Is Trump de wereld veilig aan het stellen?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #143
Countdown to Freedom # 89 + 1 day


Deze week las ik een Twitter draadje dat wel-eens-waar speculatie is op geconstateerde feiten maar het geeft je een idee waar je zelf je onderzoek op kan loslaten. Hier het twitter draadje en daaronder de vertaling

– HM
 1. Bewijs van indiening bij Trump

Kom tot rust. Trump heeft al gewonnen. Hij dwong de wereld zich te onderwerpen aan #MAGA uit angst voor DECLASS. Alles waar je nu getuige van bent, is het stuiteren van de dode kat door satanische socialisten. En het zal MILJARDEN wakker maken.

Hier is het bewijs om je dag goed te maken.

 1. Saoedi-Arabië ingediend.

Halverwege 2017 maakte Trump een reis naar Saoedi-Arabië. De koning HEEFT in het openbaar GESCHREVEN door een zwaarddans te houden ter ere van Trump.

Dit staat symbool voor samen oorlog voeren. V140

In oktober 2017 viel 1 kant van [hun] piramide met de SA Coup.

 1. Israël gaf zich over.

Direct na het verlaten van SA ging Trump naar Israël. Zelfs vandaag kunnen SA en Israël nog steeds met elkaar opschieten.

Trump bezocht de klaagmuur. Israël heeft zich publiekelijk aangemeld door de VS toe te staan onze ambassade met onze militaire bescherming naar JerUSAlem te verplaatsen.

 1. Vaticaan ingediend.

Trump verliet Israël en vloog rechtstreeks naar Rome. Paus Franciscus zou door de nieuwe coalitie van de VS, SA en IS CONCRETE bewijzen van mensenhandel hebben gekregen.

In het zand waren rode lijnen getekend. De paus diende zich publiekelijk in op deze foto.

 1. De EU en de NAVO hebben ingediend

Trump verliet toen Rome en vloog naar Brussel. De EU en de NAVO realiseerden zich nu “we hebben het allemaal”, en [hen] werd verteld dat ze moesten stoppen met #BREXIT en meer moesten betalen voor #NATO. EU-leiders hebben publiekelijk op deze foto ingediend wanneer Trump te laat binnenkomt als een baas.

 1. Las Vegas-strijd

In oktober 2017 impliceerde Q [dat] ze probeerden de nieuwe SA Crown Prince Bin Salman (goede kerel) uit te schakelen. Voormalig kwaadaardige SA Crown Prince Alwaleed wordt geneutraliseerd. Hij had toevallig controle over Twitter. We hebben nu controle over Twitter. Dit was een SLEUTEL EVENEMENT. Lees Q117.

 1. Inzending door Big Tech CEO.

Met de verwijdering van poppenspeler Alwaleed, maakt kroonprins Bin Salman een door Trump goedgekeurde inzendingsreis naar alle formeel eigendom van de CEO en gecontroleerd door de SA-kant van de piramide.

Google. Appel. Twitter. Facebook. Microsoft. Enzovoort.

 1. Japan heeft ingediend.

Met het Midden-Oosten en Big Tech als onderwerp, richt Trump zijn aandacht in november 2017 op Azië. Japan diende in toen ze Trump de sumo kampioen trofee lieten uitdelen. De Japanse keizer stierf terwijl hij een andere [familie van het oude huis] uit handen nam.

 1. SK & NK ingediend.

Trump verliet Japan en vloog naar SK. Velen geloven dat dit de eerste keer was dat Trump naar de NK-grens ging om Kim te ontmoeten. Slechts een paar weken eerder “stortte” de nucleaire onderzoeksberg in NK in [hun] nucleaire wetenschappers te doden.

Nuke-bedreiging verwijderen?

 1. China heeft ingediend.

Trump vliegt vervolgens naar China om Xi te ontmoeten in de Verboden Stad. Dit is een enorme daad van onderwerping. Onthoud dat Xi in het voorjaar van 2017 al een paar dagen bij Trump op Mar A Lago was.

China wil zich ook van zijn diepe staat ontdoen.

 1. Vietnam heeft ingediend.

Trump gaat vervolgens naar Vietnam om Zuidoost-Aziatische leiders te vragen zich in te schrijven, waaronder Singapore en de Filippijnen.

Trump wordt in de erepositie rechts van de Vietnamese leider geplaatst als bewijs van onderwerping.

Het draait allemaal om het stoppen van mensenhandel.

 1. Davos CEO’s ingediend.

Nu we 2018 ingaan, begrijpen de wereldleiders het plan en de gemiddelde Amerikaanse burger wordt wakker met Q.

Trump vliegt met Soros aanwezig in de leeuwenkuil bij Davos, Zwitserland. Alle grootste CEO’s en bankiers ter wereld dienen zich in bij Trump in Davos.

 1. India heeft ingediend.

Trump richt zich nu op India. Hun leider Modi onderwerpt zich publiekelijk aan Trump met deze knuffels. Hij sloeg ook zijn handen op deze foto om te laten zien dat zijn handen vastgebonden waren en hij diende in. Deze communicatie is belangrijk voor [hen] en zeer symbolisch.

 1. Centraal-Amerika ingediend.

Trump vraagt de nieuwe president in Mexico zich te onderwerpen. Samen met Midden-Amerikaanse leiders. De kartels moeten allemaal na verloop van tijd met het leger worden verwijderd.

Trump zweeft over hun leiders terwijl ze zich onderwerpen door het beëindigen van illegale caravans.

 1. Brazilië heeft ingediend.

Trump verwelkomt een nieuwe vriend aan tafel wanneer Brazilië hun versie van Trump kiest met Bolsonaro als president. Hij geeft toe (handen op de foto geklemd) en arresteert snel Oprah’s beste vriend, spiritueel adviseur en beschuldigde handelaar John of God.

 1. Argentinië heeft ingediend.

Op de G7 in Argentinië verzamelt Trump alle wereldwijde bankiers samen en dwingt ze hun inzending af. Dan loopt Trump het podium af en laat de Argentijnse president helemaal alleen en toont de onderwerping van Argentinië aan Trump. Argentinië is een schuilplaats voor mensenhandel.

 1. Trudeau & Merkel ingediend.

Trudeau & Merkel legden zich voor aan Trump tijdens de G7-top in Canada. Deze afbeeldingen van Trump met zijn armen over elkaar zijn weer een teken dat [ze] aan Trump hebben voorgelegd. Let op Trudeau met zijn handen tegen elkaar geklemd. Mooie inzending.

 1. Macron ingediend.

Macron is getrouwd met een van [hen] en hij werkte voor de Rothschilds. Toch legde hij zich op deze foto’s volledig voor aan Trump. Trump heeft het allemaal, en deze leiders krijgen de taak om [hun] diepe staten op te ruimen, anders zal Trump het allemaal VERKLAREN.

 1. May ingediend.

Weet je nog toen Theresa May huilde als een baby en ontslag nam om BoJo (Trump-supporter) toe te staan het over te nemen als premier van Engeland. May is Trump haar leven verschuldigd. Q liet doorschemeren dat Trump May op de hoogte bracht van een treffer van [hen].

Winnen.

 1. Koningin VK ingediend.

De koningin legde zich voor aan Trump toen ze hem toestond om voor haar uit te lopen tijdens een inspectie van haar erewacht. Vervolgens plaatste ze Trump onder haar teken in de middelste positie. Vervolgens liet ze hem in de stoel van Winston Churchill zitten. Totaal ingezonden foto’s.

 1. Prins Charles ingediend.

Net als de koningin wordt Trump voor Prins Charles ingeluid om zijn eigen erewacht te beoordelen. Dit is een flagrante onderwerping. Zoveel winnen. Ik denk dat we alle Royals Goud veilig in Amerika hebben opgeslagen. Om ze eerlijk te houden.

 1. Rusland heeft ingediend.

Trump vervolgt zijn wereldwijde inzendingstour en bezoekt Noorwegen om Poetin te ontmoeten. Op die beroemde top gooit Poetin Trump een voetbal en zegt ‘de bal ligt bij jou’. Absolute inzending. De hele wereld speelt nu een bal.

 1. Kevin Spacey ingediend.

Spacey leverde ‘pizza’ aan de pers met een hoed waarop stond ‘met pensioen sinds 2017’ en maakte vervolgens die enge ‘House of Cards’-video’s. Spacey was op Epstein Island. Hij weet het allemaal. Hij diende & spiegelde. Er zal nog steeds recht worden gedaan.

 1. George Bush ingediend.

Bush leverde ook “pizza” aan zijn geheime dienstdetail in een andere daad van onderwerping. En bij de begrafenis voor Poppy zagen we allemaal zijn ‘non-reactie’ op de brieven toen Jeb en Laura (Laurel) in paniek raakten. Inzending.

 1. Schumer / Pelosi ingediend.

Beide slimme politieke agenten hebben ‘opzettelijk’ vreselijke beslissingen genomen voor de Democratische Partij. Ze vernietigen de Dems van binnenuit. Ze dienden in die nep-video-achtergrondspeech. Handen gevouwen op foto.

 1. Newsom / Brown ingediend.

Na de Paradise Fires toerde Trump met Gov Newsom & Gov Brown door het bloedbad liepen. Je kunt de video bekijken op YT. Drie minuten lang houden ze allebei hun handen ‘achter hun rug gebonden’ terwijl Trump met de pers praat. Absolute inzending.

 1. Cuomo ingediend.

Tijdens de recente persconferentie van Gov Cuomo legde hij zich voor aan Trump door zichtbaar zijn dubbele ‘piercings’ onder zijn shirt te dragen. Je kunt ze duidelijk zien op de foto. Geloof het of niet. Cuomo heeft zijn geloofwaardigheid met het COVID-wanbeheer vernietigd.

 1. Fed ingediend.

Tijdens COVID nam de Federal Reserve voor de eerste keer in 100 jaar een achterbank in bij de door Trump gecontroleerde Treasury Department. De Fed heeft alle liquiditeit ingediend en uitbetaald, terwijl onze schatkist de activa verzekerde. Vroeger was het andersom.

 1. GOP-senatoren ingediend.

Elke GOP-senator die heeft gestemd om Brennan te bevestigen tijdens het verraad van Obama, heeft ontslag genomen, is met pensioen gegaan of heeft zich aan Trump onderworpen.

Trump heeft de GOP al opgeruimd. De Dems hebben het huis nog niet helemaal schoongemaakt.

Aardverschuiving 2020.

 1. Nieuw-Zeeland ingediend.

NZ was beschadigd door onze eigen bedrieglijke C_A, en het was de bedoeling [hun] schuilplaats te zijn tijdens het terreurbewind van [HRC] op aarde.

Na de Christchurch FF & 5 Eyes Spying bracht Trump eind 2019 NZ in.

Handen gevouwen. Duimen omhoog.

 1. Lindsey Graham ingediend.

[LG] is gecompromitteerd door NoName. Hij hielp die hond neerhalen.

Deze foto van de begrafenis van NoName toont de inzending waarin Gen Kelly een signaal geeft aan LG the Military om te kijken met wie je praat. Kissinger?

Gen Kelly is trouwens een patriot.

 1. NoName heeft niets ingediend.

NoName heeft besloten niet in te dienen. Dus werd hij wegens verraad geëxecuteerd.

Ik wed dat de [diepe staat] dat niet had verwacht. Q1649 voorspelde dat zijn “dood” zou samenvallen met de Nationale HONDendag.

Zie je de gerimpelde Amerikaanse vlag over zijn kist hangen? Inzending.

In het geval dat je je afvraagt, de originele inzendingsthread is al lang geleden op 25-08-19 door mij geschreven, maar deze is verwijderd toen mijn oude account werd verwijderd.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk