Staat van beleg, de derde WO is een informatie oorlog

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #145
Countdown to Freedom # 87 + 1 day


Wereld Oorlog III is begonnen en mensen hebben het nog steeds druk met plannen maken voor als “we weer terugkeren naar normaal’

Het is een oorlog tussen de mensheid in zijn totaliteit en de nationale marionetten overheden aangestuurd vanuit de Deep State. De coup du monde vond plaats op 17 maart en we zijn vandaag dus aangeland op dag 145

Er vinden allerlei maatregelen plaats die tegen de grondwet indruisen, en nog steeds weten hele volksstammen niet wat er gaande is, wat er gebeurd is.

De gehele COVID valse vlag aanslag is het grootste toneelspel ooit waar allerlei doden omgekat werden tot COVID 19 doden, en de mensen zijn bang en doen netjes wat vadertje staat hen beveelt, ….

Maar dat Corona virus was slechts de aanleiding om de wereldwijde coup te kunnen plegen, niemand heeft het er over en nog nimmer heeft ook maar een enkel persoon dit ter sprake gebracht naar mij toe. Dit weekend was het hoogte punt, … tot nu toe.

Ik-Jij-Wij zijn nu allemaal verantwoordelijk gesteld voor de gezondheid van een andere met een boete van 25.000 euro. Een belachelijk hoog bedrag voor het uitoefenen van je grondrecht.

Jarenlang waren wij het, de complot gekkies, die zagen dat het mis zou gaan met ons vrije leventje. Dat komt de klapper en, …. en de gehele bevolking doet totaal niets. Ja een kleine epilepsie aanval van 1.3 miljoen mensen in Berlijn. Moeten die de kastanjes uit het vuur halen van 7 miljard mensen.

Ik ben al jaren op de hoogte van het lugubere plan om de wereldbevolking terug te brengen naar 500 miljoen. Hoe gaan ze dat doen vroeg ik mij altijd af, … Nou de eerste stap is al gezet, er was geen enkele rode lijn te bekennen in het zand van de wereld bevolking, die 1.3 miljoen in Berlijn, ach, een 25.000 euro boete en de rust is wedergekeerd. Appeltje eitje.

Nu nog even een verplichte vaccinatie ronde met weet ik veel voor DNA hokus pocus daar in? Met de Spaanse griep werden er ook ergens tussen de 40 en 100 miljoen van deze planeet afgeholpen. De stap naar 6.5 miljard is dan ook mogelijk

Zover gaat het echter niet komen, daar gaat Donald J Trump met het Q team een stokje voor steken. We tellen af 86+1

Maar stel dat er ergens iets mis gaat en er zijn een paar dagen vertraging, en er worden nog een heel leger mensen ingeënt met dat DNA vaccin en er worden toch nog een paar miljoen mensen van deze planeet af geholpen?

De gehele operatie wordt dan toch gezien als en overweldigend succes, behalve voor die paar miljoen die het niet wisten, die te bang waren, die zich als COVID schapen lieten leiden, bijkomende schade, collateral damage (?)


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk