Trendy Hashtag #14all en niet zo trendy #IkBenNietBangVoorEenVirus


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #156
Countdown to Freedom # 77 + 1 day


Twee hashtags die we trendy zouden moeten maken. #14all (one For All) Een voor allen (allen voor een). We staan immers allen voor dezelfde opdracht, -deze regering ten val te brengen- Zij zijn de vazallen van de Nieuwe Wereld Orde [NWO]– die er de oorzaak van zijn dat we in deze dictatuur met onmenselijke maatregelen terecht zijn gekomen.

Stoppen met elke tweestrijd, elkaar tot schande maken, stoppen met oproepen tot geweld, elkaar de Zwarte Piet toespelen, allemaal zaken die de vijand -‘dé OVERHEID’- in de kaart spelen. We moeten weer een regering krijgen die voor het volk is, regeringsleiders die niet te chanteren zijn door de NWO voor misdaden tegen de mensheid zoals nu Rutte. Mark Rutte die dat zelf bekend met zijn witte konijntje en panda beertje symboliek.

ALLEEN, als we samenwerken krijgen we ons land weer op de rit. Samen krijgen we een normale samenleving als nooit te voor.

Terug naar het oude normaal is niet goed genoeg

Steeds meer mensen zullen nu gaan ontdekken dat de film “The Matrix” letterlijk de wereld beschreef waarin zij zich bevinden.

Alles wat ze zagen was 180 graden anders dan, …

  • Er hoeft geen schuld te bestaan als we geen piramide geldsysteem hebben.
  • Er hoeft nergens armoede te bastaan in de wereld
  • Niemand hoeft honger te leiden in een wereld van overvloed
  • Er is geen klimaat crisis
  • Er is geen energie probleem
  • Er hoeven geen ziektes te zijn
  • etc, ets, etc, …

Laten we de top twee eens bij de hoorns nemen

1. Gezondheid (#IkBenNietBangVoorEenVirus)
2. Vrijheid (#14all)

Waarom staat bij iedereen gezondheid op nummer #1, …
– Een gezonde mens heeft duizenden wensen, een ongezonde slechts èèn.
Dat vrijheid daar klem onder staat hoef ik een ieder niet meer te vertellen sinds de lockdown

– Wist je dat vrijheid helemaal niet meer in de top tien stond? Hoe snel kan het veranderen.

Om Vrijheid te kunnen nastreven moeten we je jezelf eerst -BEVRIJDEN- van de angst vandaar mijn hashtag #IkBenNietBangVoorEenVirus

pssst, … Mocht je het nog nergens hebben gelezen of gehoord, … ?

Virussen worden door het lichaam aangemaakt in tijden van ernstig verhoogde gifstoffen die niet meer op de normale manier uit het lichaam verwijderd dunnen worden en zijn -NIET- besmettelijk voor anderen.

LEES die regel nogmaals

Ja, wat je denkt klopt !

Dan zijn vaccinaties nog nooit nodig geweest, … (dat klopt)

Dan is de farmacie een grote fraude, … (dat klopt)

Dan is de medische wetenschap een grote fraude, … (dat klopt)

Dan zijn er veel mensen onnodig dood gegaan, … (dat klopt)

Dan is dit in feite moord met voorbedachte rade, … (dat klopt helaas ook)

Dit staat te lezen in mijn disclaimer (die weinigen lezen)

Vraag mij nooit; “Wat moet ik doen?”, maar, “Waar kan ik meer informatie vinden om een afgewogen beslissing te nemen”. Leg ook een beslissing niet in de handen van een dokter. De feiten wijzen uit dat deze beslissing je duur te staan kan komen. Een goede arts kan daartegen ook je leven redden. Zorg dus dat je precies weet uit welk hout iemand gesneden is voor je zijn of haar advies ter harte neemt. Stel vragen, lastige vragen, alsof de arts bij wijze van spreken bij je persoonlijk op sollicitatiegesprek komt! Neem ook nooit advies aan van iemand die er zelf niet gezond uitziet!

Noot: Hoe kan het bijvoorbeeld zijn dat een minister op de post gezondheid overgewicht heeft net als bij onze zuiderburen.

Terug naar de hashtag:  #IkBenNietBangVoorEenVirus

Als jij elk jaar snotverkouden bent en de griep krijgt betekend dit dat je immuunsysteem niet afdoende is. Dat moet en kan dus beter.

Denk niet, ja maar, een betere gezondheid is een kwestie van weken dat je dit al gaat waarnemen.

  • Twee weken biologisch eten levert al een meetbare winst op.
  • Een maand letten op de omega 3 / 6 verhouding levert al merkbare voordelen op weet ik uit eigen ervaring
  • Acht weken aandacht besteden aan de pH waarde levert verbeterde levens kwaliteit op weet ik opnieuw uit eigen ervaring.

Dan ga je dus denken in positieve termen van; “Wat zou er nog meer mogelijk zijn?”

Jij, “ja jij” hebt een gebrek aan essentiële voedingsstoffen. Ik kan best zeggen IEDEREEN. We leven immers in een wereld die bol staat van de gifstoffen, elektrosmog, en stress. Hoe moet jouw immuunsysteem nu adequaat kunnen omgaan met deze aanvallen als het geen overdosis aan bouwstoffen binnen krijgt? Een overdosis als nooit te voor !!

Toen ik dat eenmaal wist ben ik stap voor stap anders gaan leven en jij kunt dat ook, gezondere voeding zonder je hele leven om te hoeven gooien.

Ik leef ook niet als een heilige die zich alles ontzegt.

Maar ik ben wel al 25 jaar niet meer ziek geweest, zakdoek, waar heb je die voor nodig? Griep, wat is dat? Energiegebrek?

#IkBenNietBangVoorEenVirus

Drie jaar lang was ik onafhankelijk vertegenwoordiger van een Laboratorium uit Houston Tx. SpectraCell die functionele vitamine en mineralen analysen uitvoerden. Letterlijk alsof je de sterker van een garagebedrijf in je lichaam stak en kon zien hoe de geselecteerde vitamine en mineralen mix gefunctioneerd heeft afgelopen 4 tot zes maanden. Hier de resultaten van een arts:

Dorothy Merritt, M.D. wist in haar kliniek in Amerika door het testen en optimaliseren van het voedingspatroon van 500 patiënten in slechts één jaar de kosten van de kliniek met 50% te verminderen en het medicijngebruik tussen de 68% en 81% omlaag te brengen. Wat denkt u dat dit betekende voor de levenskwaliteit van de betrokken mensen en zou kunnen betekenen voor onze verzekeringspremies?

Al sinds 2001 laat ik mijn gezondheid jaarlijks preventief testen. Laatst zei iemand; “Dat wil ik helemaal niet weten?” Dus jij rijdt het liefst in een auto zonder brandstofmeter, want zo moet je een NES scan bekijken die ik nu elk jaar doe.

Trendy Hashtag

#14all

… en wellicht ook deze keuze uit de praktijk, …

#IkBenNietBangVoorEenVirus


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk