De Diep Duistere Wereld


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #163
Countdown to Freedom #69 + 1 day


Martin Geddes op Twitter: Dit gaat over het einde van [hun] frauduleuze financiële systeem, corrupte medische industrie en mind control media – die allemaal zijn gebaseerd op chantage, geweld en pedofilie. De vijand is ‘s werelds meest wrede maffia gekruist met een doodscultus. Ongeloof verandert niets aan feiten.

9/11 is een datum die bij onze generatie in het geheugen gegrift is, is het toevallig dat:

the book, Pedophilia & Empire: Satan, Sodomy, & The Deep State, will be published on 11 September 2020.

Hier is de video waar het allemaal over gaat, de kopstukken waar het allemaal over gaat zijn voor een deel bekend, de resterende onthullingen zullen de wereld op zijn kop gaan zetten.

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk