Niet de bacteriën of ‘virus’ maar de voedingsbodem maken iemand ziek


Vandaag weer een artikel uit de oude doos. We schrijven 2009 de Mexicaanse Griep pandemie is uitgebroken. WHO alarmfase 6. Mike Donkers heeft net zijn “Virussen bestaan niet”‘ bommetje gegooid bij gezondheidsradio en lees wat wij verwacht hadden dat zou gaan gebeuren. Het ging toen niet door omdat de pandemie maar niet wilde doorzetten. Nu snel 11 jaar verder, de volgende pandemie COVID 19 wilde ook niet van de grond komen maar het plan voor de uitrol van de Nieuwe Wereld Orde ging echter wel in de volle versnelling door. Ondanks het minimale aantal doden zitten we midden in een politiek toneelspel wat door velen als waarheid wordt waargenomen


Louis Pasteur: 
De kiem (bacterie) is NIETS het terrein (voedingsbodem) is ALLES.

pagina verhuist van uitdaging.net
artikel van voor 2012

“The GERM is NOTHING, the TERRAIN is EVERYTHING!!

Toen Pasteur deze simpele diepgaande verklaring aflegde capituleerde die hij eerlijk voor de grootste kritiek die hij ontving van Antoine Beauchamp. Maar de verkeerde naam kwam in de geschiedenisboeken, die van Louis Pasteur omdat er zoveel geld te verdienen valt aan medicijnen en vaccinaties. En ….. ze passen zo perfect in de agenda van de regerende elite genocide agenda als biologische wapens bij het selecteren van de kudde.

De sleutel tot overleven in deze vergiftigde wereld is begrijpen wat Pasteur bedoelde met het ‘terrein’.

Pasteur refereerde aan de base en zuurbalans oftewel de pH balans die bepaald hoeveel zuurstof onze cellen kunnen absorberen. Het behouden van een geringe alkalische pH waarde geeft het lichaam de mogelijkheid om een optimale hoeveelheid zuurstof op te nemen.

In het artikel van Otto Warburg leerden we al dat kanker geen voedingsbodem kan vinden in een zuurstofrijke omgeving

Het allerbeste om dit te bereiken is door het eten van ongekookte rauwe voeding speciaal organische gekweekte groenten die rijk zijn aan sulfide (zwavel
Sulfide verbetert de doorlaadbaarheid van de cellen waardoor de zuurstofopname verbetert.

De beste manier om voldoende sulfide binnen te krijgen is het land te bemesten met ouderwetse bemestingmethodes met dierlijke mest. In het begin van de vijftiger jaren ontdekten de Rockefeller familie al de connectie tussen sulfide en gezondheid.Zij realiseerden zich dat wanneer zij de boeren zover zouden krijgen om meer kunstmest te gaan gebruiken zij stinkend rijk zouden worden aan de verkoop van dure gepatenteerde medicijnen. Daarmee is de cirkel weer rond. Gebruik eeuwenoude natuurlijke methoden en de natuur blijft in evenwicht evenals de gezondheid van mens en dier. Overal waar de mens door winstbejag ingrijpt zal een verstoord evenwicht leiden tot gezondheid problemen.

Multinationals hebben de afgelopen 100 jaar het natuurlijk evenwicht om zeep geholpen en massale ziektes zijn het gevolg. Gemanipuleerd door de media weten hele generaties totaal niet meer wat het betekend om in balans met de natuur te leven en zijn gehersenspoeld door de onder controle staande media gaan geloven dat medicijnen het antwoord zijn op de  talloze ‘nieuwe’ ziektes die er zijn ontstaan. (of lees met opzet zijn gecreëerd).

In wat voor wereld leven wij?
Opnieuw staan we midden in de ontwikkeling van een grootschalige operatie die voor velen niet te bevatten is. De grootschalige eliminatie van menselijk leven. Dat dit in de vorm van chemotherapie al vele jaren aan de orde is snappen slechts weinigen. Dat de op handen zijnde griep pandemie de start wordt voor de nieuwe wereld orde doet de meeste mensen met ongeloof naar je kijken als je het onderwerp ter sprake brengt.

De tijd om wakker te worden is NU.
Door internet zijn reeds vele mensen wakker geschrokken. Net als ik zijn we na 9/11 verhalen gaan lezen, en ja ook wij waren vol ongeloof dat zoiets mogelijk zou kunnen zijn. Maar nadat we steeds meer steekhoudende informatie zijn gaan onderzoeken vielen er ook steeds meer puzzelstukjes op zijn plaats.

Het worden spannende tijden.
Immers als we met z’n alle gaan rebelleren kan de nieuwe wereld orde een halt toe geroepen worden. Gaat echter de meerderheid als een kudde braaf de griepprik halen aangestuurd door het multimedia spektakel waarin alle registers opgetrokken worden om iedereen DOM te houden dan weet ik nog niet hoe het allemaal afloopt.

Alle registers worden nu opengetrokken. De Codex Alimentarius, een nieuwe financiële crisis die  de hele wereld economie tijdelijk lam kan leggen. Allerlei scenario komen je ter ore en hoe het allemaal gaat lopen is een zaak om zeker scherp in de gaten te houden.

Intussen probeert men de inmiddels wakkere mensen hun machtigste wapen te ontnemen. Communicatie! Het indammen van de vrijheden van Internet en eMail. De internet providers moeten nu al een jaar lang de email gaan bewaren en zijn daarmee het nieuwe en grootste ‘Stasi’ dossier uit de geschiedenis aan het aanleggen.

Onthoud echter, gezondheid ga je niet verbeteren of veiligstellen met medicijnen of een vaccinatie. Jezelf optimaal beschermen is echter super eenvoudig door weer in balans met de natuur te gaan leven. Angst is in deze een zeer slechte raadgever.

Dr Lorraine Day
https://gedachtenvoer.nl/2019/11/28/her-programmeer-je-dna-met-woorden-gedachten-frequenties/