Ieder Voor Zich, als je niet samen wilt! Wordt het daar geen tijd voor?

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #139
Countdown to Freedom # 93 + 1 day


Moegestreden waarheidsvinders, nieuwe ontdekkingsreizigers die aandacht zuigen en denken iets nieuws ontdekt te hebben, hardnekkige slapers die op de zenuwen werken. Wordt het geen tijd dat een ieder verantwoording gaat nemen voor zichzelf?

We begonnen dit artikel aanvankelijk met onderstaande bericht:

Pedofilie & Satanisme onder rijke mensen zijn nu -COMPLOT FEITEN- !

Met het openbaren van tot nu nog geclassificeerde documenten van Jeffrey Epstein en Ghislaine Maxwell (2014) is opnieuw de beerput verder geopend. De complot theorie verder vervangen door onomstotelijke feiten.

Daarmee is onomstotelijk vast komen te staan dat de wereld geregeerd wordt door de zwaarste criminelen denkbaar. Het zijn deze duistere criminelen die de Nieuwe Wereld Orde hebben uitgerold en zware controle uitoefenen op de (C)OVID schapen.

Voor de complot onderzoekers was deze beerput al lang wagenwijd geopend, vele gedocumenteerde artikelen waren open voor een ieder vindbaar, -als je actief ernaar zocht- De meeste mensen -KIEZEN / KOZEN- er echter voor om onwetend te blijven.

NU, gaat deze keuze mogelijkheid ontnomen worden en komt in een sneltreinvaart het ene na het andere schandaal naar buiten, recht in je gezicht, verbergen is onmogelijk geworden.

Niemand zal nog het lef hebben om op deze criminelen hun stem uit te brengen, als de dood zo bang dat het ooit uit gaat komen. Sterker nog de stemming zullen een eenheid gaan brengen en eisen dat er gerechtigheid plaatsvindt.

Iedereen zal zijn uiterste best gaan doen hun sociale media op te schonen of geheel te wissen om elke sympathie voor deze ‘mensen’ te vernietigen en met overtuiging een ieder laten weten hoe slecht die mensen wel niet waren. De misdadigers zelf, zij zijn al in de weer om hun sporen te wissen.

Meningen zullen als een blad aan de boom 180 graden draaien, er valt niets meer te halen, de voordelen zijn opgedroogd en wat eens een voordeel was is nu een nadeel.

De lijst met namen zullen velen verbazen, anderen zullen een zucht van verlichting slagen, -EINDELIJK- gerechtigheid.

Ik proef hier een daar ongeduld, het moet nu eindelijke maar eens gaan gebeuren, een reactie van een dotcom luisteraar die ik vanmorgen voorbij zag komen, …

“Ik ben erg blij met het fa(c)tsforum, gelijkgestemden is erg belangrijk in deze tijd, dit kan een normaal mens niet bevatten wat er allemaal gebeurt, ik zie mensen rustig doorsudderen in hun leven alsof alles gewoon binnenkort weer het oude wordt. Ze gaan gewoon op vakantie en als ik ze wakker probeer te maken, geen tijd, zal wel loslopen, enz. Ik doe alles wat in mijn macht ligt om de mensheid op te  hoogte te brengen van dit duivelse plan, stop vrijwel al mijn vrije tijd in kijken, lezen, volgen, de nieuwe krant bezorgen, en mensen aanspreken als ik ergens ben. Mijn partner en kind merken dat en hebben er wel wat commentaar op, ik voel in mijn hart dat ik dit moet doen. De meeting die we laatst met elkaar hadden voelde als een warm bad met een enorm positieve energie, moet daar nog vaak aan denken. Ik ben toch blij met deze awakening en meer op de hoogte dan ooit dat we enorm belogen en bedrogen worden, dus factsforum met alle leden, dotcom nieuws, en dotcomcrisis radio, ik ben enorm blij met jullie allemaal”, warme groet Assie.

Ps wij denken met ons hoofd , hart en onderbuik , bijzonder hoe we elkaar versterken , maar wel frustrerend dat een groot deel van de mensheid in een diepe hypnose zit …

Dat gevoel hebben we allemaal wel eens gehad, vooral als er zaken op leven en dood spelen, mensen die de verkeerde afslag nemen. Velen kunnen niet bevatten dat de dokter je niet kan helpen als je niet zelf de juiste dokter kiest. De komende tijd zal dat een giga openbaring worden waarbij velen terug gaan denken in termen van; “Hadden we dat toen maar geweten”.

Eveneens in de mailbox deze week, de nieuwsbrief van Mies Kloos, regelmatig te gast geweest bij gezondheidsradio met de GNM. Een nu ik het daar over nadenk, dat zal nog een staartje hebben voor velen die ontwaking en de GNM.

Het Grote Belang van Eigen Verantwoordelijkheid

Er gebeurt erg veel in de wereld momenteel, we gaan echt over naar een nieuwe tijd, een nieuw systeem, een nieuwe wereld. Als je in alternatieve media de berichten bekijkt, dan geven die een totaal ander beeld van wat er gaande is dan de mainstream media. 

Wat moeten we nog geloven? Wie vertelt er de waarheid? Hoeveel % van wat er wordt verteld is werkelijk waar? Wie maakt uit wat waarheid is en wat niet?

Die laatste vraag is makkelijk te beantwoorden, er is maar 1 antwoord mogelijk: JIJZELF! Jijzelf maakt uit wat voor jou waar is, wat bij jou resoneert, wat voor jou goed voelt.

We kunnen dus niet meer te rade gaan bij anderen, bij de overheid, bij artsen, bij specialisten of des-kundigen. Dat woord vind ik erg mooi: des-kundigen. Want vaak is dat zo: des-kundigen zijn vaak niet kundig, maar gebrainwashed om op een bepaalde manier te denken. Sta er eens bij stil: welke des-kundigen ga jij om raad vragen? Is hij werkelijk kundig of eerder des-kundig? 

Mijns inziens zitten we midden in WOIII: de overheden, elite of illuminati, autoriteiten en machtshebbers tegen het volk. De meesten beseffen het nog niet dat we bezet zijn door onze eigen regering, politie, justitie, militairen. Maar de corona crisis was niet meer of minder dan een staat van beleg. 

Waarom gebeurt dat?

Om een nieuw wereldorde te creëren, een wereldorde waarin de huidige machtshebbers streven naar totale controle. Het is aan ons om dat toe te laten of naar vrijheid te streven. Maar bij vrijheid hoort eigen verantwoordelijkheid. Want zolang je afhankelijk bent van een ander, kan die ander druk op je uitoefenen. 

Als wij als bevolking kiezen voor vrijheid, dan zal er een wereld komen waar eigen verantwoordelijkheid op vele gebieden centraal staat. We beslissen voor onszelf, we nemen verantwoordelijkheid voor die beslissingen en als het mis gaat, gaan we niet op zoek naar een schuldige, behalve wijzelf. 

Dat is een grote omslag: het zoeken naar de schuldige is iets wat alom tegenwoordig is en de eigen verantwoordelijkheid, mensen die zeggen: het was MIJN beslissing, IK draag de consequenties, zijn dun gezaaid. Maar willen we naar die wereld, dan zullen we dat moeten gaan doen. 

De Biologische Natuurwetten geven je de mogelijkheid om zelf beslissingen te nemen aangaande je gezondheid: wel of geen behandeling/ begeleiding, behandelingskeuzes, wel of geen operatie, etc. 

Als je dat doet, dan zal je vaak iets moeten ondertekenen van een ziekenhuis of een arts: dat je hen niet verantwoordelijk stelt voor jouw beslissingen. Want zij zijn voor de staat verantwoordelijk en als het niet afloopt met jou zoals gehoopt en zij hebben geen verklaring van jou, dan dragen zij de consequenties die de staat aan hen oplegt. Het is dus logisch dat je zoiets moet ondertekenen. 

Gezondheid is een van de hoofdpijlers van het afhankelijk houden van de mensheid. We worden dom gehouden op gebied van gezondheid en hoe het lichaam echt werkt en zo worden we volkomen afhankelijk van de artsen des-kundigen. 

Al heb je nog zoveel geld, wat er “mis” met je is en hoe je daarmee om dient te gaan, wordt bepaald door de arts. Als jij daar een eigen mening over hebt, word je dat niet in dank afgenomen. 

Iedereen op deze planeet heeft te maken met gezondheidsissues, hetzij door een ongeluk, hetzij wegens ziekte. Iedereen komt op een gegeven moment in aanraking met een des-kundige op gezondheidsgebied. 

Daarmee is onze afhankelijkheid van de medische wereld een feit en daarom mag de kennis van de BN niet op grote schaal bekend worden en werd Dr. Hamer zijn medische licentie afgenomen en kwam hij in de gevangenis terecht. 

Mies Kloos: https://www.levensbewustzijn.nl/

Vanaf vandaag kunnen we dus met onszelf afspreken, ik ben niet verantwoordelijk voor de gezondheid van anderen (mondkapjes) en ik ben niet verantwoordelijk (meer) voor het ontwaken van anderen.

Als iemand nu ziet wat er gaande is weten ze de weg wel te vinden naar je. Iets vertellen kan altijd maar bij drie keer “ja maar”, kan je gewoon zeggen; Daar is de computer en zoek zelf maar uit wie je voorliegt en bij wie je vertrouwde informatie vindt.

Ikzelf ben al aan het nadenken wat ik ga doen, waar ik mijn energie in ga steken als alles weer enigszins op zijn pootjes terecht gaat komen. De website is dan als een geschiedenisboek. Vanochtend al een mailtje weg gedaan naar een regionale radiozender met een idee. Alles heeft immers een begin en een einde. het is over een paar weken al 12 jaar geleden dat we de allereerste podcast maakten.

Van een andere dotcom.radio luisteraar kreeg ik op dezelfde dag deze video, ik moest hem met iedereen delen werd mij op het hart gedrukt.

Niet meer voor mij, maar voor je eigen bestwil

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk