dotcom.radio aflevering 215 van 26-07-2020


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #132


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 215 – Bijdragen luisteraars actief en interactief – vrijheidsnieuws – spectaculair gezondheid nieuws – het niet bestaande virus – weer meer censuur en meer nieuws uit de wereld van Q, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur uitzending SLOG 21.00 uur podcast online 14.00 uur

I soar on eagle wings,

high above the madness of the world.

– Jonathan Lockwood Huie

[Marijan factsforum] Ik las ergens dat er een “Rambo” in het  zwarte woud zou zitten. En dat daar al die politieauto’s voor zijn. Maar.zou ook rookgordijn kunnen zijn en aandacht afleiden van kinderjacht partijen toch? Dorothé heeft daar gewoond en had daar ook aanvullende info over. kilometers lang hekwerk een gesloten kliniek en kindergeschreeuw in de nachtelijke uren

[Marijan Factsforum] New healing technologies [MED bed]

TRUMP told the nation on June 14, 2020: “Within a year or so, almost all hospital procedures will be out of date.” Every city will have many medical beds and Tesla chambers that are able to heal and repair DNA while all diseases are cured.

▶ ️ AGE REGRESSION (up to 30 years)
▶ ️No more cancer
▶ ️NO MORE AUTISM
▶ ️NOT MORE FIBROMYALGIA
▶ ️NO NEED FOR VACCINE
▶ ️NOT MORE ALZHEIMER
▶ ️ NO GENERAL PAIN MORE
▶ ️No more defects

Not everyone may agree with everything they do, but Trump does more for humanity than the last 10 presidents combined

[Geert] Bioloog Clemens Arva over ontwikkeling covid-19 vaccin en waarom hij niet gelooft dat we de komende jaren een Covid-vaccin zullen krijgen.
Noot: Het is een NWO operatie en alle regels zijn al overboord gezet

[Astrid] Vluchtelingen komen met prepaid creditcards zijn voorzien van zowel het EU- als het VN-vluchtelingenorganisaties UNHCR-logo

[Hans en Riet] Wonen hier in de Morvan zo’n 35 km van hier (uurtje rijden) Ze werden vanochtend aangehouden vanwege in het niet dragen van een mondkapje in een overdekte markt dia verder aan alle kanten open was (twijfel geval) en Riet was daar best van overstuur. Stonden ook geen borden dat kapjes dragen verplicht was aldaar. Verder vertelde ze van een processie in de Basiliek Sainte-Marie-Madeleine van Vézelay. Ze heeft wel een klik met deze rituelen tot ze zich later die avond realiseerde dat wat ze had gezien het kinderoffer ritueel volgens eeuwenoude tradities. “Ik ga hier nooit meer naar toe”, vertelde ze mij.
GV: Dé ware betekenis van het masker dragen, een ontmoeting met dotcom.radio luisteraars

[Rob] Man paradeert over straat met niets meer dan een mondkapje

{Astrid] Bill Gates is nu gestegen naar de nummer2 positie van rijkste mensen in de wereld een van zijn laatste promoties is: A device funded by the Gates Foundation designed by MIT researchers to be placed under children’s skin. The device can be read via a smartphone to determine whether or not a child has been vaccinated or not.

[Anoniem] (VEILIGHEIDSRIEMEN VAST) Artikel National Post; Nations led by women outclass those led by males when it comes to pandemic response, study finds

[En van dezelfde persoon] Je vroeg me: je bent geen Trump fan, …. ? nee, niet van zijn persooonlijkheid, een narcist die iedere dag liegt en bedriegt en als een mobster corrupte handelingen pleegt en alles…maar dan ook alles… zal gebruiken voor zijn eigen belang want zijn hart is niet bereikbaar. (lees het artikel van Business Insider)

[Huub] Ik ben wel benieuwd of jij en Mike nog steeds zo positief gestemd zijn? — Ja, ik weet wel dat de elite in paniek is en in versneld tempo hun agenda er, steeds duidelijker, doorheen probeert te jassen, maar toch….er gebeurt hier in Nederland niks, nada. — Er wordt gesuggereerd dat Willem Engel controlled opposition is en of dat waar is maakt me niks uit…hij en viruswaanzin zijn de laatste tijd verdacht stil en niet echt effectief. Heel Nederland is stil. — Behalve die Wouter Raatgever dan. Binnenkort verplichte mondkapjes…ik ga er echt niet aan mee doen, maar zou wel graag een stappenplan hebben van Burgerfront wat ik moet zeggen…gewoon een stappenplan op één a-tje. Want, vind het eng om tegen de regering in te gaan en ik ken alle regels niet, dus als het zo is dat ik in mijn recht sta door een boete etc niet te betalen, moet ik wel weten wat ik moet zeggen obv welke wet etc. — Succes met de uitzending straks.

medeplichtig
Geduld, – Geloof, – & – Vertrouwen, …

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

In Nederland mag de rechter wetten niet toetsen aan de Grondwet.

Ellaster: Stuurt BLM (gefinancierd door de Deep State) aan op een burgeroorlog? – Noot in het Duitse leger is er een deel van de munitie vermist, met wel doel?

Militairen ingezet tegen boerenprotesten, nederland schaam je kapot !!

Stop de wet deelgezag

Weetjes: Het aantal Nederlandse kwakzalve…, eeeh, alternatieve artsen, is de afgelopen 25 jaar met ongeveer 50 procent afgenomen en staat nu op dik 900.

– 10 voor dit politie optreden (oudjes verzorgen is een misdaad)

Status update burgerfront ten aanzien van onze rechten en …
— virus bestaat niet, wat is hun gedachte om dit uit te dragen?

CORONA

Burgerfront- Covid19-test ronduit gevaarlijk! vanwege de Bloed Barrière blokkade in de hersenen

COVID testing logo – the god of dead

Jon Rappoport: Does wearing a mask cause diagnostic tests to read false-positive for COVID?

ZeroHedge: Wealthy Elites Buy Private Islands To Isolate From “Coronavirus Storm” noot en andere zaken

TWITTER

Kevin Shipp@Kevin_Shipp · The, “Great Awakening” is real and inspiring to many. I fully support it. Q anons must continue their expose’s and strengthen the movement. I must caution them of this: Q, which started as a legitimate insider, has been taken over on 8Kun. It is now a PsyOp.

We’ve been clear that we will take strong enforcement action on behavior that has the potential to lead to offline harm. In line with this approach, this week we are taking further action on so-called ‘QAnon’ activity across the service.

Twitter gaat accounts van gebruikers die een bericht tegelijkertijd via meerdere accounts online zetten, accounts die belediging van individuele personen coördineren en accounts die proberen een eerdere opschorting te omzeilen voorgoed blokkeren.

Julians Rum: [Ze] hebben alles afgesloten en nu zijn ze verrast dat de Q-ondersteuning enorm toeneemt? We kunnen letterlijk niets anders doen. Wat dacht je dat er zou gebeuren?

BREAKING: The DOJ has announced they’re opening an antitrust probe into social media companies. (nu een jaar geleden)

Veritas: Het concept van vrije wil is misschien wel het enige gesloten systeem in het heelal. Al het andere is onlosmakelijk verbonden met dat wat er extern aan is. Ongeacht de externe omstandigheid, kan nog steeds de vrije wil worden uitgeoefend.

Georgia Gov. Kemp signs human trafficking & foster care bills Bill 823: anyone who uses a vehicle to transport victims of trafficking will lose drivers license for life Bill 911: prohibits foster parents from sexual behavior with children in their care

Not in the mainstream media. 16,000 MS13 gang members rounded up and shipped out of the United States.

GEDACHTENVOER

Webshops als Amazon, Bol, & Wayfair die items verkopen voor GIGA prijzen

NYC Landlords Slash Prices On Third Of Rentals As Newyorkers Flee
– Het vermoeden is dat social afstand houden deze trend voed.

EU Italie -De deal die Rutte gemaakt heeft, zorgt ervoor dat Conte thuis de held is en Salvini buitenspel komt te staan.

GV Zou jij in China willen wonen met het Sociaal Krediet Systeem?

GV Het niet helder nadenken syndroom nu wetenschappelijk onderbouwd ?

GV Het Infodemie Trollenleger

GV Mag ik jullie oogkleppen even lenen?

leesbewust startpagina

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten