“Q”anon op BNR radio Ask me anything – Voer voor de zelfstandige nadenkers !


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #164
Countdown to Freedom # 68 + 1 day


Na drie jaar is het dan tijd om te berichten over Q anon, we zagen het eerder in het stuk van de Telegaaf onlangs. Doodzwijgen helpt niet meer, stap twee is dan belachelijk maken. Maar stel dat Q een psy-op, een nep verhaal zou zijn? Dan zou ik mij toch zorgen gaan maken over het momentum van deze wereldwijde beweging en het aantal burgerjournalisten die de rol van de media al lang ter hand hebben genomen met een alternatief geluid in beeld en geschrift.

BNR nieuwsradio; Ask Me Anything

Het begint met; “Het is een van de snelst groeiende complottheorieën van dit moment en zelf Donald Trump is een aanhanger”.

“Het zijn de wildste theorieën, de wereld zou worden geregeerd door een netwerk van kindermisbruikers met hoofdrollen voor Obama, Clinton en prominente Hollywood sterren”.

“De volgers denken dat er een Deep State actief is die samenspannen met de media om het pedofielen netwerk geheim te houden.”

Het wordt al snel duidelijk dat het woord theorie het meest gebruikte woord gaat worden van de uitzending.

De allereerst conclusie van Jörgen Raymann is dat als iemand die Deep State dan zou kunnen ontmantelen het Donald Trump zou moeten zijn. “Hij is de machtigste man van Amerika en nu vier jaar aan de macht en er is niet veel gebeurd. Het wordt nu wel tijd dan dat hij dat helemaal ontmaskerd”

“Er zijn wat argumenten tegen deze beweging te vinden die, …, wordt onderbroken door Jörgen; “Ik heb mij een beetje ingelezen en ik probeer echt een zinnig argument ervoor te vinden”

Veel bla, bla, bla

“We kunnen niet zeggen dat er in de Amerikaanse politiek niet èèn iemand te vinden is met pedofiele gevoelens. We kennen allemaal Jeffrey Epstein daar bleek ook achteraf, daar is wat aan de hand. We moeten het niet gelijk helemaal wegzetten als totale onzin”.

“Ik geloof het hele verhaal niet van pedofielen, en pizzagate, het is zoeken naar connecting the dots en zo komen ze tot een heel onsamenhangend verhaal”.

Expert nummer #2 “Amerikanen zijn dol op samenzweringstheorieën”

Jörgen; “Het is zoiets van, om de tijd steekt het zijn kop op in een andere vorm”.

Expert nummer #2; “In tijden van onzekerheid zie je dit soort theorieën opduiken en zich bijna als, ja een virus verspreiden ”.

Jörgen; “Trump kwam ook met de bewering dat hij Draining the Swamp, het Moeras van verderf in Washington zou hij allemaal gaan schoonmaken”.

Expert nummer #2: In de NewYorkTimes  stond een lijst van Trump, hij is een enorme aanhanger van dit soort theorieën, in de lijst stonden 264 van die theorieën die door Trump in zijn tweets werden genoemd en vergeet niet dat Trump populair is geworden door de theorie dat Obama niet in Amerika geboren zou zijn?”.

We krijgen hier net een reactie van een luisteraar; “Zou Trump zelf niet Q zijn?”

Zonder antwoord op deze vraag te geven werd er een stuk aangehaald uit de krant waar men stelde (NYT), hij heeft Q als bondgenoot en alle andere structuren zijn hem eigenlijk uit de hand gevallen omdat hij zo mislukt is. Hij floreert bij chaos.

We zitten nu op 10 minuten, tien hele minuten waarin men de mogelijkheid onbenut heeft gelaten om een keiharde onwaarheid te ontmaskeren, te analyseren waardoor Q een farce is een psy-op zou zijn. Maar helaas is men niet verder gekomen als het woord samenzweringstheorie en veel modder gooien maar op de O posting heeft men nog niets inhoudelijks behandeld en tegen het licht gehouden.

QIA Q secret service
Q Anon”s activisten wereldwijd 50 miljoen, volgers 300 miljoen | cijfers 08-’18

Ik luister verder, … wellicht is er nog iets te ontdekken de komende 37 minuten?

Helaas veel bla bla zonder kant of wal te raken, bellers worden zo snel mogelijk afgewimpeld en ik zou wel een simpele vraag hebben willen stellen. Hoe komt het dat het laatste complot, COVID 19 al in 2010 besproken werd tot in detail in de Rockefeller files in het World Economic Forum en in Event 201 ?

Ik denk dat ze alles goed gelezen hebben bij BNR en daar waar mogelijk het gehele Q gebeuren belachelijk te maken zonder de essentiële zaken te benoemen. Maar denk erom, dat dit van mij slechts een theorie is, …

Bedankt voor de gratis reclame want het onderwerp Q anon begint meer en meer tractie te krijgen is te merken aan de bezoekers aantallen op dit onderwerp in de top 15. (Zie rechts onder)

He Jörgen, zo hoor je journalistiek te bedrijven

Er id een naam voor het programma Ask Me Anything over Q

RIOOL JOURNALISTIEK


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk