Gaat zaterdag de; “Berlijnse Muur Vallen?” Demo gaat door!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #162
Countdown to Freedom # 70 + 1 day


Update Mike Donkers

Na gisteravond wat Duitse video’s te hebben gezien weet ik inmiddels hoe het zit. Querdenken heeft als organisatie uitstekende contacten met de politie. Het verbod komt van de politiek, specifiek Andreas Geisel, uiteraard van de SPD, de PvdA van Duitsland.

Quer denken heeft onmiddellijk een kort geding aangespannen. Niet alleen het vergaderingsrecht (art. 8 Duitse grondwet) wordt onmogelijk gemaakt, maar de Duitse grondwet biedt met  artikel 20, lid 4 ook nog eens ‘Wiederstandsrecht’. Dit artikel, waar sinds zijn invoering in 1968 nog niet eerder een beroep op is gedaan, geeft burgers soevereiniteit indien de staat haar burgers geen grondwettelijke bescherming biedt.

De demo gaat hoe dan ook door en dit zou wel eens een tegenovergesteld effect kunnen hebben. Talloze Duitsers vinden dat er nu een kritische grens is overschreden en gaan nu ook, terwijl ze daarvoor nog twijfelden. Er wordt al gesproken over massaal zittend bidden of mediteren op straat, omdat we dan met z’n allen onze vrijheid van religie (art. 4 Duitse grondwet) aan het beoefenen zijn.

Uit alle omringende Duitstalige landen komen mensen naar Berlijn dit weekend. Maar er zullen ook veel Nederlanders zijn. Allemaal oranje aan, mensen, dan herkennen we elkaar! De verwachting is nu een opkomst van tussen de 5 en 10 miljoen! Querdenken en andere groepen gaan tenten opslaan en zullen Berlijn pas verlaten als de regering Merkel is opgestapt en openlijk excuses heeft aangeboden aan het volk, hier wordt geschiedenis geschreven!


De val van de Berlijnse muur, ook toen wist ik waar ik was in tijd en plaats toen het nieuws bekend werd op de avond van 9 november 1989. We waren bij vrienden in Denemarken. Tien jaar na de grote hit van Pink Floyd “Another Brick in the Wall” over het “hersenspoel – Mind Control schoolsysteem. “We don’t need no éducation” We hebben ook geen “scholing” nodig zoals in de vorm die de media ons menen te moeten geven. De voorgeprogrammeerde meningen van burgers maken duidelijk dat dit systeem zeer effectief zijn werk doet én, duidelijk zichtbaar bij de mondkapjes mensen. Ik kijk TV en geloof alles wat ze zeggen.

Als ik er niet meer onderuit kom een mondkapje te dragen zal het er een zijn waarmee ik goed kan ademen en met een duidelijk zichtbare protest statement. “Virussen Leven Niet” – “Les virus ne vivent pas”.

24-08-2020 | Zaterdag gaan we een bijeenkomst “zien” (via de #WeAreTheNewsNow alternatieve media) die een keerpunt moet gaan worden in Europa, in het Duitsland van na de Tweede Wereld Oorlog waar vele burgers erop gebrand zijn de Nazi erfenis te vermorzelen. Zij willen -niet weer- in die val trappen van een Deep State met hun nazi roots van de dochter van Hitler, Frau Merkel.

Gaat Zaterdag opnieuw de; “Berlijnse Muur Vallen”, dat is de vraag die ons als Europese burgers, of liever gezegd al wereldburgers bezig zal moeten houden.

Je Bent Voor Vrijheid,
of Tegen Vrijheid.

Net als in Amerika; Je bent voor Trump of je bent tegen Trump

Een tussenweg bestaat niet, iedereen die de COVID 19 hoax volgt en als bestuurder vrijheid beperkende maatregelen meent op te kunnen leggen zegt in duidelijke niet mis te verstane bewoording: “Ik ondersteun de dictatuur en ben tegen de vrijheid.

Alle mondkapjes dragers geven aan zich te onderwerpen aan de vrijheid berovers.

In stilte getuigen zij; “Ik ben jullie volgzame slaaf”

Alle “Ja maar”, “Ja maar”. “Ja maar” zeggende mensen, loop er met een boog omheen. Zij zijn een besmettelijk virus voor je gedachten.

“Ja maar” is dat een gedachte die bij een leider hoort of een volger, een twijfelaar?

Volg jij twijfelaars die het zelf nog niet weten wat ze moeten denken?

Ik zie ze overal opduiken op internet, de mensen waar de vertwijfeling opduikt in hun artikelen, mensen waar je het niet van gedacht / verwacht had. Ook al is het soms een artikel geschreven door een ander, het feit dat je zo’n artikel plaatst maakt dat die twijfel ook op jouw afstraalt. Ik heb niets met twijfelaars en wil er ook niet door afgeleid worden, hoe pijnlijk ook, dan is afscheid nemen de enige optie die over blijft. Goede mensen, die echter met zichzelf in de knoop zitten en mij proberen af te leiden, proberen mij te overtuigen dat twijfel geen kwaad kan. “Ik bekijk het vanuit alle kanten en heb mijn ogen open”, schreef iemand mij. (Alsof ik totaal blind zou zijn)

Met doemdenken ga ik geen hoop verwerven, dan ga ik doodstil in een hoekje zitten wachten tot het onverbiddelijke einde. Alleen al die gedachten maken mensen ziek, je lichaam voelt dan -in het extreme geval- dat je als mens ‘hier’ niet meer wil zijn.

Ik denk negatief en er ontspruit geen hoop uit mijn gedachten
Ik denk positief om al het goede te verwachten
Ik denk negatief en kom niet in actie
Ik denk positief en mijn gedachten krijgen tractie

henk mutsaers

Zaterdag gaat de Berlijnse Muur Vallen, en kom niet maandag met het verhaal: Hee, zie je niet dat hij er nog staat? Want dan heb jij niet goed gekeken naar de fundering waar al vele stenen ontbreken. “Another brick from the wall”.

Ik vertrouw op het plan, en net als met de vrijheid, kun je een plan niet een beetje vertrouwen of hopen dat het gaat werken.

De twijfelaars kan ik met dit artikel niet helpen.
Zij zijn voor honderd procent op zichzelf aangewezen
Twijfel is een negatieve gedachte
Alleen positief ingestelde mensen kunnen hoop putten uit mijn gedachten.
Zo worden nieuwe inzichten en ideeën geboren en krijgen tractie.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk