dotcom.radio 220 extra uitzending woensdag 26-08-2020


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #163
Freedom Countdown #69 + 1 dag


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 220 een extra podcast met de jongere generatie aan het woord met Romario en Jessie, hoe kijken zij tegen de zaken aan en wat weten ze? Maar ook wat zou er moeten gebeuren? [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Dinsdagavond online Woensdag 25-08-2020 22.15 uur

Steeds opnieuw vindt er iets plaats
Waardoor alle generaties tezamen
Worden gedwongen samen te werken
Als aan een giga tentamen

– Henk Mutsaers
medeplichtig

Naar aanleiding van de viruswaanzin / waarheid podcast met enkele gasten uit de jongere generatie kwam bij mij de gedachte op om iets in die richting te doen. Ik had gelijk twee mensen in gedachten Romario en Jessie, allebei zijn ze site kicks geweest bij de radio en dus besmet met samenzwering gedachten.

GEDACHTENVOER

Die samenzwering gedachten van mij wat is daar nog van blijven hangen ?

Was dat …. wat het meeste indruk heeft gemaakt en waarom ?

Denk je zelf nu ook soms in termen van, daar zou best eens wat achter kunnen zitten ?

De corona crisis, hoe hebben jullie dat tot heden ervaren

Wat denk je hoe het verder zal gaan ?

leesbewust startpagina

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten