Nadenken over Vrijheid!


Dit artikel komt van mijn oude website uitdaging.net (nu mijn Frankrijk blog) Het artikel is ongeveer tien jaar geleden geschreven en is inmiddels de keiharde realiteit geworden en nog veel erger als toen voorzien, …

Hoeveel vrijheid zijn we momenteel aan het verliezen?

pagina verhuist van uitdaging.net
artikel van voor 2012

Nadenken over: 
Hoeveel vrijheid hebben we nu eigenlijk 
in onze zogenaamde democratie?

Dit artikel is niet geschreven om vriendjes te maken maar om in het kort heel zwart wit mensen wakker te schudden. Niet omdat ik dat wil maar omdat nadenkende, wakkere en goed geïnformeerde mensen nu eenmaal betere beslissingen kunnen nemen. De maatschappij zijn wij met zijn allen en in een samenleving hebben we elkaar nu eenmaal nodig!

Momenteel is er een kloof aan het ontstaan tussen goed geïnformeerde burgers en de mensen die op hun automatische piloot leven van vakantie tot vakantie, van weekend tot weekend en van dag tot dag. Ze lezen elke dag de krant en volgen het nieuws op TV en … denken goed geïnformeerd te zijn.

Van al die goed geïnformeerde mensen heeft echter een hele grote groep geld verloren aan dubieuze producten van de bank. Van al die goed geïnformeerde mensen krijgen elke dag mensen kanker, diabetes, een hartaanval of herseninfarct omdat ze de verkeerde brandstof in hun lichaam stoppen. Vervolgens gaan ze naar de dokter waar ze met medicijnen nog verder vergiftigd worden. Nadenkende mensen die op zelfstandige speurtocht zijn gegaan weten allang dat dit een heiloos pad is en dat gezondheid niet meer dan normaal is als je goede brandstof in je lichaam stopt. Als meer mensen deze kennis verworven hadden zouden dokters en ziekenhuizen voor een groot deel overbodig zijn.

Iedereen die met een mankement bij de dokter binnenstapt, vindt het niet meer dan normaal dat je met een medicijnrecept de deur uitgaat. Over de oorzaak van het probleem wordt klaarblijkelijk niet gerept. Als je dat zelf niet uitzoekt ben je voor de rest van je leven een geld verdien machine voor de dokter en de farmaceutische industrie.

Nu de voedingsindustrie in rap tempo aan het veranderen is zullen steeds meer onnadenkende mensen in het net van de dokter gevangen worden. GMO (Genetisch Gemodificeerde Organismen) en Nano technologie zijn de twee laatste uitvindingen om patenten te verwerven over natuurproducten. Natuurproducten die door de natuur zelf veel beter gemaakt worden dan onze technologische vrienden. De onnadenkenden gebruiken deze producten nu al, waarvan sommige dagelijks, zonder te weten dat het hun gezondheid schaadt. De onnadenkende kijken je aan of je van Mars komt als je hen vertelt over het verhaal achter 9/11, dat dit als middel is – en wordt – gebruikt, om meer macht over ‘ons’ te krijgen. Om onze vrijheid verder aan banden te leggen.

De onnadenkenden hebben zich laten vaccineren ondanks de stortvloed van informatie op het internet dat vaccinaties in het algemeen al niet werkzaam zijn tegen een griep, laat staan met de hoeveelheid vergif die men hierin heeft gestopt. De onnadenkenden hebben waarschijnlijk niet gehoord van een mogelijke verplichte vaccinatieronde en dat dit het einde van de democratie betekent, het begin van totale slavernij waarbij de overheid eigenaar is geworden van al onze lichamen.

De onnadenkenden zijn echter aardige mensen van wie ik vele persoonlijk ken en ze het allerbeste wens.

Velen halen hun schouders op als je begint over de Codex Alimentarius, “de Codex wát?” Ze hebben er klaarblijkelijk nog geen weet van dat de voeding totaal niet meer is zoals hij eruit ziet. Dan is er de opwarming van de aarde waar CO2 ineens de oorzaak van zou zijn. CO2 wat er nota bene voor zorgt dat planten kunnen groeien! De handel in emissierechten belooft echter een goudmijn te worden die wij via extra belasting mogen ophoesten. Dat ons geld systeem niet door een overheid wordt beheerst maar door de rijken der aarde die de echte machthebbers zijn en pionnen naar voor schuiven waar de ‘onnadenkenden’ op mogen stemmen om ze de illusie te geven dat ze in een democratie leven. Ze hebben er ook nog geen weet van dat er machten zijn die als doel hebben om tot één overkoepelende wereld regering te komen. En als je ziet hoe snel Europa de laatste jaren, tegen de wil van het volk in, de macht gecentreerd heeft. Dat geeft weinig hoop voor de toekomst. Mits …. ?

Dat die nieuw te vormen wereldmacht ook wel de Nieuwe Wereld Orde geheten nog andere snode plannen heeft met de in hun ogen overbevolking van de wereld gaat vele mensen helemaal boven de pet. Dit is gewoonweg niet te bevatten. Maar niemand kan zich hiervan afsluiten en het gaat ook niet aan je deur voorbij als je het negeert. Het is namelijk heel goed mogelijk en zeer aannemelijk, dat de verstrekte H1N1 vaccinaties met een voorgeprogrammeerd doel werden gegeven. Schade die wellicht, maar dat is niet zeker, verminderd kan worden door het immuunsysteem van het lichaam tot de tanden toe te wapenen tegen die giftige indringers. Want, dat er zwaar vergif in zat staat als een paal boven water.

Het wordt dus hoog tijd dat de onnadenkenden ook wakker worden net als een ieder van ons die dit zelfde pad is opgegaan. Diezelfde keuze hebben gekregen. Diegene die het geluk hebben gehad wat eerder wakker te worden hadden daarvoor alle tijd. Voor de onnadenkenden wordt het waarschijnlijk wakker schrikken. Er zijn immers al zaken in werking gezet zoals de vaccinatie die rechtsreeks gevolgen kan hebben.

Het is al weer twintig jaar geleden dat ik een man ontmoette uit de DDR in het toenmalige Tsjecho-Slowakije. De verhalen die ik van hem hoorde leken mij onvoorstelbaar om zo te moeten leven. De Stasi bespioneerde elke burger en beperkte hen in vele vrijheden. Nu moeten wij allemaal als staatsgevaarlijke terroristen door bodyscans, worden onze email berichten bewaard, worden er een record aantal telefoon taps geplaatst. En niemand protesteert omdat het om onze veiligheid gaat immers. 

Vrijheid is toch ons grootste goed na gezondheid, daar werden en worden oorlogen om gevoerd. Wij laten momenteel vrijwillig onze vrijheden inperken. Sterker nog, vele hebben er totaal geen weet van en vinden het zelfs goed dat dit gebeurt. Anderen, vaak heel gewone mensen zoals jij en ik kunnen echter de zaken aan elkaar knopen, zien verbanden die anderen ontgaan. Gewoon te ontdekken via Internet zoals Aart die de verbanden zag tussen 9/11 en de recente aanslag in Detroit

Deze mensen worden nu aan de schandpaal genageld om er voor te zorgen dat de onnadenkende mensen niet wakker schrikken. Want de media, die zijn al lang geleden gestopt met vrije nieuwsverspreiding en staan geheel in dienst van de machthebbers die aan de touwtjes trekken. En de grootste wens van die machthebbers is het nu nog vrije internet aan banden te leggen. Daar zijn ze nu al stap voor stap mee bezig. Dan kunnen de wakkeren die net iets meer tijd hebben gehad om kennis te verwerven de anderen niet meer informeren.

– Henk Mutsaers