#PolitiekeZelfmoord #KartelBurgermeester #CDA #StemFraude


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #160
Countdown to Freedom # 72 + 1 day


Een nieuw fenomeen #KartelBurgermeester, een “pain in the ass” voor de burger die moeten toezien dat de wettelijke minachting van de burgerrechten doorgeschoven worden naar het gemeente die vervolgens terug verwijzen als de burger wijst op de grondwet naar de landelijke politiek. Het verhaal van het kasje naar de muur sturen.

Tijd voor #BurgerOngehoorzaamheid en dat is eenvoudiger op gemeenteniveau dan op landelijk niveau. Bij de noodwet betoging waar de politie zich openlijk als toneelspelers laten gebruiken door twee dames met de knuppel te meppen.

Lokaal kan je zoiets als politie niet uithalen, iedereen kent iedereen.

Een mooi actiepunt zou zijn een vriendelijke brief in de brievenbus thuis bij ‘oom’ agent. Bij geen reactie na 24 uur de actie herhalen en een afschrift van de brief in de bus bij alle familieleden, organisaties en natuurlijk de gemeente zelf. Name & Shame (Benoemen en Beschamen) Zorgen dat een wetsovertreder die een belangrijke functie bekleed in een sociaal isolement terecht gaat komen.

Asociaal gedrag roept sociale maatregelen op.

Meer ideetjes voor actievoeren alle COVID verbodsborden voorzien van een grondwet sticker. Vreedzaam niets vernielen maar wel massaal je ongenoegen kenbaar maken. Dagelijks posten bij gemeentehuis, politie bureau, de dokterspost, apotheek, ziekenhuis, alles wat ook maar enigszins invloed heeft op onze vrijheid

De #KartelBurgermeester(s) kan gezien worden als het evenbeeld van de (niet zo) Democratische Gouverneurs in de VS. Het zijn juist in de staten die zij ‘besturen’ waar de Antifa relschoppers ruim baan krijgen, waar de lockdowns in stand worden gehouden tot de verkiezingen op 3 november, dat is de doelstelling.

In Amerika is het keurig in kaart te brengen, het verschil tussen Democratisch en Republikeinse gouverneurs die staten besturen vanuit hun dictatoriale denkbeelden. Wil je het verschil zien, bekijk deze democratische video.

Het gevalletje #CDA #StemFraude laat zien dat de politiek nu duidelijk laat zien dat hoe dan ook de geplande agenda uitgevoerd dient te worden.

Donald Trump heeft dit allemaal slim voorzien, ondanks alle acties die de ‘Dems’ hebben gevoerd om stemmen per mail mogelijk te maken vanwege de fraude mogelijkheden, zo doorzichtig allemaal dat zelfs hier in NL ook al stemmen opgingen vanwege COVID ook te gaan stemmen via de post of zelfs de verkiezing uit te stellen !!

Ten tijde dat het afschaffen van het referendum in Nederland speelde maakt ik al een opmerking over op dotcom.radio dat met blockchain techniek in de toekomst heel eenvoudig stemmen per telefoon fraudevrij mogelijk zou moeten zijn via een app.

De toekomst is echter nu al. Trump heeft daar al slim een stokje gestoken voor de fraude plannen van de “Dems’ en stemmen met blockchain techniek via de post is al mogelijk. We zijn dus maar een kleine stap verwijderd om dit systeem van stemmen per telefoon veilig in te voeren.

Met het alles moet -NU- gebeuren actieplan om de Nieuwe Wereld Orde vaste voet aan de grond te geven is het paniekvoetbal spel er de oorzaak van dat er op giga schaal #PolitiekeZelfmoord gepleegd gepleegd wordt. De Kartel partijen zijn zichzelf aan het elimineren op landelijk en lokaal niveau.

Niemand in de lokale politiek kan het zich meer gaan veroorloven “gezien’ te worden, geassocieerd te gaan worden met de huidige kopstukken. Kopstukken waarvan er op kort niveau een aantal een ‘kopje’ kleiner gemaakt worden. Als ook maar een enkel politiek kopstuk wordt publiekelijk in de schijnwerpers komt te staan vanwege misdaden tegen de mensheid dan gaat dit zijn licht ook doen schijnen op -IEDEREEN- in de politiek omdat ze al die tijd zo eensgezind de NW Orders uitvoerden.

De term sociaal afstand houden zal maar al te graag toegepast worden op deze politici, hun relaties, en uiteindelijk hun vrienden en naaste familie alsof ze de zwarte pest hebben.

“Q” zegt dat we vergevingsgezind moeten optreden, maar probeer de menselijke emoties van opgekropte haat gevoelens maar eens te beteugelen als de mensheid eenmaal gaat ontdekken wat hen is aangedaan.

Dat zal de grooste uitdaging van allemaal zijn !!

De komende #72 dagen zullen cruciaal worden voor de toekomst van de gehele mensheid en je bent voor vrijheid of er tegen, een tussenweg bestaat niet.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk