Hét Kabinet terug van reces, berg je !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #147
Countdown to Freedom # 85 + 1 day


‘Onze’ striptekenaar heeft deze prachtige Meme gemaakt: Aangezien de kamer (uit reces teruggekomen) belangrijke beslissing dreigt te nemen heb ik deze mail verstuurd naar alle kamerleden ! – Will

De Killers van onze Democratie

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk