Ik geef mijn -ALU- hoedje weg, heb het toch niet meer nodig, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #154
Countdown to Freedom # 78 + 1 day


Een “alu hoedje” wordt geduid tegen de verspreider van complottheorieën, theorieën want het houdt niet op, zo is de gedachte van iemand die, … anderen napraat.

Het is de CIA die na de moord op John F Kennedy dit woord trendy gemaakt heeft. Met deze term konden ze iedereen belachelijk maken die er een andere mening op na hield die vragen zouden kunnen oproepen. Later gevolgd door; “Oh jij draagt ook zo’n alu hoedje”.

Cia conspiracy theorist

Vooral met de komst van het internet is zijn deze kreten, complottheorie, alu hoedjes en afgeleiden daarvan als complotdenkers opnieuw trendy geworden. Mensen die namelijk verder kijken als hun neus lang is, die dienen gelijk boven de grond afgezaagd te worden.

Vele vriendschappen, familie relaties zijn gedurende de jaren verstoord of verloren gegaan vanwege deze trendy woorden. Mensen die niet konden bevatten wat de complot onderzoekers allemaal ontdekten. En ja daar zaten wel eens missers en onwaarheden tussen, maar, …

De meest bizarre zaken kwamen intussen aan het licht dankzij de mogelijkheden van het internet, een digitale bibliotheek die nooit ophield met groeien. De bundeling van krachten werd vooral door de Q beweging gestimuleerd en een stortvloed van pro en contra video’s en artikelen overstroomden YouTube, Twitter en de andere sociale media. Dit ging zo ver dat soms binnen enkele minuten duidelijk was of iets een valse vlag aanslag betrof, of iets fake nieuws was. Symbolen werden kenbaar gemaakt zodat we de oplichters, de criminelen, de pedofielen en satanisten gelijk konden herkennen.

Maar aan dit alles gaan binnenkort een einde komen, …

Het heeft geen nut meer mensen te laten ontwaken, de tijd zal ze niet meer gegund zijn om alles stap voor stap te ontdekken voor henzelf. Mentaal te wapenen tegen deze waanzin, corruptie en onbegrijpelijke zaken.

Met hoofdletters zal op hun gezichten te lezen zijn;

“Waarom in hemelsnaam?”

Als deze vraag nog niet bij iemand is opgekomen dan is die het willige slachtoffer van de waanzin.

Je herkent ze elke dag nu op straat en de winkel. Ze lopen braaf met hun mondkapjes soms zelfs versiert als een trendy design.

Met trots dragen sommigen zelfs hun slavenmasker en worden kwaad of angstig iemand te zien die hen in gevaar brengt zonder masker!

2020 zal de geschiedenis ingaan als de grootste valse vlag operatie uit de gehele geschiedenis. Met verbazing zag en zie ik de onnadenkenden in deze hoax trappen, gelovende in de nep nieuws media, de nep politici, het fake virus, de fake doden en de fake besmettingen.

Intussen is het bijhouden van alle nieuws een dagtaak geworden zoveel gebeurd er, of liever gezegd, zoveel laat men gebeuren.

Het plan is om iedereen in angst te houden, hoe meer hoe beter. Virus angst, angst voor geweld dat meer en meer om zich heen slaat overal ter wereld. Alles voor de uitrol van de NWO maar bovenal alles om hun geheimen te beschermen.

Deze vroeg men mij of Frankrijk ook al een oranje zone was. Ik ging zoeken en zag een kaart met oranje stippen om verschillende Franse steden. Dat zijn nu exact voor mij de plaatsen die ik vermijd omdat daar ook de gewelddadige samenscholingen te vinden zijn van de immigranten. Ja dat zijn voor mij de oranje en soms rode zones met de gedachte; ‘vermijden’.

De geboorteplaats van anarchie is de begraafplaats van vrijheid.

― Craig D. Lounsbrough

En intussen is de macht in de gehele wereld over genomen door de Nieuwe Wereld Orde sinds half maart. De onwettige maatregelen die indruisen tegen de grondwet en alle rechten van de mens zouden nu gevangen moeten worden in een noodwet.

Maar waar is de “nood”, er bestaat nog niet eens een levend virus die mensen zomaar kan besmetten. Er bestaan wel hele volksstammen die zo slecht voor hun gezondheid hebben zorggedragen dat elke gifstof die de emmer doet overlopen een killer kan zijn, een killer zoals angst dat kan zijn.

Mijn alu hoedje kan je overnemen, ik heb het niet meer nodig. Ik weet wat ik weet na 20 jaar en met mij zijn er velen die nog kunnen redden wat er te redden valt. – After the facts –

De wereld verandert met quantum snelheid,
zagend aan de poten van ieder z’n vrijheid

– Henk Mutsaers

Kunnen redden wat er te redden is, na de openbaringen, de onthullingen en die zaken zijn al jaren gaande buiten het zicht van de massa.

Enkele jaren geleden waren er de bank bobo’s die van hoge flatgebouwen sprongen, meer als honderd. Sinds 2016 is er de groeiende lijst van geheime indictments en een even spectaculaire lijst van CEO’s van mega bedrijven die omslag kregen of zelf genomen hadden.

We zien politici en artiesten die hun Twitter, Facebook, instagram accounts laten vervallen of aan het opschonen zijn om bewijzen te verwijderen en Google verzoeken indienen om hun te doen vergeten.

Maar juist vandaag zag ik ook een strijder die het niet meer zag zitten en uit het leven was gestapt, teruglezend kon je een spoor ontdekken naar deze stap toe.

Legio artikelen op mijn site gaan al over onderwerpen als motivatie, vertrouwen (349), persoonlijke ontwikkeling (288), bewustzijn (692), depressief (46), emoties (245), mindcontrol (433) welzijn (363) waarvan vele artikelen een overlap hebben.

Mijn werk als alu hoedje schrijver zit er eigenlijk al op en ben aan het nadenken wat ik voor leuke dingen ga doen na de ineenstorting van de wereld, om mee te helpen een betere, rechtvaardige wereld achter te laten.

Ik weet echter dat velen de ontreddering nabij zullen zijn als ze de onthullingen niet in 20 jaar gaan meemaken maar in twee maanden of minder.

Twee maanden zijn grofweg 60 dagen en we tellen nu al af van dag #78 + 1. Mijn tijd is zowat op, je mag het hebben mijn alu hoedje. Ik denk dat het complot, de complotten nu binnen no-time feiten zullen zijn. Keiharde feiten. 


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk