’n Hittegolf en dan in de sauna. Yep, want ik heb de Q koorts te pakken !

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #148
Countdown to Freedom #84 + 1 day


Een hittegolf kan je zien als de Sauna van de natuur, heel gezond om eens lekker te ontspannen, te detoxen, en, … om je gedachten de vrije loop te laten, maar of 40 graden warm genoeg is? Ik denk het nog niet.

Als frequente sauna ganger ging ik in onze vorige woning twee maal per week in de sauna, zomer en winter en ook met een hittegolf. De sauna stookte ik standaard immers op naar zo warm mogelijk, een graadje of 90 als de kachel nog in top conditie was. Tijdens de opwarm periode ging ik er al in, viel soms in slaap en werd badend in het zweet wakker na drie kwartier. Daarna een koude douche, wat rust en nog twee cycli van 12 minuten op de hoogste temperatuur. Mp3 speler met rustgevende muziek of soms gewoon een podcast beluisteren. De ene keer leerzaam, de andere gewoon je gedachten tot rust laten komen. [Sauna Gezondheid]

Veel ideeën voor een artikel kan je dan eens overdenken, want het gaat er niet over wat je allemaal te weten moet zien te komen via het Q gebeuren, maar wat ik er zelf van vind, welk plaatsje ik dat wil geven, wat ik er aan houvast uit kan ontlenen, schenkt het mij vertrouwen en zo werd ik al snel in 2017 bevangen door de Q koorts.

Hier en daar zagen wij wel eens een artikel opdagen in het Nederlands maar Mike Donkers (de aansteker / verspreider van dit ‘virus’) en ondergetekende waren er toch wekelijks mee bezig via het fa(c)tsforum, deze website en dotcom.radio. Een paar artikel vertoefden een tijd lang in de top 15 van meest gelezen artikelen maar werden ingehaald door de COVID 19 gebeurtenissen. In het algemeen is echter de term Q anon het meest gelezen thema van de site geworden met in de categorie sectie 250+ directe of indirecte Q artikelen.

De –Q– Koorts

Het voordeel van koorts hebben is dat je lichaam aan de slag gaat met het opruimen van ongewenste stoffen uit je lichaam. Zo zijn er ook ongewenste gedachten en je referentiekader, je interne harddisc die nodig een oppoets beurt nodig heeft. Zo heeft mijn mac het clean my mac programma waar eens per twee weken van alles opgeruimd wordt (uit het onderbewustzijn) en zonder dat ik de rommel mis draait de computer weer sneller en accuraat.

Met de Q koorts ga je niet alleen de wereld anders zien maar vooral ook je eigen rol in de wereld tegen het licht houden.

Nieuwe inzichten openbaren nieuwe wegen.

Bij de Q koorts is Q als het ware een goeroe (guru) iemand die zijn inzichten met je deelt. Dat betekend dat je iemand niet blind volgt maar zelf bepaald welke richting je opgaat, welke richting jij kiest gewapend met deze nieuwe inzichten of gedeeld met het wereldwijde anons leger.

Het is niet als het NOS en RTL journaal waar je als “kleutertje luister” verteld wordt om heel bang te zijn. Nee je moet zelf in actie komen want je krijgt niet meer als puzzelstukjes aangereikt. De vijand kijkt immers mee in deze informatie oorlog

Bang voor ‘het’ ‘virus’ ? Absoluut niet, geen minuut want je bent immers al 25 jaar griep vrij dus waarom zou het bij dit griepje anders zijn. De landingsbaan is gesloten met een goed functionerend immuunsysteem en je kennis onder de riem over wat virussen nu feitelijk zijn.

Ook nu ik wat minder tijd wens te besteden zijn er zaken die ik niet wil missen om dagelijks het laatste nieuws te vernemen. Dave met zijn X22 report en ik heb ook de Qniversity erbij geplaatst;

In toenemende mate heeft de globalistische cabal alle media verworven, waardoor de mensheid minder keuzes van entertainment en nieuws heeft en minder en smallere, en progressief perverse perspectieven op zowat alles onder de zon. Momenteel beheersen een handvol mediaconglomeraten de meeste gangbare gedachten en taal, maar dat verandert snel nu president Trump en Q de MSM, de vijand van The People, voorgoed vernietigen.

the Qniversity

In deze aflevering vooral de aandacht op de kwalijke rol van de film industrie en de verderfelijke achtergronden van de filmsterren, het denken en handelen van zijn studenten, en meer, …


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk