de Telegraaf bericht eindelijk over Q Anon, 3 jaar na dato in 2020


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #153
Countdown to Freedom # 79 + 1 day

Hoe komt het dat het bijna 3 volle jaren duurde voor we het allereerste bericht tegenkomen van Q Anon in de Telegraaf? Het is niet meer als mosterd na de maaltijd nu de beweging grote bekendheid geniet, niet bij miljoenen maar honderden miljoenen mensen en volgers wereldwijd de strijdkreet WWG1WGA – “Where we go one, we go all” hooghouden.Even een lesje journalistiek voor beginners

Hoe kom je iets te weten wat je niet weet?
– Je stelt een vraag !
Aan wie stel je die vraag?
– Aan de persoon waarmee duidelijk verbanden zijn !
Bij de Trump meetings zijn al vanaf het begin sympathisanten met borden & spandoeken die bij voorkeur achter de president staan om zoveel mogelijk in beeld te komen. Bovendien wijst Donald Trump met regelmaat op deze activisten. Dan is het logisch de vraag te stellen aan de President; “Wie is Q ?”

Gedurende de jaren dat de Q beweging aan een stormachtige populariteit heeft gewonnen is deze vraag nog niet eenmaal gesteld door ook maar enige journalist ter wereld.

Hoe weet ik dat met zekerheid?

Omdat dit dan als wereldnieuws gebracht zou zijn binnen de “Q movement”

  • Het nieuws doodzwijgen lukte dus duidelijk niet meer.
  • Wat is dan de volgende strategie?
  • De beweging belachelijk te maken met het aloude vertrouwde label complottheorie.

OEPS, dat is wel even lastig, net nu iedereen ontdekt heeft dat de media de Corona / COVID 19 crisis tot buiten proporties opgeblazen hebben en meer en meer mensen ontdekken dat dit ver buiten de waarheid ligt. Waar mensen over de media al in termen van een complot denken.

En dan zelf beginnen over een complottheorie is als;

DE LEUGENAAR BETRAPT DE ANDER OP LEUGENS

Laten we nu net staan op het punt dat de ene na de andere leugen boven tafel komt en liegen op dat moment in tijd wel een heel gevaarlijke koers varen is.

Deze video gaat het om, we kunnen hem hier niet plaatsen. Een video in het Engels en keurig ondertiteld in het Nederlands.

De zoekwoorden; “the Q anon conspirancy”, maken duidelijk dat de Telegraaf deel uitmaakt van de wereldwijde “name and shame” campagne. Daar komen de media tot de conclusie; “Donald Trump won’t say if he believes in QAnon conspiracy theory”. – “Donald Trump zegt niet of hij geloofd in de Q Anon samenzweringstheorie”. Maar luister zelf, deze vraag werd helemaal niet expliciet gesteld aan hem !!


En dat in een tijd dat er een ‘gevaarlijk’ ‘virus’ over de gehele wereld rondwaart met ziekenhuizen die minder werk hebben dan normaal gerapporteerd via de talloze video’s wereldwijd door de burger journalisten die de taak van de media al lang en breed hebben over genomen.

Alleen de zombies lezen nog de krant en kijken trouw naar het journaal elke dag, de Corona – besmetting- show waar de ontelbare voorspelde doden vervangen zijn door besmettingen en gelijk het label “patiënt’ krijgen opgedrukt en legio niet geteste gezonde mensen verplicht in 2 weken quarantaine moeten.

Deze media die aan ANGST PORNO doen, en ontelbare doden op hun geweten hebben met onder andere de leugenachtige verslaggeving over het werkzame medicijn HCQ dat reeds 65 jaar veilig ingezet wordt tegen onder andere reuma en ruimschoots met vlag en wimpel geslaagd is bij de inzetbaarheid bij COVID 19.

Deze media die bovendien het plan van de Deep State verzwijgen dat deze zelf online hebben staan [klik hier voor het pdf document] wat ook besproken werd in het World Economic Forum, deze media moeten zich in allerlei bochten wringen om de verkiezingen van Trump te boycotten en liefst in navolging overal twee wereld.

WAAROM ?

Om dat dit nog de allerlaatste strohalm is om aan vast te houden, de laatste strohalm van de totale ondergang van de media, de linkse politiek, Hollywood, een groot deel van de muziek industrie. Wacht en zie, je zal het vanzelf gaan meemaken.

Je hoeft niets (meer) te gaan onderzoeken wat er gebeuren gaat, veel zaken zijn inmiddels al achter de rug, gedane feiten. De term complottheorie staat binnenkort voor eeuwig in de geschiedenisboeken gebeiteld.

De laatste 100 jaar werd de wereld omgetoverd tot een surrealistisch schouwspel genaamd “de Matrix”, een wereldwijd toneelstuk, mede tot staan gebracht door de media, kranten, radio en TV.

De Neurenberg rechtszaken die na de tweede wereldoorlog plaatsvonden zullen in het niets staan ten opzichte van de onbeschrijfelijke misdaden die ruim gedocumenteerd zijn op geschrift, video en via symbolisme. Bewijzen die te groots zijn om te tonen.

Was de gedachte na WO II nog; “Dit nooit meer” & “De oorlog die een einde maakt aan alle oorlogen”. Na de herverkiezing van Donald J Trump op 3 november zal de wereld te klein zijn voor de misdadigers om zich ook maar ergens te verbergen. Verwacht tot die tijd, net als de voorbije weken, een roerig wereldtoneel.

De Anons gaan genieten van dit schouwspel, hoe de wereld gezuiverd gaat worden, en jij, … ?


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk