Als ik (mede) verantwoordelijk zou zijn voor -JOUW- gezondheid dan, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #144
Countdown to Freedom # 88 + 1 day


Het ultieme verantwoordelijkheid gevoel voor de gezondheid is dat van de ouder voor het eigen kind. Mijn dochter en vriend hadden zich laten vaccineren voor een vakantie naar een land waar dat helemaal niet eens verplicht was. Ze hadden zich letterlijk laten overdonderen door de dokter. Ik was zo kwaad dat ze wijselijk maar niet vertelden wie dat was geweest, ik weet niet wat er gebeurd zou zijn, … ?

Die avond werd de video op YouTube bekeken onder mijn toezicht naar Lethal Injection, the story of vaccination zodat de aandacht niet zou verslappen gedurende de 2.5 uur. Daarna gaven ze beiden toe niet slim geweest te zijn en waren onder de indruk van de video.

Als ik nu mede verantwoordelijk zou zijn voor jouw gezondheid, dan moest je ook verplicht je eigen onderzoek doen naar de uitrol van de Nieuwe Wereld Orde en het plan van de Rockefellers. De teller staat in 8 weken op 10.584 pageviews, maar nu komt het, .. het pdf file waar het allemaal om gaat werd slechts 440 keer bekeken. Ik zou dus over je schouder moeten meekijken of je de juiste info wel leest.

Daarna zou je het hele COVID 19 verhaal beoordelen op wat het is, een middel om de NWO uitrol te realiseren dus een totale hoax en diegene die het hardste roepen hoe gevaarlijk het ‘virus’ is, dat zijn de NWO marionettenpoppen die zichzelf in de etalage zetten voor een enkele reis naar de beruchte gevangenis van Guantanamo Bay.

Veilige seks werd geen succes, mondkapjes schijnveiligheid ook niet !

Veilige seks, gaf nou eenmaal minder genot, minder plezier, met die verachtelijke mondkapjes is dat eveneens een feit. Bovendien werken ze niet en al zouden ze werken, er is nooit wetenschappelijk bewijs getoond dat er een levend virus bestaat dus, je loop voor lul om maar even in seks termen te blijven. (ik kijk weer over je schouders mee)

Gezondheid en veiligheid zijn persoonlijke verantwoordelijkheden. Als we onze kracht weggeven, kan die tegen ons worden gebruikt.

Om het nog duidelijke te stellen.

Ik ben –NIET– verantwoordelijke voor jouw gezondheid

Als jij denkt dat mondkapjes jou beschermen, prima maar lig niet te ‘zeiken’ als een ander zich niet aan het onwettelijke protocol weigeren te houden, dan wordt je ontvriend, ‘besmet verklaard’, lekker bezig ben je dan. Je eigen ruiten ingooiend.

WIJ ZIJN HET DIE GEVAAR LOPEN

Angst is een slechte raadgever en als vele mensen al zeggen dat een virus niet bestaat, doe dan je onderzoek voordat je ook maar èèn woord zegt, anders ben je …. dom.

En domme mensen die doen domme dingen zoals anderen wijzen op het niet dragen van de mondkapjes want dan zijn wij een gevaar voor hen en dat kan zover gaan dat deze domme mensen uitgespeeld worden om ons te verraden, ik zie het zomaar gebeuren.

Dan is niet alleen de politie onze vijand die de grondwet aan hun laars lappen omdat Rutte dat zegt, en bevel is bevel. Waar hebben we dat meer gehoord 75 jaar geleden?

Toen hadden we ook die NSBers die de hun landgenoten verraden, soms wetende dat de doodstraf het gevolg was. Dus het kan zomaar van de een op de andere dag gebeuren dat ik -NIEMAND- meer kan vertrouwen.

Ik ben nu aan het aftellen naar 4 november voor een ommekeer, maar tot die tijd kan er nog ongelofelijk veel kwaad geschieden die de relatie tussen mensen voor de rest van mijn leven kan verstoren. Die verantwoording ligt niet bij mij, dus bedenk wat je doet en wat de gevolgen zijn.

Al sinds september 2008 geven we wekelijks voorlichting met onze podcast over gezondheid, al die kennis staat nog steeds online.

NIETS – NOPPES – NADDA, heb ik onze ‘leiders’ en ‘deskundigen’ horen vertellen over voeding, gezondheid en preventie om je immuunsysteem tot de tanden te wapenen voor de bedreigingen van onze moderne wereld.

GIFSTAPELING

En waarom vindt er een uitbraak van een besmettelijke ziekte altijd plaats in het zelfde gebied? Omdat daar de gifstoffen verhoogd zijn, of omdat ze met een (experimenteel) vaccin reeds rechtsreeks ingespoten werden. Geloof je me niet, jammer dat is dan JOUW probleem.

Als een van ons twee een de griep krijgen dan ben jij het, ik ben gewapend met een sterk immuunsysteem. Waarom weet ik dat? Omdat ik dat jaarlijks laat meten. Ik durf in deze tijd met verhoogde gifstapeling in het milieu niet zonder brandstof meter te leven. Resultaat: Al 25+ jaar nog geen uurtje ziek. Had je nog een vraag, …. ?

Ik ben een gezondheid prepper, en -JIJ- ?

P.S. Tussen 2004 en 2007 vertegenwoordigde ik het Amerikaanse laboratorium SpectraCell die intracellulaire vitamine en mineralen konden testen op een cellulair niveau, na de stofwisseling. Men kon vier tot zes maande terug kijken in de geschiedenis bij een gelimiteerd aantal vitaminen en mineralen. De getoonde resultaten waren spectaculair, en zeer verontrustend. Bij een studie onder 89.000 mensen bleken 74,6% een functioneel vitamine gebrek te hebben en 99,5% een functioneel mineralen gebrek. — Bedenk dat de testen uitgevoerd werden bij mensen waarvan er velen reeds gezondheid bewust zijn en al enkele veranderingen hadden door gevoerd in hun leefstijl. De uitkomst van de test is dus nog aan de positieve kant. Geen wonder dat er zoveel mensen ziek zijn, en leven met chronische gebreken.

P.P.S. Vanochtend werd ik wakker met een WhatsApp bericht was mij zeer ontstemde. Is dit -NU AL- het antwoord op de 1.3 miljoen tellende demonstratie van vorige week in Berlijn?


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk