Wat is er gaande in de Nederlandse atmosfeer?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #149
Countdown to Freedom # 83 + 1 day


De onderstaande reactie en video kreeg ik vanochtend binnen via een dotcom.radio luisteraar. Ik heb het net ook even gecheckt, ..

Wat is hier aan de hand?? Opvallend dat sinds uitrol 5G 28 juli in Nederland het hier zo onnatuurlijk heet is! Ik heb dit nog nooit zo meegemaakt en het klipt niet! Ik zie langs de snelwegen wel heeel veel 5G kastjes langs de weg en ook in de meeste wijken wanneer je binnenkomt. Overal zie je ze! Maar goed bekijk dit filmpje. Het is ongelooflijk wat hier gebeurd. Fantastisch goed en helder onderzoek van deze Nederlandse mevrouw!  Verdient aandacht

Nagekomen mail: Ik heb over HAARP gelezen. Weer modificatie wordt al heel lang gebruikt. Ook voor politieke doeleinden. Ik weet er nog te weinig van af maar zou mij niet verbazen dat  hier in Nederland mee wordt geëxperimenteerd. Het komt wel heel goed uit he? Dat juist nu iedereen door deze lange hitte periode wordt lamgelegd ook omdat de noodwet er ineens vervroegd doorkomen en de pedo schandalen naar buiten komen.

– Groet Rob  

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk