Adrenochroom 18+


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #141
Countdown to Freedom # 91 + 1 day


In dit artikel & video van Kla TV worden angstaanjagende verbanden blootgelegd die tot diep in de Hollywood- en muziekindustrie reiken. Maar denk niet dat dit gebeurd in een ver weg land met mensen uit de film en muziek industrie, mensen zullen geschokt zijn als de namen vernemen van ‘mens’en in ons land en zal ik maar spreken van ‘beest’en.

Bron artikel Kla TV: Adrenochroom: mensenbloed als extase- en verjongingsmiddel

Het is officieel bewezen dat adrenochroom (adrenochrome) in het menselijk lichaam wordt gevormd als bijproduct van adrenaline. Adrenaline wordt door het lichaam uitgestoten als een persoon onder stress of ernstige pijn staat, in shock of angst is verplaatst. Het is een levensreddend speciaal programma van de natuur voor extreme situaties.

In de jaren veertig van de vorige eeuw werd in studies van A. Hoffer en H. Osmond de hallucinogene werking van adrenochroom bewezen – dat vergelijkbaar is met de drug LSD. De term adrenochroom kwam in 2017 voor het eerst in een breder blikveld – door de uitspraken van de voormalige hooggeplaatste inlichtingenofficier van de CIA, Robert David Steele.

Hij gebruikte deze term in verband met ritueel kindermisbruik. Men spreekt van ritueel misbruik wanneer slachtoffers – meestal kinderen – seksueel misbruikt, gemarteld of geofferd worden in het kader van duivelse ceremonies. Robert David Steele sprak in een interview over het feit dat kinderen tijdens dergelijke ceremonies daarom gemarteld worden, zodat precies dit effect – dus een hoog niveau van adrenaline in het bloed – optreedt.

Volgens Steele is het in satanische kringen gebruikelijk om dit met adrenochroom verrijkte bloed te drinken om zich daarmee een roes te drinken.

Robert David Steele spreekt daarvan ook in verschillende interviews, het feit dat adrenochroom in rijkere kringen aanzien wordt als een verjongend middel: “Het is gebleken dat het drinken van kinderbloed een anti-verouderingsmiddel is.

Dat is gewoon erg ziek en walgelijk.

Maar het is een feit – het is een chemisch feit. En als men geadrenaliseerd kinderbloed drinkt, dat wil zeggen, als men het kind heeft geterroriseerd, niet alleen met satanisme, maar ook met marteling en andere satanische rituelen. Als men het bloed van kinderen adrenaliseert, voordat men ze doodt en hun bloed drinkt, is het een dubbel werkzaam middel tegen veroudering.”

In de afgelopen weken uitte zich, naast Xavier Naidoo, ook de Amerikaanse zwaargewicht bokser David Rodriguez over dit thema: “Begrijpen jullie, er bestaan kinderslachtoffers – er bestaan mensen die daadwerkelijk adrenochroom drinken. Waarbij ze het kind zo erg terroriseren. En dat is moeilijk te slikken. Het is hard – zo wreed. Maar het is eigenlijk een oeroud ritueel, om vooral kinderen bang te maken: Omdat ze zuiverder zijn. Omdat hun bijnieren zuiverder zijn en ze zo bang zijn en ze zo veel adrenaline uitstoten en zo veel schrik hebben. Dan doodt men hen en drinkt hun bloed. […]

Het is een zieke, zieke, zieke rituele ceremonie.

En nu vullen ze flesjes ermee en verkopen het in die flesjes. En mensen kopen deze shit. Het is een drug. Ik ken mensen in deze business die me dat bevestigen.” Terwijl de rituele offercultus in het geheim plaatsvindt, openbaart zich steeds meer, dat filmproducenten dit al lang heel duidelijk in hun films hebben verwerkt.

In de film Fear and Loathing in Las Vegas (in het Nederlands: angst en verschrikking in Las Vegas) uit 1998, met Johnny Depp in de hoofdrol, wordt Adrenochroom zelfs openlijk genoemd en ingenomen! De bedwelmende en stimulerende werking wordt eveneens in de film vertoond. Daarbij treden duidelijk dezelfde symptomen op zoals bij deze vrouw (Hillary Clinton). Dat we het bij adrenochroom met keihard satanisme en rituele kindermoord te doen hebben en niet met een conventionele chemisch geproduceerde substantie, wordt ook openlijk gezegd in de film Fear and Loathing in Las Vegas. “Waar heb je dit vandaan? Met welk soort monstercliënten heb je je deze keer ingelaten? Satanisme- aanhangers. In een andere filmsequentie hoor je een man op de achtergrond in de telefoon zeggen: “Ze was 16 jaar oud. Men heeft haar op de parkeerplaats het verdomde hoofd eraf gehakt. Daarna werden gaten in haar lichaam gesneden en al het bloed eruit gezogen…”

De film levert echter nog verdere aanwijzingen. In het verdere verloop speelt het liedje White Rabbit van Jefferson Airplane. Ook dat is geen toeval! Hier zijn een paar regels uit het liedje White Rabbit (in het Nederlands: wit konijn): “En als je konijnen gaat jagen […] roep dan Alice, toen ze nog klein was. […] Als de mannen op het schaakbord opstaan en je vertellen waar je heen moet. […] vraag het eens aan Alice, ik geloof, zij zal het weten.” Het liedje ‘White Rabbit’ vertelt onmiskenbaar het verhaal van Alice in Wonderland. Bekend in dit verhaal is de scène, waarin Alice een wit konijn in zijn hol volgt en in een magisch rijk aankomt.

Hoe hangt dit samen met adrenochroom?

De structuurformule van Adrenochroom ziet er op de volgende wijze uit. Draait men het beeld 90 graden, dan neemt het de vorm van een wit konijn aan. Deze symboliek van het witte konijn wordt door insiderkringen gebruikt als een kenteken en betekent zoveel als “Ik ben op de hoogte” of “Ik maak er deel van uit”. Een symboliek die vergelijkbaar is met het gehoornde handteken of de obelisken, die heel duidelijk in alle landen op beslissende plaatsen en gebouwen geplaatst zijn. Deze tekens zullen eerst echt worden opgemerkt door het publiek, als ze de ware achtergrond ervan begrijpen. Ook de producenten van de Hollywoodfilm Matrix hebben deze symboliek ingebouwd. Aan het begin van de film bereikt een geheimzinnige boodschap de hoofdrolspeler Neo X op zijn computer: ‘De Matrix heeft je. Volg het witte konijn’. Kort daarna wordt er op de deur geklopt en ontdekt Neo de tatoeage van een wit konijn bij één van de gearriveerde personen.

De cultus rondom adrenochroom en de symboliek van het witte konijn reikt tot diep binnen de Amerikaanse film- en muziekindustrie. Daarbij vindt men ontelbare foto’s, hoe zich bekende persoonlijkheden in deze stijl presenteren. Hier slechts enkele voorbeelden daarvan. Men let daarbij op de witte achtergrond: wit schrift bij Lady Gaga, wit gordijn bij Madonna of Victoria Beckham, witte zuil bij Rihanna, witte konijnenoren bij Emma Watson, Britney Spears, Ashley Olsen of Katy Perry. Andere sterren die uitbeelden hoe ze mensen doden of zich, in verband met deze symboliek, met messen of in een geweld verheerlijkende houding vertonen. De belijdende satanist Marilyn Manson poseert met witte konijnen. Of het konijnenlogo van Playboy – slechts een toeval? De kunstenaar Alex Podesta wijdt een groot deel van zijn kunst aan deze symboliek. Hij is een familielid van John Podesta, één van de touwtjestrekkers rondom Pizzagate, het kinderbezorgingsnetwerk voor pedofiele kringen. Mark Parker, de jarenlange directeur van Nike – hier een blik in zijn kantoor – verzamelt en promoot het werk van zijn vriend Mark Ryden. Daaronder vallen onder andere ook dergelijke foto’s.

Adrenochroom en de daarachter verborgen moord op kinderen is een enorme misdaad, die onmiddellijk bestraft en opgelost moet worden! Daarom moet de inhoud van deze uitzending ook als een oproep aan de internationale restjustitie worden opgevat. Opgehelderd en verhinderd hoort ook de wantoestand, dat in de achtergrond van zulke wrede praktijken, de Europese politie autoriteit Europol erover praat, dat alleen al in 2015 10.000 kinderen spoorloos verdwenen zijn. Hetzelfde geldt voor de vreselijke onthullingen rondom het kinder-bezorgings-netwerk Pizzagate, die bekende politici en persoonlijkheden in Amerika zwaar beladen. Ook het schandaal rondom New Yorkse miljardair Jeffrey Epstein, die een kinder seksnetwerk voor de Amerikaanse hogere klasse runde, vraagt om een fatsoenlijke opheldering. Verder het geval van het pedofiele satanische netwerk in de zaak Dutroux in België, waar bewijsbaar 27 getuigen stierven. Ook het geval Natascha Kampusch in Oostenrijk, waar de resultaten van het onderzoek van de hoofdonderzoeker Franz Kröll Oostenrijkse politici zwaar hadden belast. Deze kwamen echter niet aan het licht, want ook hij werd dood aangetroffen in zijn woning. Ontferm jullie, in zorg en plicht van jullie ambt, over vooral iedereen die getroffen werd door ritueel geweld, en die hieraan konden ontsnappen, maar die door alle autoriteiten een hoorzitting en een passend proces tegen hun kwelgeesten wordt ontzegd. Verenigt jullie, om de zaak in eenheid aan te pakken en maak het tot jullie taak van het hart, zoals Xavier Naidoo: “Toen ik dan daarop ben gestoten – op deze vreselijke waarheid – was me duidelijk, dat ik mijn leven onder andere aan deze waarheid zal wijden.”

Noot: vanaf vandaag ben je dus medeplichtig als je zwijgt
Symbolisme zal een ieder ten val brengen
… en niemand binnen de partij heeft om zijn aftreden gevraagd (?)

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk