dotcom.radio aflevering 218 van 16-08-2020


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #153
Countdown to freedom #79 + 1 dag


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 218 Een stortvloed van nieuws. Nederland bestookt vanuit de ruimte? – Vrede nu in zicht tussen Israel en de Verenigde Emiraten – de -NOODWET- demonstratie Malieveld – Q in de Telegraaf – 5 maanden corona gijzeling – en meer [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur uitzending SLOG 21.00 uur podcast online 14.00 uur

De wereld verandert met quantum snelheid,
zagend aan de poten van ieder z’n vrijheid

henk mutsaers

[Rob] Wat is hier aan de hand?? Opvallend dat sinds uitrol 5G 28 juli in Nederland het hier zo onnatuurlijk heet is! Ik heb dit nog nooit zo meegemaakt en het klopt niet! Ik zie langs de snelwegen wel heel veel 5G kastjes langs de weg en ook in de meeste wijken wanneer je binnenkomt. Overal zie je ze! Maar goed bekijk dit filmpje. Het is ongelooflijk wat hier gebeurd. Fantastisch goed en helder onderzoek van deze Nederlandse mevrouw!  

[Olivier] Je hebt het vast al gehoord. De Nederlandse coronagezant Feike Sijbesma aangesteld door Hugo de Jone heeft een broer Hans. Hans is directeur van AstraZeneca in Duitsland. Het bedrijf wat een miljard dollar heeft opgehaald voor de ontwikkeling van een vaccin tegen corona. Wat ons betreft moet Feike aftreden als coronagezant.

Heb je tijd en ruimte om onze actie met de ontslagbrief van Feike onder de aandacht te brengen op je site en/of social media kanalen? Zo ja graag! Op onze site kan je de nodige banners en info vinden. Mocht je een ander formaat nodig hebben laat het dan even weten. We hopen met deze actie de kritische massa in NL weer iets te vergroten. De link naar de brief is: https://voorvrijheid.nu/nieuws/ontslagbrief-feike-sijbesma/

[Petra] Deze clip kwam mijn man vandaag tegen, is 6 augustus gepost, mogelijk ken je deze ook al, maar ik dacht misschien kun je deze nog eens onder de aandacht brengen, op je site. interview Nelleke Bakker ex medewerker RIVM

{Rob] Supermarkt eigenaar weigert sluitingsbrief – Diepe bewondering voor deze man! Zo moet het!
– Noot: twee foto’s gemaakt op dezelfde dag. Spermarkt gesloten vanwege o.a. 1,45 mtr richtlijn & tweede kamer Den Haag tientallen kamerleden dicht opeen. Gaan ze nu de Tweede Kamer ook sluiten (linkedin 1800 + reacties)

[Will] Cafe Weltschmerz Diederik Gommers is het eens, de Covid 19 – PCR test, zegt niets! en vervolgens worden niet geteste mensen daarna een quarantaine verplicht, pure misleiding

[Astrid] Putin und Trump haben eine einfache und wirksame Taktik: Sie wollen den Impfstoff von Gates vorwegnehmen und der Bevölkerung einen sicheren, VOLLSTÄNDIGEN “Impfstoff-Placebo” zur Verfügung stellen, der von ihren eigenen Labors hergestellt wird. Dieser wird von der Armee jedes Landes überwacht und verteilt werden und auf Vitaminen und Wirkstoffen von Heilpflanzen basieren, wobei es sich technisch gesehen nicht um einen Impfstoff, sondern um eine Verstärkung des Immunsystems der Bevölkerung handelt. Dadurch wird verhindert, dass die Labors der großen Pharmaunternehmen ihre toxischen Impfstoffe in die Bevölkerung impfen können.

[Rob] “De burger wordt niet beschermd door grondwet en andere verdragen” Dat dit niet zo is, hebben wij bijvoorbeeld al gezien met de donorwet. Volgens de grondwet heb jij zelfbeschikkingsrecht. – Ieder heeft, behoudens bij of krachtens de wet te stellen beperkingen, recht op onaantastbaarheid van zijn lichaam. – artikel 103 – Als de overheid verklaart dat de coronapandemie hoax een groot gevaar oplevert voor de samenleving, dan kunnen ze artikel 103 in werking stellen. [BRON ?] Auteur artikel niet vermeld op Niburu, geschreven door Piet Pannekoek of een jurist?

Mike: Uiteraard weer de azijnpissers van Niburu. Dit is NIET waar. De ‘uitzonderingssituatie’ waarover gesproken wordt is de NOODTOESTAND. Alleen dan kunnen grondrechten en mensenrechten opzij worden gezet, dt geldt dus uitsluitend in tijden van OORLOG. Covid-19 is geen staat van beleg. Het voorbeeld van de donorwet, maar denk ook aan de sleepwet en het afschaffen van het referendum, zijn ONGRONDWETTELIJK en We The People hebben het recht om dit kabinet af te zetten en zelfs de complete Eerste en Tweede Kamer naar huis te sturen en te berechten in een volkstribunaal, omdat ze zich niet gedragen als volksvertegenwoordigers maar als VERRADERS. De enige reden waarom dit nog niet is gebeurd is omdat we ons onvoldoende hebben geïnformeerd over onze grondrechten en mensenrechten. Volgens het satanische principe is onwetendheid stilzwijgende toestemming en dus medeplichtigheid. Onze grondrechten en mensenrechten worden ons niet geschonken door een rechter maar door God, het zijn GEBOORTERECHTEN die wij als vrije, soevereine mensen NOOIT verliezen, zelfs niet in oorlogstijd, by far de grootste en meest misdadige mensenrechtenschending ooit. Wij kunnen dit hele zootje vandaag nog opheffen, als onze aantallen maar groot genoeg zijn. De omwenteling gaat plaatsvinden op 29 augustus in Berlijn!

[Assie factsforum] Ik heb 150 stuks van de andere krant rond gebracht veelal bij bekenden slechts 1 reactie van iemand die verder is gaan zoeken en nu wakker is, het bleef doodstil verder. Noot #1 is al geweldig op één dag, maar laat je niet ontmoedigen, velen zitten in de knoop met zichzelf en durven nog niet uit de kast te komen.

[Marij] Patent: Nervous System Manipulation By Electromagnetic Fields From Monitors. Inventor & Assignee, Hendricus G. Loos. de Televisie

[Rob] MEGA PROTEST IN SEOUL

medeplichtig
Geduld, – Geloof, – & – Vertrouwen, …

Trump– & –Q

10-08-2020 ZeroHedge: Shipments Of 20,000 Fake IDs From China Seized By Feds Ahead Of Election

11-08-2020 ZeroHedge Watch: The Moment Secret Service Shoots Gun-Toting Man Outside White House

Hoopgevende video met veel achtergrond info over Q en Trump
– de overwinning is al binnen maar eerst moeten de mensen smeken om de bevrijding anders loopt de gehele mensheid teveel schade op

Ontwikkeling midden oosten met Israel

USPS Mail-Sorting Machines Are Mysteriously Being Deactivated Ahead Of Election – Defunding the mail

GV de Telegraaf bericht eindelijk over Q Anon, 3 jaar na dato in 2020

ONZE VRIJHEID & GRONDWET & Politiek

Nog nooit vertood kabinet rent weg uit de kamer bij stemming zorg salaris

De dictatuur kent geen maat: CBSNews:  Los Angeles to shut off water and power to homes hosting large parties or gatherings

Zwitsers strafwetboek (StGB) Art. 258: Intimidatie van de bevolking: “Degenen die de bevolking bang maken door bedreigen of simuleren van een gevaar voor leven of eigendommen, worden gestraft met een gevangenisstraf van maximaal drie jaar of een boete.” Volken bang maken is een duidelijk gedefinieerd delict. Toch worden onze volken elke dag opnieuw bewust bang gemaakt – wereldwijd. Door wie?

In full: Rowan Atkinson on free speech:

Evenementen sector bloed dood Dit is waarom gebouwen door heel Nederland vanavond rood kleuren, ook in Deventer (11 augustus)

Nieuwsbrief FvD van donderdag ging het over geweld jongeren en veiligheid. Waar is de noodwet in de nieuwsbrief

Bloedbad op de arbeidsmarkt: coronacrisis kost honderdduizenden banen

In navolging van de VS nu ook rellen in Den Haag schilderswijk

‘Alle landen voor eind september half jaar lang in totale lockdown waarbij leger wordt ingezet’ (XanderNieuws vertrouw ik niet)

Maurice de Hond van Linkedin verwijderd

Embleem stoelen tweede kamer verwijderd

CORONA

VIJF MAANDEN CORONA CRISIS 17 Maart – 17 augustus

Australie: Een virus ontwikkelt zich IN het lichaam en niet buiten het lichaam!

Dotcomnieuws: Waarom kinderen mondkapjes zouden moeten dragen als ze naar school gaan NEE DUS kooldioxide moet onder de 1000 blijven maar loopt bij tien keer in en uitademen op tot boven 10.000 met een niet ideale meetmethode

Cafe Weltschmerz: Op 1Vandaag sprak Ruud Coolen van Brakel zich uit voor een triage aan de poort om mensen ‘vriendelijk’ de dwingen zich te laten vaccineren tegen de Corona. Een incentive voor gevaccineerden om toegang te krijgen tot de theatervoorstelling en niet gevaccineerden moeten dan buiten blijven. (werkt bij een bedrijf dat onafhankelijk medicijn onderzoek doet met Financiering van de overheid, is overheid wel onafhankelijk?

Wat is een virus?
the demonisation of nature

Russia Registers World’s First COVID-19 Vaccine, Which Was Tested On Putin’s Daughter

COVID-19 checkpoints have also been set up in Rhode IslandNorth CarolinaColoradoMississippiLouisiana and Texas. Refusing to fill out the quarantine form could subject travelers from designated states to a $2000 fine, and violations of the quarantine orders could result in a $10,000 fine.

Zelfzorg website Rob Ellens vit. – minalen en meer

640 artsen slaan de handen ineen

WATCH: New Zealand to move all “covid cases” to “Quarantine Centres”

TWITTER

Als je man of vrouw politieagent is, en daar voor de winkel staat. Dan vraag je toch onmiddellijk een scheiding aan lijkt me? Of wil je naast een Nazi liggen?

Reactie: niet alleen het thuisfront wat denk je van buren , familie, vrienden nu ken ik de tukkers, die kennen elkaar allemaal en houden hier echt niet van. Je zult maar een dode kip in je voortuin vinden , dan weet je hoe het thuisfront je ziet

Oud Deejay Henk Westbroek.
– Applaus voor de zorg
– Weglopen bij stemming
* Hoe noem je zo iemand ?
– Een klaploper !!

Lockdown, ofwel alles wat bindt en verbindt verbieden, en dan denken dat dat mentaal niets nalaat?

Dit is DE oplossing Dubai, misdaad begaan, het land uit en de gehele familie moet mee, dat riep ik dus meer als een jaar geleden. Chapeau

GEDACHTENVOER

Mijn Internet Bundel op -NUL- dit is waarom, …
alle gratis apps zit spionage software in

Hét Kabinet terug van reces, berg je !!
De prachtige cartoon van Will

’n Hittegolf en dan in de sauna. Yep, want ik heb de Q koorts te pakken !
Elk onderwerp is goed om de Q koorts te verspreiden

Ik wil echt niet meer terug naar het oude “NORMAAL”, nooit meer !!
Met mijn raketwerper kanon in de aanslag

Je kan zelfstandig denken, of je kan dat niet.

Emotionele overheersing: Wat vertelt het Nieuws? Waarom? Met welke achtergrond? Door wie?

FOUILLEZ CE QUE VOUS DÉCOUVREZ – VOTRE VIE EN DÉPEND [COVID-19] NL-EN-FR

leesbewust startpagina

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten