Ik wil echt niet meer terug naar het oude “NORMAAL”, nooit meer !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #149
Countdown to Freedom # 83 + 1 day


Mooi als iemand mij verteld dat hij of zij hoopt zo snel mogelijk weer terug te kunnen naar het oude normaal. Voor mij het teken om mijn raketwerper kanon in stelling te brengen. Bedoel je soms het oude normaal van;

 • Gif in het water, de voeding, E nummers en RoundUp
 • Chemtrails
 • Piramide geld constructies
 • Geheime wereld regering
 • Corrupte regeringen zonder referendum mogelijkheid
 • Kinderhandel & satanische rituelen
 • Pedofilie
 • Abortus kindermoorden
 • Eindeloze oorlogen en conflicten, meer als 200 na WO II
 • De farmaceutische maffia praktijken
 • De gemanipuleerde economie met verhuizing naar goedkope arbeid landen, lees slavenhandel
 • Schadelijke elektrosmog
 • Global warming sprookjes
 • Uitgeputte landbouwgronden
 • … en de niet bestaande levende virussen angst economie

En dan heeft mijn raketwerper kanon best nog wel wat missers gehad.

… eh ja je begrijpt toch wel wat ik bedoel, zoals het voor de crisis was.

Dus al de bovenstaande zaken keur jij goed met voor mij  als nummer #1 de kinderhandel en de dagelijkse dodelijke adrenochrome martel praktijken?

Met het –weet hebben van– kunnen we nooit meer terug naar het oude normaal van voor de crisis. We weten teveel, dit kan en mag niet onbestraft blijven en, er zit niets anders op dan de onwetenden te betrekken in de duistere wereld. Dit zullen en moeten we met z’n allen dragen en oplossen.

Op Twitter gaat het al lang niet alleen meer over COVID en de uitrol van de NWO maar is de hashtag @SaveTheChildren de trend, zoveel zelfs dat hij door Twitter geboycot wordt.

Na de COVID 19 crisis zullen we niet meer terug gaan naar “Normaal”, niet binnenkort, nee nooit meer.

Begonnen we de crisis met een absurde vraag naar toiletpapier en ging het hier in Frankrijk echt op slot met een strikte #lockdown [confinement] en 135 euro boete, daarna was het echter nog lange niet over.

De gruwel van sociaal afstand houden en toen de crisis al lang en breed over was, …. dachten wij, kwamen die verfoeilijke mondkapjes. Maar voor de meerderheid moet het ergste -NU- nog komen.

De dagelijkse ontdekkingen dat sommigen van hun favoriete artiesten, filmsterren, politici, rechters, politieagenten, koningshuizen foute mensen zijn. Dermate verderfelijk dat mensen het niet zullen kunnen bevatten.

Worden we dan naast burger journalist ook nog burger psychiater want wellicht moet de psychiater zelf ook naar de psychiater?

Aan de andere kant van de medaille zullen er de complot onderzoekers zijn die staan te juichen dat eindelijk het zaakje opgerold wordt. Mensen die hier al jaren en jaren naar toe hebben geleefd en het slechte nieuws al een plaatsje hebben gegeven, al verwerkt zodat zij geen mentale slag te verwerken hebben in die mate als de “onwetenden”.

Dan is er nog de groep die allerlei vermoedens hadden maar dat diep weg probeerde te stoppen, een aandachtspunt om hulp in te schakelen om niet ziek te worden, verteerd door gedachten van; “Had ik maar”

Op de site staat niet voor niets dit artikel prominent op de voorpagina: Controleer je Emoties, als je staande wil blijven in de huidige wereld & komende onthullingen

Ik heb wel eens een grote reorganisatie meegemaakt bij een bedrijf waar zo’n 500 banen op de tocht stonden, waar enkel mensen zich van het leven beroofden, waar wellicht vele mensen ziek van werden, ik had indertijd de kennis niet van nu, dus daar heb ik niet op gelet. Maar wat heel duidelijk was, het bedrijf is nooit meer terug gekeerd naar normaal voor het kleine aantal werknemers die overbleven en nu opnieuw moeten vrezen voor hun baan. Ik weet echter nog als de dag van vandaag wat voor impact dit allemaal had.

Het gaat niet eens meer over de vrijheid terug winnen maar we moeten doorpakken naar het thema van deze site; “Create a Better World”. Niets maar dan ook niets is goed genoeg, geen enkele concessie kunnen we meer goedkeuren. Het wordt alles of niets, of er komt een wereld die vrij is van misselijk makende misdrijven of … laat ik maar niet vertellen wat die -of- zou kunnen zijn. Vul dat maar voor jezelf in.

Mijn doel is om gezond oud te worden en minimaal 100 jaar, er is echter een kink in de kabel gekomen. Die resterende jaren wil ik niet in tirannie meemaken, …

Het Engels spreek woord; “Never let a good crisis go to waste”, was meestal het motto voor de rijken der wereld maar dit “laat een goede crisis nooit verloren gaan” kunnen wij nu ook als moto gebruiken om de onwetenden gedwongen door de realiteit in een versneld tempo te laten ontwaken uit de Matrix, de ogen openen en voor ‘ons’ een poging te doen om ze die betere wereld te laten zien aan hen en waar we naar toe willen werken.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk