dotcom.radio aflevering 219 van 22-08-2020


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #159
Freedom Countdown #73 + 1 dag


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 219 Bijdrage luisteraars – Complotten, JA, NWO 11 jaar geleden al voorspeld – Stand van zaken Burgerfront – Mail in vote VS blockchain – Welcome to the Revolution (Q) – Mensen verlaten grote steden – en veel meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zaterdag 20.00 uur podcast online 21.00 uur

ELKE WET WORDT GOEDGEKEURD DOOR ONZE NALEVING ERVAN

– HENK MUTSAERS

Wie zou dat gezegde hebben bedacht; “Als de leugen regeert” Standbeeld voor die persoon dat liegen per definitie is verbonden aan de overheid. Chapeau !!

– HM

[Dirk] Hoi Mike en Henk,Mooie uitzending, maar wel een paar kanttekeningen. Mike blijft de nadruk leggen op de rechten die we bij onze geboorte hebben gekregen. Maar naar de rechter gaan in deze tijd heeft geen zin , de rechters lopen in de d66 ganzenmars . Hij hoopt op 29 aug. op Duitsland. Maar dat gaat niet gebeuren , die demonstratie gaat verboden worden. Zoals ik al eerder schreef , onze redding komt van Trump als ie op 3 november de verkiezingen wint. Tot die tijd moeten we onze boeren steunen in hun strijd  tegen deze facistische overheid. Misschien contact opnemen met de boeren , die hebben misschien wel belang bij een radiozender. Op de Amerikaanse site Parler kom je ook Nederlandse boeren tegen. Voorlichting over QAnon zal Nederlandse luisteraars wel bevallen , lijkt mij. Met ongeruste groeten, Dirk (Charly )

[Geert] Volgende lockdown reeds besloten? Volgens een verontrustte Duitse gemeenteraadslid, welke anoniem wil blijven doch als een betrouwbare bron mag worden gezien, wist deze persoon al op
20 juni 2020 te vertellen dat Duitsland op 30 augustus 2020 in de tweede
Lockdown gaat voor de duur van 3 tot 6 maanden. Nächster LOCKDOWN – Bereits BESCHLOSSEN ? www.kla.tv/17014

[Jokejoke factsforum] Het bedrog, en waarom jouw rechten NIET aan wetten getoetst mogen worden (De vlucht van Wilhelmina naar Engeland (Burgerfront)

[Astrid] Geen dubbelcheck info: Landen krijgen giga bedragen aangeboden via de WHO om het land in lockdown te brengen naar Italiaans model

[Debsy Ann factsforom] Satan in het onderwijs Noot goed artikel, slechte conclusie: “We leven in de Eindtijd. Het satanische systeem waarin we leven gaat ten onder. Inclusief het onderwijs dat daar een deel van is. Het is ziek tot op het bot en daarom moet het ook ten onder gaan. Het gros gaat de shift die we nu doormaken niet overleven. Het is dus zinloos om de massa wakker te willen schudden. De massa wordt niet wakker en de tijd om zaken vooruit te stellen is verstreken.”

[Hans] Een bezoek aan de tandarts (instructie video) Hygiënegestapo

[Charza factsforum] “Follow the money”. Het is eigenlijk zo simpel, maar als je het dan ook daadwerkelijk gaat doen, dan zul je soms tot mindblowing conclusies komen. – Simpel voorbeeld: Black Lives Matter heeft op hun website een donatiemogelijkheid. Wanneer je deze gaat traceren dan zie je dat het geld gaat naar “ActBlue”. Wanneer je gaat researchen wie ActBlue dan wel niet zijn kom je er al vrij snel achter dat ze gelieerd zijn aan de Democratische partij in de VS. Het is niet eens verborgen!

[Rob] Machtigingswet en gelijkschakeling 1933, grondwet werd buiten werking gesteld, oppositie uitgeschakeld, politieke partijen verboden

[Fokko] Video van klokkenluiders, (Shadow gate) die werkzaam waren bij private organisaties, die mensen en groepen bespioneerden tbv de Deep State. Millie Weaver hebben ze al even in de cel gehad, omdat ze had aangekondigd dat deze video er aan zat te komen.

[P.A Triot] Onderstaand overzichtje van Plandemic en Vaxxed.

http://plandemicseries.com/
FREE and LEGAL downloads! (eerdaags in meerdere talen)
– Plandemic 1
– Plandemic 2 (Indoctornation)

– PDF ‘down the rabbit hole’ (tonnen feiten en ander materiaal)
https://ln2.sync.com/dl/ec0152190/57766uta-3w9uaknb-xkbsq645-fy5edtfx/view/doc/5994211400012  (link ook te vinden op plandemicseries.com)

Conspiracy theorist … someone who is fabricating a story on false believes …  Dus stoppen met Famestream (mainstream) media. Verbreed je wereld en lees / luister naar f***ing andermans FACTS comateus Gholland!! Dan vorm je een mening! Only those who open their mind can see. Wil je dat niet: dan ben jij de propaganda napapagaaiende alu-hoedjes complotdenker!

Vaxxed 2016 (From Cover-Up To Catastrophe)
https://www.bitchute.com/video/AhuaJ6c0moG9/
Vaxxed 2018 (The People’s truth)
https://www.bitchute.com/video/1RAAGIgNLeJU/

[P.A. Triot] Nou ja .. defunden is zeker een optie voor de NSB / Stasi politie en NBS soldaatjes in de NWO-EU provincie Nederland. Maar niet voor echte helden die willen opkomen voor de eigen bevolking en misdaad en onrecht in het algemeen. Iets waarvoor wij ze betalen!

Kanaal:
https://www.bitchute.com/channel/and-we-know/
8.19.20 Threats from the Dems [DS] escalate. Enemy is desparate.
https://www.bitchute.com/video/IWeiOCI6yXhi/
25:20 defund the police … bedrijven die dit medefinancieren
Cisco, ClifBar (organic foods), Degree, DoorDash (food delivery), Dropbox, H&M en Pokemon.

Vanwege privacy gebruik ik diensten als DropBox niet. Je bewaart je eigen leven en dat van je relaties (zonder hun toestemming) op het internet waar in principe iedereen erbij kan. En je moet maar geloven dat bedrijven als DropBox, Google, Amazon er “naar hun (valse) eer en (satanisch) geweten” goed mee om gaan. Of een achterdeurtje inbouwen voor [DS]. Je bent chanteerbaar als wat pikants op staat en ze je diepste geheimen kennen!?

Voor ons een bekende: H&M. Die staat al heel lang op mijn blacklist. Nu heb ik er een extra reden bij.

Cisco, IT producten en diensten, partner van Yahoo, MIcrosoft (Windows keylogger en camera’s over je schouder) en Skype (Microsoft). Zegt genoeg met hun Windowssysteem. Een systeem dat Bill Gates niet eens virusvrij kan houden. Alternatief: Linux.

Goodyear: verbod op dragen ‘All Lives Matter, Black Lives Matter, MAGA. But Black Lives Matter wel toegestaan. Ik weet welk merk banden in nooit meer koop. En dat doen er meer. Aandeel zakte. Andere merken te over.

Ik zeg .. zoek een andere dienst of zet het gewoon op een of meerdere eigen externe harde schijven (1+ minimaal 2 backups). En koop je kleding elders. Maak het zelf. Koop lokaal bij mensen die het zelf maken. Doe niet mee met ons [hun] industrie opgedrongen hersenspoelingen die ze ‘trends’ noemen. Gaat het stuk, probeer eerst reparatie.

medeplichtig
[Rob]

Ik heb weer met Jeroen van Burgerfront gesproken. Allereerst, we gaan weer samenwerken! De documenten waarover BOZ spreekt zijn NIET de cursus waar ze met BF aan hebben gewerkt de afgelopen maanden. Deze is nu echt (ja, echt!) op een haar na voltooid en zal online te downloaden zijn. Nog heel even geduld…


Ik hoorde laatst Willem Engel heel treffend zeggen dat de tweedeling er in feite een is van moed vs. angst. De angstige mensen zitten vast in hun Stockholm-syndroom, waarbij ze zich identificeren met hun onderdrukker(s). Dit is een overlevingsinstinct dat hen niet in staat stelt om logisch na te denken, vandaar dat ze ook niet te bereiken zijn met logica en feiten.

Het is aan ons moedige mensen om de angsthazen onder ons een uitweg te bieden, een veilig alternatief. Dit betekent dat we naar een nieuwe samenleving moeten. Er is geen oud normaal meer, dat is definitief voorbij. We moeten naar een beter normaal en daar zullen we hen die een harde landing gaan krijgen moeten opvangen, want de psychologische schade die deze angstige mensen gaan lijden zal aanzienlijk zijn en nog jaren duren voordat deze kan worden weggewerkt.

We moeten dan ook niet in de verwijtende ‘zie je nou wel’-sfeer gaan zitten, dat is echt het laatste wat deze mensen straks nodig hebben. De volgende woorden van QAnon schieten mij te binnen:

You are the frame.
You are the support.
People will be lost.
People will be terrified.
People will reject.
People will need to be guided.

Henk: deze week vernam ik de arrestatie Steve Bannon, zijn het zaken als deze die de Anons bezig moeten zien te houden en af te leiden van de echte gebeurtenissen? Deze week kreeg ik ook een reactie van Rob dat hij denkt dat Thierry Baudet en Robert Jensen niet de Q gedachte ondersteunen, daar kan dus Virus Waarheid ook wel bij genoemd worden. Rob heeft goede bijdragen maar ik heb eigenlijk helemaal TOTAAL geen zin meer om op al die persoonlijke gedachten / onzekerheden te reageren. Dat moeten ze zelf maar een plaatsje geven. Het leidt ons af van het echte nieuws, jij schreef daar al het volgende over:

Mike: “Wie nu opgeeft is onderdeel van het probleem. Het systeem wil juist dat je gedemotiveerd raakt. Wie zich laat demotiveren denkt nog steeds vanuit de vrijheden die we nu nog hebben, de motivatie moet komen uit het vooruitzicht dat we op het punt staan deze vrijheden voorgoed te verliezen. Je denkt vanuit een luxe die je jezelf nu nog kunt veroorloven maar straks niet meer. Je bent in dat opzicht geen haar beter dan al die schapen die alsmaar blijven denken dat het allemaal wel meevalt, ook zij hebben nu nog de luxe van vrijheden die hen op korte termijn definitief kunnen worden afgenomen. Kortom, we hebben hier te maken met ‘vals-positieven’ en ‘vals-negatieven’ die essentieel lijden aan dezelfde kwaal: ze beseffen onvoldoende wat er werkelijk op het spel staat en zijn niet bereid om hiertegen in verzet te gaan.”

Geduld, – Geloof, – & – Vertrouwen, …

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

MAIL online: Australia’s big four banks remove thousands of ATMs and shut down hundreds of branches as the coronavirus crisis pushes nation closer to a cashless society

TRUMP– & –Qanon

Q post na 17 dagen & 17 uur; Meest opvallende regel: Welcome to the Revolution

Business Insider; Donald Trump overweegt om ook Alibaba te verbieden in de VS

BREAKING: People afraid to vote in person show up in person to protest having to show up in person.

Once mighty New York under Democrat rule… dicht getimmerde winkels zo ver je kijken kan

Bitchute: SHADOWGATE DOCUMENTARY – WHAT THEY DONT WANT YOU TO SEE

Je gaat stemmen per mail en de postzegel is van the best President ever: Our democracy is over,”. “It doesn’t exist anymore. I will never send another piece of mail ever again, and neither should you or else you’re a racist.”  

Stemmen per mail met blockchain beveiliging

Steeds meer bezoekers op de site via de zoekmachine’s met WWG1WGA Qwant nummer #1

THE UNTOUCHABLES: Top FBI Reveal AG Barr’s ‘Immunity’ Agreement to Protect Biden & Obama from Evidence Found During John Durham’s Probe of Illegal Spying on Trump

Fox toont zijn ware gezicht

CORONA

BurgerFront maandag: Een virus ontwikkelt zich IN het lichaam en niet buiten het lichaam! EEN VIRUS IS NIET BESMETTELIJK

Kabinet wil 8.000 euro boete of half jaar cel voor wie corona-app misbruikt (NU.nl)

Biochemicus noemt het opvallend en schandalig dat PCR-positief geteste mensen nu door het RIVM patiënten worden genoemd.

Madrid is wakker: Duizenden betogers ‘willen het virus zien’

TWITTER

Op Twitter wordt van alles verboden behalve de hashtag #wrongtrump

Trendy #14all
en voor een minderheid #IkBenNietBangVoorEenVirus

#BoycotBol (CoolBlue) getuigenis dat ze het eens zijn

Hier kon je opwachten: Facebook Bans Hundreds Of QAnon Groups, Pages And Instagram Accounts

Politie bericht waar jij ook op reageerde aangaande VW en de 40 organisaties die mede organisator waren.
– Ik heb de bewuste agent toegevoed op Twitter en deze boodschap gestuurd: “Beste Koen, je wordt in de gaten gehouden door heel wakker NL met je politie onwaarheden #burgerongehoorzaamheid”

GEDACHTENVOER

Huis te koop in de VS met inpandige privé gevangenis

California: A Mass Exodus Away From Big Cities On Both Coasts

Las Vegas: In september verwacht men 10 % van de mensen uit hun huis te moeten zetten vanwege huurachterstand. Het gaat over 250.000 mensen

Zerohedge: Germany Launches Universal Basic Income Experiment voor totale controle op de bevolking

livestreams van demonstraties/burgerjournalistiek meld je hier aan, zo kan iedereen ze terugvinden en terugzien: https://manystream.media

Activist Post 750 Million Genetically Engineered Mosquitoes Are Being Released In Florida Despite Environmental Opposition

GV Niet de bacteriën of ‘virus’ maar de voedingsbodem maken iemand ziek – Interessant om te lezen dat we toen al dachten dat dit zou leiden tot de uitrol van de NWO (11 jaar geleden)

GV Tijd voor Burgerlijke Ongehoorzaamheid

GV Nadenken over Vrijheid!

GV Trendy Hashtag #14all en niet zo trendy #IkBenNietBangVoorEenVirus

GV Verplichte vaccinaties & de Neurenberg Code

GV Mondkapjes: kortgeding tegen de overheid

GV Ik geef mijn -ALU- hoedje weg, heb het toch niet meer nodig, …

leesbewust startpagina

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten