Facisme 2020: Speel jij ook een bijrol in de slechtste B film uit de geschiedenis?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #164
Countdown to Freedom # 68 + 1 day

De slechtste B film uit de geschiedenis met Rutte en de Jonge als schoolmeesters en jezelf in een gedwongen bijrol; “Meester mag ik alstublieft even naar het toilet?”

In november 2000 begon ik met bloggen op een eigen gebouwde website, was toen dat woord al uitgevonden? Hyves en al die andere sociale media bestonden nog niet. Je moest je zoekwerk verdelen over zo’n 20+ verschillende zoekmachines. Mijn nieuwsbrief groeide in de jaren daarna naar + 5.000 lezers die net zo snel weer afmelden nadat ik begon te schrijven over 9/11 en al die samenzweringen die ik een voor een tot mijn eigen ontsteltenis begon te ontdekken. Zo snelden 10 jaar voorbij en vond ik aansluiting bij een groep waarheidsvinders “de Hoogste Tijd’, elkaar versterkend, informatie uitwisseling en de krachten bundelen.

Wat we voorbij zagen komen stemde niet tot vreugde, Chemtrails, HAARP, de roep om verplichte vaccinaties bij de Mexicaanse griep ‘pandemie’, maar ook volkstuintjes die in sommige staten in de VS verboden werden, rauwe melk verkoop verbod, boeren die overal ter wereld zelfmoord pleegden vanwege de Roundup Monsanto terreur. Hele treinen op google video met lege lijkkisten en 500 Fema kampen die in gereedheid werden gebracht in de VS, en meer, veel meer ‘zorgwekkende’ angstige zaken.

Het was met name de VS die het voortouw hadden genomen naar de uitrol van facisme. Duidelijk was dat China nog niet op de radar stond bij ons daarop terugkijkend, daar is het totalitaire systeem al volledig operationeel en is elke stap van iedereen via de APP te volgen en in realtime automatisch te bestraffen door de overheid of via minpunten uitgedeeld door je medeburgers. Dat laatste is wellicht nog het ergste van allemaal. Je kan niemand meer ten volle vertrouwen, zelfs je broer en zus zouden je kunnen verraden als je een geschil ergens over hebt.

Bij de Mexicaanse griep pandemie schreef ik voor het eerst dat er een relatie tussen de uitrol van de Nieuwe Wereld Orde en de nep pandemie was. Ook co-host Mike Donkers sprak op de gezondheidsradio / podcast voor het eerst over de toen nog omstreden theorie dat een levend virus niet bestaat. [niet de bacterie maar de voedingsbodem maakt iemand ziek] Dit werd in 2016 door Dr Stefan Lanka voor het hoge rechtshof in Duitsland bevestigd omdat niemand het wetenschappelijk bewijs hiervoor kon tonen, … in de gehele wereld.

Weer snel 11 jaar verder in het horrorscenario van 2020 wat zich afspeelt als een slechte B film voor onze ogen.

Een B film waarin een ieder een bijrol mag vertonen met in de hoofdrollen Rutte, de Jonge, Merkel, Macron en het gehele circus van facistische politieke marionetten poppen gehoorzamend aan de NWO achter de schermen. Een NWO die niet zo geheim meer is bij de groeiende groep insiders maar bij de massa nog geen belletjes doet rinkelen die alleen nog maar Rutte en de Jonge aanzien voor de bad guys.

Al voordat de lockdown plaatsvond waren de Q volgers op de hoogte gebracht dat er een groot event zou gaan plaatsvinden en dit is het dan! De wereldbevolking op voorhand waarschuwen was onmogelijk, niemand van de nog slapende massa zou de samenzwering verhalen immers geloven, dat hadden de media prachtig dichtgespijkerd.

Maar zelfs voor ons kwam het als een super slechte film over. Werkzame medicijnen (HCQ) die verboden werden waarmee onze “leiders” letterlijk ‘moord met voorbedachte raden pleegden’, hartverscheurend taferelen in bejaarde centra’s waar ook mensen de dood vonden, scholen dicht, en de gehele economie op slot, wie had dit ooit kunnen denken voor een virus waar eigenlijk niemand extra dood aan ging bovenop de koele statistische jaarcijfers die in 2017/18 hoger waren met de griep.

Verwarring met sociale afstandsregels mondkapjes draagplicht waaraan ik maar niet kan wennen bij het aanzicht van deze onzin. Internet censuur, daar was ik al twintig jaar mee vertrouwd en was tot heden altijd te omzeilen maar met de app gaat de website gegarandeerd op ‘zwart’ als er geen oplossing zou komen van deze waanzin.

Het ergste en de grootste horror is het aantal mensen die bezeten zijn van deze fascistische linkse gedachten en met volle overgave hun kans schoon zien hun macht te grijpen.

Dat is het echte virus dat over onze planeet waard; -DICTATUUR- !!

Met het aanschouwen van deze B film in het dagelijkse leven willen de meeste mensen terug naar het “Oude Normaal”, maar ik, en velen met mij willen dat totaal niet meer. Daar zijn -Wij- niet tevreden mee, wij willen doorpakken, in verzet komen om dit dictatuur kanker gezwel uit onze samenleving te snijden. De schaduwregering met hun satanische en pedofilie voorkeuren met zijn gehele aanhang verwijderen uit de “‘samen’leving” Een samenleving die vele malen beter kan worden dan hij ooit geweest is.

De vraag is; “Wat ga jij daar aan bijdragen”

Een vraag die zeker niet vrijblijvend is nu je al aangenomen bent in deze B film. Als is het maar voor een minuscule bijrol van 7 miljard figuranten. Een bijrol die echter zeker niet onbetekenend is, vergelijk jezelf met die nietige mug die de nachtrust van Rutte en de Jonge komt verstoren.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk