Democratuur het nieuwe abnormaal !


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #103 — 26-06-2020


A-L-E-R-T

Wij moeten zo snel mogelijk -Sociale Afstand- nemen van deze regering en -NIET- ik herhaal -NIET- meegaan in de Dictatuur die de grondwet en onze grondrechten in de vuilnisbak heeft gekieperd.

B-U-R-G-E-R-F-R-O-N-T

Onderstaande politie optreden verdient voor mij een -10 voor onmenselijkheid, … bekijk de video. Ouders verzorgen mag niet meer, het drama eindigt in een acute hartaanval

Gaat de werkgever nu ook al op de stoel zitten van de wetgever?

Is dit Mark Rutte met een enkelband ?

Rapport RIVM 36 MENSEN overleden aan COVID 19 zonder onderliggende oorzaak, .. bekijk de video

EINDE VRIJE MENINGSUITING
https://twitter.com/WakkerGeluid/status/1280784405523505152

21-07-2020 | Onthoudt de NTP regel

geen NAAM geven
geen Toestemming geven
geen Papieren geven (ID)

Je ontkend het gezag van de overheid, of dit nu komt van een BOA of een politieagent. Ik erken de internationale grondwet getekend door 162 landen en elke boete zal gerechtelijk worden bestreden door mij als burger. Website: http://burgerfront.nl

LET OP

Drie weken geleden een bericht van ex RIVM medewerkster op dotcom.radio, berichten uit Spanje over wantoestanden in bejaarden tehuizen en een getuigenis uit Canada, mensen worden vermoord om de Corona dodencijfers op te krikken. Hieronder België

https://twitter.com/CoronaVaccinNee/status/1279280023111794691

LET OP: ALLE -shit- KOMT HIER AAN BOD

>>>> Hier de link naar alle kwaad <<<<
,,, dus is het tijd voor een nieuwe overheid

Als we het mogen geloven dan staat heer Rutte er goed voor in de polls voor het afhandelen van de crisis. Nou geloof het maar niet, twee teken die duidelijk zichtbaar waren voor diegene die het weten. Het Adrenochrome konijntje en het panda beertje. Symbolen die laten zien waar ‘mijnheer’ Rutte zich mee bezig houdt. Persoonlijk denk ik dat vele leden en ex leden van Nederlandse kabinetten voorgoed achter de tralies verdwijnen via internationale militaire rechtspraak, ik kan er niet op wachten.

19-06-2020 – Meer dan 30 jaar géén kwaliteitscontrole op productie vaccins in de VS!

Een rechtszaak in de VS heeft onlangs aan het licht gebracht dat er door de farmaceutische industrie op zijn minst al 32 jaar lang geen kwaliteitscontroles zijn uitgevoerd op de door hen geproduceerde vaccins.

De effectiviteit en veiligheid zijn daarmee al heel lang niet bewezen en gewaarborgd.  Het betekend tevens dat er 30 jaar lang over is gelogen tegen de bevolking. De uitspraak geeft jurisprudentie voor iedereen die zich tegen verplichte vaccinatie wil verzetten in de VS.

Worden bij in de maling genomen? Waarom hebben we dit niet in de media gehoord?

Link naar artikel waar filmpje over gaat:

U.S. GOVT LOSES LANDMARK VACCINE LAWSUIT


aanmelden via de Telegram app

We komen zeer binnenkort met een spoedcursus recht. In het kort komt het hier op neer:

Zodra je het gezag van de overheid erkent val je onder bestuursrecht en hebben ze je in de tang. Erken je het gezag niet, dan val je onder civiel recht. De overheid mag geen eenzijdig contract aan gaan met jou zonder jouw toestemming/instemming. Verstrek daarom geen persoonsgegevens, vecht niets aan, spreek geen betaalregelingen af, maar laat het voorkomen. Meer info volgt snel!

BURGERFRONT STAAT VOOR:

  • Direct en onmiddellijk uit de lockdown!
  • Terug naar het ‘oude normaal’ !
  • Terugtrekken noodwet!
  • Herstel & respecteer de grondwet!
  • Corona boetes seponeren!

(Er zijn nog een aantal zaken waar wij bezorgd naar kijken, maar.. prioriteiten!) Burgerfront is een boven politieke organisatie, niet gelieerd aan enig denkbeeld of politieke partij. Wij zijn wars van opruiende acties en houden ons niet bezig met complottheorieën maar plachten de zaken die spelen van meerdere kanten te benaderen zodat iedereen de juiste keuze kan maken. We doen dat voortvarend met inzicht & kennis uit meerdere bronnen die kan afwijken van het mainstream geluid. Burgerfront bestaat uit mensen die zelf de keuze maken om te handelen in burgerschap en daar niet toe gedwongen willen worden. Ze eisen in hun hoedanigheid van burger hun vrijheden op. Ze houden zich aan het recht maar behouden zich het recht voor om regelgeving af te wijzen.

Website: http://burgerfront.nl

14-06-2020 Hoe ziet de wereld er uit na 1 juli? Jurist Jeroen Sloendregt praat mij bij in de podcast over de nieuwe wetgeving die eraan komt. Is een politiestaat niet langer fictie?
14-06-2020


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk