Schakelen Trump en Q TEAM 5G-torens in Tesla 432 HZ Harmony ?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #134
Countdown to Freedom # 99 + 1 day


Op maandag 23 maart 2020 ondertekende de president S893 de Secure 5g and Beyond Act van 2020, die vereist dat de president een strategie ontwikkelt, ten eerste om “de veiligheid van de volgende generatie mobiele telecommunicatiesystemen en -infrastructuur van de Verenigde Staten te waarborgen” en “om bondgenoten en strategische partners bij te staan bij het maximaliseren van de beveiliging van de infrastructuur van de volgende generatie mobiele telecommunicatiesystemen”.

Dit bericht deed de anti 5G wereld op zijn grondvesten schudden behalve dan een deel van de Q-volgers die vertrouwen hadden in de goede wil van Trump

Trump tweeted at 12:06 a.m. EDT on May 31, 2017, “Despite the constant negative press covfefe”, and nothing else. “Covfefe” was an apparent mistyping of the word “coverage.”  Trump deleted the tweet approximately six hours later.

Meer info hier – Geen verdere bronnen over de waarde van dit bericht

CoVFeFe is een Arabisch woord met als betekenis: Ik sta op


Stel je een wereld voor die is omgeven door 432 Hz. We zouden allemaal met de helende energie rechtstreeks naar onze cellen trillen. 432 Hz is in staat om de 5G-straling die uit de torens komt te filteren en te harmoniseren en de energie gunstig te maken voor onze cellen!

De ventilatoren waar Trump over fabricage spreekt, zijn eigenlijk de 432Hz 5G-boards die hij de wereld instuurt. We zien steeds meer van hen worden geïnstalleerd op de 5G-torens hier in Perth, Australië.

Deze harmonieuze geluiden beginnen op de achtergrond rond mijn huis te verschijnen waar de frequentiepatronen op elkaar inwerken en hoorbaar worden, in plaats van het hoge geluid in mijn oren.

Dit kan een fysiek onderdeel zijn van het ascensieproces.
Bron Conspiracy Daily Update

Noot: Vanochtend weer uren op zoek geweest, vele honderden resultaten in allerlei talen, weinig wetenschappelijk te vinden, zelfs niet over het nut van 432 hz. Hou de vinger aan de pols en deel wat je vindt.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk