Qanon: Twijfelaars worden Gelovers

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #107


DE GROOTSTE VERNUFTIGE MILITAIRE
OPERATIE VAN ONZE TIJD
De Twijfelaars Zullen Snel Gelovigen Worden

De gehele maand updates soms dagelijks

Mike Donkers Factsforum

Vandaag komt Generaal Michael Flynn vrij. Flynn diende in het prille begin van het Trump-presidentschap als NSA (National Security Edvisor), Trumps hoogste adviseur. Flynn had ook onder Obama gediend, maar werd door Obama gezien als een lastpost. Gedurende de transitieperiode na de verkiezing van 8 november 2016 tot aan Trumps beediging op 21 januari 2017 deed Flynn wat iedereen in zijn positie zou doen: alvast contact leggen met hoogstaande buitenlandse functionarissen, zodat de verhoudingen al wat soepeler verlopen voordat Trump zijn intrede zou doen in het Witte Huis. Niets mis mee, zou je zeggen, maar Obama en de zijnen waren al volop Trump en zijn team illegaal aan het bespioneren en ze hadden hun ‘Russian collusion’-scenario al klaarliggen. Uiteindelijk heeft Flynn iets minder dan een maand gediend onder Trump en toen moest hij noodgedwongen aftreden door het totaal opgeklopte verhaal dat hij nog voordat Trump officieel in functie was contact had gehad met Russische overheidsfunctionarissen.

Vanaf maart 2017 volgde het ‘onderzoek’ naar ‘Russische inmenging’ van Robert Mueller, dat uiteindelijk 3 jaar duurde en zo’n 40 miljoen dollar aan belastinggeld kostte. Dit leverde niet de gewenste veroordeling van Trump op, maar een aantal mensen rondom Trump werden wel aangeklaagd en veroordeeld, waaronder Roger Stone (wiens vonnis recentelijk is omgezet door Trump), voormalig campagneleider Paul Manafort en… Michael Flynn. Flynn werd door de volkomen corrupte FBI-leiding erin geluisd door hem te vertellen dat hem simpelweg wat vragen te stellen, zonder dat hier consequenties aan verbonden zouden worden. Flynn beantwoordde deze vragen keurig, maar toen bleek het ineens toch wel een officieel verhoor te zijn geweest en op basis van zijn antwoorden zou er wel degelijk sprake zijn van Russische inmenging. Aanvankelijk ging Flynn hierin tegen in protest, maar toen bedreigden ze hem met het onderzoeken van zijn zoon. Flynn verklaarde zich daarop officieel schuldig, enkel en alleen om zijn zoon te beschermen. 

Aanvankelijk had Flynn een slecht advocaten-team en zag het er niet best uit voor hem, maar toen hij vorig jaar Sidney Powell, een ijzersterke vrouwelijke advocaat, aantrok veranderde hij zijn pleidooi naar onschuldig. Het is deze Sidney Powell die Flynn m.i.v. vandaag vrij zal krijgen. En niet alleen dat: zij heeft boven water weten te krijgen dat de 302 (FBI-code voor getuigenverklaring) van Flynn vervalst is en dat de oorspronkelijke 302 (waaruit zal blijken dat Flynn onschuldig was en de FBI dit willens en wetens heeft genegeerd om hem te kunnen vervolgen) ‘verdwenen’ is! De originele 302 zal ‘uit het niets’ alnog te voorschijn komen, let maar op!

Was Flynn echt zo naief dat hij vantevoren niet wist dat hij door de FBI zou worden geframed als collaborateur met Rusland? Nee, natuurlijk niet. Hij heeft het spel bewust meegespeeld en nu komt zijn glansrol in dit hele verhaal. Waarom moest Flynn opgebost worden, waarom zijn ze zo bang voor hem? In de Q-posts is regelmatig gevraagd: who knows where the bodies are buried? Antwoord: Flynn does. Michael Flynn weet letterlijk ALLES: het landverraad, de pedofilie en kinderhandel, de corruptie, alles. Tot aan vandaag heeft Flynn een zogeheten ‘gag order’ opgelegd gekregen, een zwijgverbod. Maar als hij vrijgesproken wordt kan hij ook vrijuit praten!

Bovendien heeft Trump al aangekondigd dat hij Flynn mee wil nemen op verkiezingscampagne. Onder Trump supporters is deze driesterrengeneraal immens populair, Flynn is ‘the people’s general’. Kun je je voorstellen wat Flynn naar buiten gaat brengen voor menigtes van tienduizenden Trump-fans in die stadions tijdens Trump-rally’s? Dit wordt smullen! Er is nog een leuke bijkomstigheid. Q heeft aangekondigd dat het huidige hoofd van de FBI, Christopher Wray, op het punt staat om vervangen te worden. Door Flynn wellicht? Zou dat niet ‘poetic justice’ zijn als uitgerekend Gen. Flynn grote schoonmaak mag gaan houden in het overheidsorgaan dat hem en zijn gezin het leven zo zuur heeft gemaakt de afgelopen jaren? Wederom een geniaal stukje militaire planning van Trump en de patriots!

Welke “leiders” hebben er allemaal bloed aan hun handen ?
Vertaling: De waarheid is niet langer verborgen
Nu verbergen mensen zich voor de waarheid
https://twitter.com/CoronaVaccinNee/status/1278804204585443328
https://twitter.com/Inevitable_ET/status/1278681538545086469
https://twitter.com/Inevitable_ET/status/1278530620113563648
Lees alle Q postings https://qmap.pub/
aanmelden via de Telegram app

Hoe ga je om met een -Ontspoorde- Overheid [NTP regels]

* geen NAAM geven
* geen Toestemming geven
* geen Papieren geven (ID)

Je ontkend het gezag van de overheid, of dit nu komt van een BOA of een politieagent. Ik erken de internationale grondwet getekend door 162 landen en elke boete zal gerechtelijk worden bestreden door mij als burger. Dus geen ID plicht voor fascistische dictators en hun vertegenwoordigers.


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk