm Paris Bar Over No Social Distancing

TRUMP– & –Qanon

Amazing Polly. Brieven van lezers. “Ik denk dat de NWO / Deep State bluf poker speelt met hun 2030 agenda uit te willen rollen in 2020, daar zijn ze nog helemaal niet klaar voor. (Hoe mensen hun rode pil hebben ervaren)

President Trump has released his second term agenda — a 50 point bulleted list

Is het niet opvallend dat er geen terreur aanslagen in Europa meer zijn maar nu het geweld op een andere manier gebeurt? Het ene verdwijnt opeens en het andere verschijnt.

Guantanamo Bay heet nu Camp Justice:

Mega lang draadje over wat Trump allemaal heeft weten te bereiken: [hier]

Dochter geeft toe NoName John McCain was terecht gesteld

Artikel van mij over Q anon bij BNR radio kreeg opmerkelijk veel views op Linkedin
GV “Q”anon op BNR radio Ask me anything – Voer voor de zelfstandige nadenkers !

“Q”: De geschiedenis van de letter q. (factsforum)

CORONA

World Health Organization Coronavirus PCR Test Primer Sequence is Found in all Human DNA

TWITTER

Betogers voor Engelse koningshuis roepen pedofiles

De Nederlandse regering heeft de PEDOFIELEN PARTIJ PNVD GOEDGEKEURD

GEDACHTENVOER

YouTube video’s. Deze video is niet beschikbaar, nog een keer klikken en voila dan is hij er. Nieuwe vorm van soft censuur

Do NOT Send Your Children Back To School, Schools Are No Longer A Safe Place For Children.

GV Gaat zaterdag opnieuw de; “Berlijnse Muur Vallen?”

GV #PolitiekeZelfmoord #KartelBurgermeester #CDA #StemFraude

Uitdaging van Burgerfront werd niet opgevolgd. “Schrijf maar over alle aandachtspunten van onze acties”
GV Facisme 2020: Speel jij ook een bijrol in de slechtste B film uit de geschiedenis?

De Diep Duistere Wereld

leesbewust startpagina

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten