Wandeltocht op zoek naar het virus van Den Haag!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #129


“Met een 4 meter hoog kunstwerk van Sjaak Bruijsten op een landbouwtrekker, al trekkend door het land in wandeltempo de verbinding zoeken met belangstellenden”, om bewustwording te creëren voor de gestolen vrijheid en de dreiging van een spoedwet.”

Start vanaf Parksesteeg 3 Overasselt op 24 juli 2020 lees hier onder verder voor de route.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk