Als ‘n levende virus niet bestaat, is vaccinatie dan hocus pocus?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #120


14-07-2020 Mazelenvirus bestaat niet: Federale Hooggerechtshof heeft dit geoordeeld, en als Super Leek mag je dan ook wel de conclusie stellen dat als virus X niet wetenschappelijk aantoonbaar is dan kan het ook niet bij virus Y & Z of hoe je ze ook zou willen noemen?

Update 25-07-2020

Het was Mike Donkers die mij op de gezondheidsradio (nu dotcom.radio) podcast bewust maakte van het niet bestaan van een virus in levende vorm al in 2009. ‘Besmet’ met deze gedachte denk je dan gelijk aan; “Hoe zit het dan met de ‘wetenschap’ over vaccinaties. In 2016 werden we definitief verlost van de tegenstrijdigheden in de gedachtenwereld.

Alle nationale en internationale verklaringen over het vermeende mazelenvirus, de besmettelijkheid van mazelen, en over het nut en de veiligheid van de vaccinatie tegen mazelen dragen sindsdien geen wetenschappelijk karakter meer en zijn dus beroofd van hun wettelijke basis.

Bron: leefbewust.nu

UPDATE 26-07-2020– Dr. Stefan Kanka

Mijn stelling is niet complex: alle claims over virussen als ziekteverwekkers zijn onjuist en zijn gebaseerd op eenvoudig te herkennen, begrijpelijke en verifieerbaar onjuiste interpretaties. De ware oorzaken van de aan virussen toegeschreven ziek- ten en verschijnselen hebben inmiddels een andere verklaring en nota bene één die veel duidelijker is dan de huidige pseudo -verklaringen. — Om het vermeende “vermenigvuldigen” van virussen in cellen effectief vast te kunnen stellen, had men in een controlegroep additionele proeven moeten doen waarbij men steriele substanties van kerngezonde mensen toedient. Dit om te controleren of het natuurlijk niet de methode zélf is die de resultaten oplevert of vervalst.Hieruit kunnen we de conclusie trekken dat wetenschappers sindsdien, en zonder het zich echt te realiseren, uiterst onwetenschappelijk te werk zijn gegaan.

Wat men verder dus ook moge beweren: feit is en blijft dat een virus nooit werd geïsoleerd in de ware zin van het woord

Dr. Stefan Lanka zet alles wat je -OOIT- leerde en dacht te weten over virussen en vaccinaties ter discussie. Heel belangrijk om dit goed te weten

Op een andere website vond ik: Onderzoek naar de evolutie van virussen suggereert dat virussen – in tegenstelling tot wat sommige onderzoekers denken – echt levende wezens zijn. Ik ga nog niet eens de link naar de website geven, dat vindt je wel als je een beetje handig bent, de reden: “Uiteindelijk ontdekten ze zo 442 ‘vouwen’ die cellen en virussen gemeen hebben en 66 vouwen die alleen in virussen te vinden zijn. En dat suggereert dat virussen hun eigen zijtak in de stamboom van het leven verdienen”.

Het onderzoek suggereert dus een wetenschappelijke onderbouwing. Hocus Pocus pilatus pas: “ik wilde dat dit een levend virus was”, want dan kunnen we lekker geld verdienen door mensen elk jaar weer opnieuw angst in te boezemen.

Mike Donkers kon het mij als super leek in een zin uitleggen. “Alles wat leeft is onder een microscoop te fotograferen, toon me het bewijs”

En op deze leugen, die deskundig verborgen wordt gehouden voor de masse, op deze leugen, …

  • Heeft de grootste economische crisis plaatsgevonden
  • Zijn vele ondernemers hun levenswerk kwijtgeraakt, failliet !
  • Zijn veel werknemers hun baan kwijt geraakt
  • Moeten miljoenen mensen hun toekomstplannen bijstellen of afstellen
  • Zit een hele generatie in angst
  • Wordt overal ter wereld de grondwet met voeten getreden
  • Zijn er mensen dood gegaan door overheidsbeleid
  • Worden er onmenselijke taferelen gemeld bij ouderen
  • … en dat alles met een onmenselijke 1,5 meter sociale afstand dictatuur

Als ik en anderen, die dit weten, in de grote boze buitenwereld dit gegeven vertellen, dan worden we boos aangekeken. Maar wijs niet naar de boodschapper maar kijk in de spiegel naar jezelf. Waarom weet jij dit zelf nog niet? Waarom laten vele mensen elk jaar opnieuw zich volspuiten met giftige vaccins? Is het dat waarom je de feiten ontkend en, veel erger, blijft liegen tegen jezelf?

Als een virus niet bestaat, wat zitten dan al die wetenschappers te onderzoeken op dood weefsel in hun laboratoria? Het menselijk lichaam is constant veranderlijk met het eigen immuunsysteem

Staat met de gerechtelijke uitkomst van het niet bestaande virus in levende vorm de gehele vaccinatie industrie niet aan de rand van de afgrond, en daarmee al die regeringen die via de lobby groepen vaccinaties in vele landen verplicht stelden, wat ze nu weer willen doen wereldwijd. Dit willen ze afdwingen met de Sociale COVI-APP die van niet gevaccineerde mensen tweederangs burgers wil gaan maken. DICTATUUR EERSTE KLAS. En vergeet niet in China hebben ze meer als een miljard mensen de Sociale app al in 2009 door de strot geduwd.

Als de R in de maand zit, … (terug naar de lagere school)

Als de R is de maand zit kan je de griep krijgen, nu dat is nog steeds zo. Een vitamine D gebrek ligt hieraan ten grondslag. Met de mooie zomers moet je aardig je best hebben gedaan de zon te vermijden wil je de griep in september en Oktober krijgen. November tot en met Februari zijn de griepmaanden, daarna begint de zon al weer aardig te schijnen. (Dat kun je zien aan de opbrengst van je zonnepanelen) Nu midden in de zomer met een mondkapje op lopen, dan loop je echt letterlijk voor “lul”. Omdat iemand gezegd heeft dat er een besmettelijk virus is, ja dat zou kunnen als het een biowapen is, gemaakt in een lab. Maar dan zouden er nu echt veel mensen ziek moeten zijn en ‘ik’ ken ze niet. Als je ze hebt, hersenen, ga ze weer eens gebruiken en wees vooral niet bang. Een griep is niet meer als, je lichaam heeft teveel gifstoffen en je immuunsysteem kan het even niet meer allemaal tegelijk verwerken door de lage vitamine D status, dus krijg je koorts en je zweet het er snel allemaal uit. Voilà.

Lees vooral dit document

Een Rockefeller Foundation document, werd in 2010 gepubliceerd waarin dit alles omschreven staat. Zou het je verbazen om te weten, dat het exacte type pandemische scenario voorspeld en gepland was waarin we ons nu bevinden met het COVID-19 Corona virus. In tegenstelling tot het evenement 201 van Bill Gates, dat 2 maanden voor de officiële uitbraak plaatsvond, werd dit artikel van de Rockefeller Foundation 10 jaar geleden in 2010 gepubliceerd. Klik hier voor het document dat ik voor de zekerheid maar heb gedownload, 

NWO, de glazen bol

The Rockefeller Foundation PDF 54 pagina’s lezen, een fractie van de tijd benodigd om na dato je vrijheid weer te heroveren en tegen welke kosten en inspanning ?

VERGEET NIET DEZE VIDEO TE KIJKEN
NU JE HERSENENEN NOG NIET AANGETAST ZIJN

WAT GA JIJ DOEN,
… nu je vrijheid hiermee op het spel is komen te staan?

aanmelden via de Telegram app

Hoe ga je om met een -Ontspoorde- Overheid [NTP regels]

* geen NAAM geven
* geen Toestemming geven
* geen Papieren geven (ID)

Je ontkend het gezag van de overheid, of dit nu komt van een BOA of een politieagent. Ik erken de internationale grondwet getekend door 162 landen en elke boete zal gerechtelijk worden bestreden door mij als burger. Dus geen ID plicht voor fascistische dictators en hun vertegenwoordigers.


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk