Een levend virus is nog nooit bewezen wisten wij al in 2009 (‘JIJ’ bent nu medeplichtig)


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #134
Countdown to Freedom # 99 + 1 day


Dit artikel is nu ook te lezen in het Engels en Frans

We leven in de grootste leugen aller tijden en de overheid is de leugenaar met Big Farma samen in èèn bed. Een levend virus is nog nooit wetenschappelijk aangetoond, dat wisten we al in 2009 met ons toenmalige programma gezondheidsradio. In 2016 is dit -FEIT- bevestigd door het Duitse Hoge Rechtshof. PUNT !!

Weet je nog dat gevoel bij de live beelden van 9/11 toen je de Twin Torens zag instorten? Hou dat gevoel even vast als je dit eens goed leest, de IMPACT op onze Gezondheid, Angst, Vrijheid, Toekomst, Terug naar NORMAAL

ovid = schaap
 • BEDENK; …
 • “JIJ” zit aan de stuurknuppel, … voor het eerst van je leven!
 • “JIJ” bent dé burgerjournalist, wellicht voor het eerst van je leven?
 • “JIJ” hebt de ‘pen’ vast, het machtigste wapen !!
 • “JIJ’ kan je stem verheffen

De pen is het machtigste wapen, de Corona / COVID 19 hoax is daarvan het bewijs. Een griepje, minder als normaal, en de gehele wereld zit in angst omdat wereldwijd de journalisten dat schrijven en zeggen. Het is de leugen die nu regeert omdat, … de fascistische regeringen deze opdracht hebben gegeven aan de -GEHELE- pers, waarvan ze via schimmige constructies de eigenaar zijn en al honderden jaren naar dit moment hebben toegewerkt.

Een complot “JA” natuurlijk.

Ongelofelijk (?): Wordt eens complotdenker / complot onderzoeker, …
… en ik ben blij dat ik het al meer als 20 jaar ben !!

COMPLOT onderzoeker, ik kom er zo op terug, …

In 1989 was ik achter het ijzeren gordijn en ontmoete iemand uit de DDR. Bij elke zin die hij belangrijk vond zat hij eerst om zich heen te kijken of hij niet afgeluisterd kon worden. Toen kon je dat nog -zien-. Met moderne technieken kan je overal -onzichtbaar- afgeluisterd worden. Een moderne DDR 2020 wordt nu uitgerold wereldwijd, de NWO.

De beslissingen die je -NU- neemt gaan je terugleiden naar onvoorwaardelijke vrijheid of gaan je verdere vrijheden beperken tot aan de gedachte, …

“Is het leven zo wel waard
geleefd te worden” ?

Nieuws kan razend snel gaan, maar ook trager als een schildpad.

 • President Kennedy werd vermoord in 1963, ik weet als kleine jongen nog hoe laat en waar ik was.
 • 9/11 kon je live op TV meemaken in realtime en sneller, Gebouw 7 stond nog toen men live op TV vertelde dat het ingestort was terwijl het op de achtergrond nog zichtbaar was. En iedereen, inclusief ikzelf trapte in de leugen. Te overdonderd bij wat we -meenden- te zien.
 • COVID-19 is echter de allergrootste valse vlag aanslag en de gehele wereld bevolking is het slachtoffer omdat, …

Omdat een relatief klein clubje ‘mensen’ een fascistische Nieuw Wereld Orde aan het uitrollen is en we zitten nu 28-07 al op dag #134

Vrijdag zat ik aan een pilsje, een moeder en twee dochters schoven aan, binnen een minuut, we hadden nog niet eens kennis gemaakt kwam corona ter sprake, en deze keer niet door mij. Ik vroeg aan een van de dochters, weet jij wat het doel is van deze angst explosie, ik bedoel weet jij van de plannen van de NWO? Ze bevestigde dit met een volmondig “Ja”. Moeder, daar hoor ik van op, daar weet ik niks van. Ik; luister eens naar je dochter.

Ik vertelde haar; COVID-19 is een hoax een virus dat zich buiten het lichaam in leven kan houden en muteren bestaat helemaal niet, een verdien model van de Big Farma vaccin industrie. Als je lichaam door gebrek aan (o.a) voldoende vitamine D in de winter een te grote hoeveelheid gifstoffen moet verwerken maakt het lichaam zelf een virus aan die je lichaam temperatuur verhoogd zodat je in korte tijd alle gifstoffen uitzweet. Dit noemen ze de griep en daar gaan mensen dus aan dood als het immuunsysteem ernstig verzwakt is, veelal bij oudere mensen dus.

Mevrouw; “Ik heb een medische opleiding en geloof hier niets van”

Dat begrijp ik mevrouw, 100 jaar geleden is de medische opleiding gekaapt door de farmaceutisch industrie, de toen leidende natuurkundige geneesheren als homeopathie werden vervangen door dokters die medicijnen studeerden.

“Maar ik geloof erg in de genen studies, die, … “ Probeerde ze nog even maar ik viel ze abrupt in de rede.

De genen zijn niet leidend in het lichaam maar volgend op de leefomstandigheden. Iemand die opgegroeid is in China en verhuist naar een geheel andere cultuur en leefomstandigheden heeft binnen 20 jaar dezelfde ziektes als het land waar men dan woont leerde mij de China Study.

Binnen enkele minuten had ik ze afgezaagd tot boven de grond, meedogenloos. Het heeft geen enkel nut een discussie aan te gaan met in en in gehersenspoelde mensen. Deze mensen zijn een gevaar voor mijn vrijheid en in deze informatie oorlog heb ik geen tijd (meer) voor tere zieltjes.

Einde gesprek en moeder en dochters verhuisden met een excuus naar een ander plaats aan de tafel.

Er zaten echter wel toehoorders die ik wellicht aan het denken gezet heb, … wellicht?

Terug naar mijn punt; Complot Onderzoeken

2009, onderwerp bij gezondheidsradio uitzending / podcast was virussen bestaan niet, ingebracht door Mike Donkers.

 • Moeilijk te geloven, ook door mij want, ..
 • Dat zou betekenen dat vaccinaties een complot zijn
 • Dat al die ingespoten gifstoffen een regelrechte aanslag zijn
 • Dat al die media en journalisten in het complot zitten

Mike wist dat dit conflict er was en, ..

Hij gaf ons en de luisteraars de informatie die we zelf konden gaan onderzoeken.

Niet Louis Pasteur maar Antoine Béchamp was de wetenschapper die dit anderhalve eeuw geleden ook al aantoonde. Het is het interne gestel wat bepaald of je voldoende gifstoffen kan verwerken, en ja mijn eigen ervaring is daar weer behulpzaam.

Door al die onderwerpen die we bespraken met gezondheidsradio ga je dingen toepassen in je eigen leven. En, … inmiddels nog geen uurtje het gevoel gehad ziek te zijn, … de laatste 25 jaar !!

Bewijs?
Moet “ik” nog bewijs zoeken, ..
Nee, want ik ken nu vele mensen met diezelfde ervaring, …
… en vele artikelen gelezen die ik voorheen niet ‘zag’.

De blauwdruk die je lichaam heeft om gezond te zijn is eenvoudigweg het lichaam voorzien van gezonde gedachten, stress (angst) verminderen of vermijden, detoxen en gezonde voeding.

Nu komt “JOUW” rol
in dit gehele verhaal.

Hoe komt het dat we -NU- in deze crisis nog steeds niet allemaal -Bevrijd- zijn van onze angst om ziek te worden door het “gevaarlijke” virus waar eigenlijk nooit van af zullen komen, …

Totdat, … totdat “JIJ” ook je onderzoek gaat doen, je –ANGST– kan vergeten en anderen op weg te helpen ook hun eigen onderzoek te gaan doen.

Elke keer als ik mensen ontmoet steek ik mijn hand uit als begroeting, wordt dit geweigerd dan vertel ik dat het virus niet bestaat en de angst daarvoor misplaatst is. Hier, op deze website, kan je het zelf onderzoeken.

Jij bent een gevaar voor je eigen gezondheid als je dat niet onderzoekt.
Jij bent ook een gevaar voor de gezondheid van anderen als je de boodschap niet doorgeeft, … je bent vanaf -NU- ook mede verantwoordelijk omdat ik je de informatie heb gegeven !!

In het belang van de wereldgezondheid,
in het belang van onze vrijheid,
in het belang van de vrede, …

… staat dit onderwerp bij jou dus ook op de agenda in ieder gesprek.

Zeg moet je eens luisteren, ik heb van de week wat gehoord, virussen bestaan helemaal niet. Het klinkt als een complot maar ik ben het nu aan het onderzoeken, als jij wat vindt, laten we het dan delen, zullen we dat afspreken. Ik wil mijn vrijheid terug, gezond blijven en terug naar normaal, deal?

… zo zou een gesprek -kunnen- gaan, als het maar niet vrijblijvend is !!

Maak van die nieuws schildpad / slak nu eindelijk eens een straaljager.
Wij zijn het nieuws, de burgerjournalisten, …
JIJ en ik, doe je best, ik vertrouw op je, …
Want ook mijn toekomst hangt af van onze gezamenlijke inspanningen.

De pen (en je stem verheffen) zijn machtige wapens !

GRAAFT DE FARMACEUTISCHE INDUSTRIE -NU- HET EIGEN GRAF ?

04-09-2020

Dit artikel blijft de komende weken op de bovenste positie van de website staan en ik verwacht dat IEDEREEN dit gaat delen, in je eigen belang !!

30-11-2020. De balans opmakend van dit artikel. 5.892 bezoekers BELACHELIJK, wat een zielige vertoning. Mensen zitten in angst (ik niet) tieners plegen zelfmoord, ouderen gaan dood van eenzaamheid. De overheid en de pers liegen alles aan elkaar en de hele economie is in elkaar aan het donderen. 5.892 mensen hebben dit gelezen, nemen hun verantwoordelijkheid niet en zijn medeschuldige van deze crisis !! Dit is mijn reactie

NEEM JE VERANTWOORDING WANT JIJ BENT NU MEDESCHULDIG NA DIT TE HEBBEN GELEZEN …. delen dus !

Bedenk dat niet iedereen een account heeft wat -vrij- is

P.S. Als je gaat zoeken op internet naar; “exosome create the flu”, dan vindt je zeel bullshit artikelen van virale exosomen. Dit zou inhouden dat deze exosomen (virussen) levende wezens zijn maar dat heeft het Duitse hoge rechtshof al tegen gesproken in 2016


Waarom melden gevestigde media niet dat virussen exosomen zijn? Exosomen zijn ‘virussen’ die door cellen worden uitgestoten door te ontgiften. Interessant : betekenis ‘virus’ is gif. Wat zijn exosomen?


Mooi dat je helemaal tot hier gekomen bent en, … hoe denk je nu verder te gaan? Nogmaals de vraag: “Is het leven zo wel waard geleefd te worden” ? En, is dat 9/11 gevoel er nog of nu extra aangewakkerd?

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelhttps://gedachtenvoer.nl/2018/04/04/de-grootste-waarheid-nooit-verteld-leren-denken/

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk