Goede Raad is duur, of komt je duur te staan. Wouter Raatgever


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #133
Countdown to Freedom # 100 +1 day


De events volgen elkaar in een razend tempo op, voor de ingewijden niet meer bij te houden laat staan voor mensen die zich minder met zaken als het nieuws bezig houden. Maar wel -SUPER- belangrijk omdat de vrijheid in het geding is. Bij dotcom.radio hadden wij het er al meerdere malen over dat geweld tot geweld gaat leiden, dat is nog nooit de slimste weg geweest om te volgen. Mike Donkers [Twitter] had zijn bevindingen verwerkt in een zogenaamde Twitter thread over iemand die nu juist doet wat niet wenselijk is, oproepen tot geweld –Wouter Raatgever

Deel dit zoveel als mogelijk, deze idioot moet zo snel mogelijk onschadelijk gemaakt worden!

Tijd voor de ontmaskering van de ontmaskeraar. Wouter Raatgever heeft zichzelf op een pad gebracht naar zijn eigen ondergang met zijn lastercampagne tegen Viruswaanzin. Hij haalt alles uit de kast, incl. ‘past shaming’, een tactiek die we normaal zien in de linkerkant van de politiek met hun ‘cancel culture’. Zo hekelt Wouter Raatgever het verleden van Willem Engel als wetenschapper werkzaam bij een biotech-bedrijf.

Zullen we dan maar eens in het verleden van Wouter Raatgever zelf gaan duiken? WR zegt veel te hebben gewerkt als ‘coach’. Wat voor soort coach, zul je vragen. Wouter Raatgever kortweg WR blijkt een heuse Avatar Master te zijn!

Avatar is het ‘brain child’ van Harry Palmer, voormalig van SCIENTOLOGY, die er soortgelijke praktijken op nahoudt met zijn Avatar-beweging. Avatar heeft zogeheten ‘democratische scholen’ opgezet in NL:

Onderstaande video is op het YouTube-kanaal te vinden van WR zelf. Dit is een PowerPoint-presentatie over Avatar:

Voor de zekerheid heb ik een screenshot gemaakt, mocht WR besluiten deze video van zijn kanaal te verwijderen.

Hier de Facebook-pagina van WR. Opnieuw Avatar.

In mijn recente verleden bij Burgerfront ben ik begonnen met WR te ontmaskeren als de agitator die hij is. Hierover zo meer. Dit is een screenshot van Raatgever, waarin hij zijn Avatar-verleden niet ontkent en zelfs verdedigt.

Net als Willem Engel met zijn verleden in een biotech-bedrijf kan ook WR natuurlijk zijn Avatar-verleden al lang en breed achter zich hebben gelaten. Dat is ook het hele probleem met ‘past shaming’. NIEMAND heeft een brandschoon verleden en het is oneerlijk en vals om iemand af te rekenen in het hier en nu op basis van wat deze persoon in het verleden allemaal heeft gedaan en gezegd. Uiteraard ben je voor dit soort agitators meteen ‘controlled opposition’ als je ze een koekje van eigen deeg geeft.

Over dat verleden kunnen we heen stappen, we maken allemaal fouten. Maar opruiing en aanzetten tot geweld namens een groep die je helemaal niet vertegenwoordigt is een veel serieuzere aantijging. Bekijk deze recente video van WR:

Terwijl de ‘radicale’ boerenorganisatie Farmers Defence Force, de organisatie achter de boerendemo van afgelopen woensdag, opriep om met de auto te komen en tractoren thuis te laten teneinde de boel niet onnodig te laten escaleren, roept WR doodleuk in een telefoongesprek……met de gemeente De Bilt op om met vrachtwagens en giertanks te komen en de hekken plat te rijden. Sterker nog, hij zegt dat de boeren dit ook daadwerkelijk gaan doen! Hiermee heeft WR de boel onnodig op scherp gezet. Ik zeg niet dat Raatgever hoogstpersoonlijk verantwoordelijk is voor de inzet van legertrucks, maar het helpt niet als je dit soort uitspraken doet en het doet ernstig afbreuk aan de zaak van FDF. Gelukkig waren de boeren een stuk verstandiger dan WR en is het niet geëscaleerd. In Wouters meest recente video slaat hij weer links en rechts om zich heen. Vanaf 8:10 zegt hij hier dat hij een BEWAPENDE wandeling door NL aan het organiseren is, die volgens hem wel 2 miljoen mensen zal aantrekken.

Deze man is BAD NEWS voor het verzet tegen de overheid. Hij heeft geen serieus en realistisch plan, kamt iedereen af die wel goed bezig is en is uit op GEWELDDADIGE escalatie, waarmee hij boeren en buitenlui in (levens)gevaar brengt.

Bron: https://threadreaderapp.com/thread/1287309806940966912.html


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk