Het Infodemie Trollenleger


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #127


Een zogenaamde Infodemie schept een overvloed aan informatie met vele tegenstellingen zodat de oplossing moeilijker wordt gemaakt voor vele mensen. Een leger internet trollen scheppen voorspelbare emoties waardoor de lezer van het onderwerp afgeleid wordt.

– HM

Bron artikel Dr Mercola: UN Unleashes Army of Trolls to Shut Down Opposition
Door: Dr. Joseph Mercola

VERHAAL IN EEN OOGOPSLAG

De Verenigde Naties hebben 10.000 ‘digitale vrijwilligers’ ingeschakeld om het internet te ontdoen van zogenaamde ‘valse’ informatie die de COVID-19-pandemie zou verergeren

Verstoord door het feit dat individuen sociale media en hun directe sociale kringen gebruiken om informatie te delen die zij relevant achten over COVID-19, vraagt de VN het publiek om zich aan te melden om “informatievrijwilligers” te worden die zich ertoe verbinden “UN-geverifieerd” te delen, op wetenschap gebaseerde inhoud ”

Censuur van media en sociale media filtert al informatie en vertelt mensen wat ze wel en niet moeten vrezen, en dankzij coronavirus wordt meer toezicht uitgeoefend

De campagne, ook wel het Verified-initiatief genoemd, komt neer op een leger van trollen dat zich bezighoudt met censuur in een poging oppositie of meningen die de status-quo tegenspreken, te sluiten.

In een poging om ‘verkeerde informatie’ te bestrijden, hebben de Verenigde Naties 10.000 ‘digitale vrijwilligers’ ingeschakeld om het internet te ontdoen van zogenaamde ‘valse’ informatie die de pandemie van COVID-19 vermoedelijk zou verergeren.

Zoals nieuwszender Devex meldde, zei Melissa Fleming, de onder-secretaris-generaal van wereldwijde communicatie van de VN, “Goede informatie is hoe we het virus gaan overwinnen”, en voegde toe:

“Het is makkelijker om desinformatie te verspreiden omdat er geen direct contact met andere mensen nodig is. Je kunt het met duizenden vermenigvuldigen, afhankelijk van hoeveel volgers je hebt, en in een omgeving van algemene angst verspreidt het zich als een lopend vuurtje.

Hoewel het altruïstisch klinkt om je tijd aan te bieden om de verspreiding van verkeerde informatie tegen te gaan, komt de campagne, ook wel het Verified-initiatief genoemd, neer op een leger van trollen dat zich bezighoudt met censuur in een poging oppositie of meningen die de status-quo tegenspreken, uit te schakelen.

Trollen ingezet om ‘communicatiecrisis’ te bestrijden

Verstoord door het feit dat individuen sociale media en hun directe sociale kringen gebruiken om informatie te delen die zij relevant achten over COVID-19, vraagt ​​de VN het publiek om zich aan te melden om “informatievrijwilligers” te worden die zich ertoe verbinden “UN-geverifieerd” te delen, op wetenschap gebaseerde inhoud om hun families en gemeenschappen veilig en verbonden te houden. ‘2

Als je je aanmeldt, ontvang je een dagelijkse briefing vol informatie die de VN wil delen met drie thema’s:

  1. Wetenschap – om levens te redden
  2. Solidariteit – ter bevordering van lokale en wereldwijde samenwerking
  3. Oplossingen – pleiten voor steun voor getroffen bevolkingsgroepen

De informatie komt in gemakkelijk te delen formaten die zijn geoptimaliseerd voor sociale media om desinformatie direct tegen te gaan of om een ​​informatiegat op te vullen. Hun voornaamste doelgroep is vaag ‘degenen die het doelwit zijn van verkeerde informatie’, zei Fleming, en noemde COVID-19 niet alleen de grootste noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid in de eeuw, ‘maar ook een communicatiecrisis’. Ze waarschuwt:

“Leveranciers van verkeerde informatie creëren verhaallijnen en gelikte inhoud die informatieloemen vullen waar de wetenschap geen antwoorden op heeft. Ze bieden beloften van genezingen die geen enkel voordeel hebben of zelfs schadelijk kunnen zijn.

Ze zijn slim in het gebruik van verhalen die verwijzen naar de angsten van mensen en een beroep doen op de behoefte van mensen aan antwoorden of een boosdoener. Hoewel desinformatie altijd een dynamiek heeft gehad in deze crisis, zijn er tekenen dat de rol ervan gevaarlijk toeneemt. Je hebt de afgelopen weken de golf van nieuwe complottheorieën gezien. ‘

De belangrijkste rode vlag voor de campagne van de VN is een gebrek aan detail over wat een ‘samenzweringstheorie’ of ‘remedie zonder bewijs om het te ondersteunen’ vormt. Een deel van de informatie die Verified wil delen, zegt eenvoudigweg: “Als je online een bericht tegenkomt dat je echt boos of bang maakt, is dat een teken dat je mogelijk naar verkeerde informatie kijkt.”

Andere voorgestelde aandelen – gevonden op de geverifieerde VN-site in posterborden met widgets voor sociale media erop, stellen: “Verkeerde informatie verspreidt zich sneller als we van streek zijn”, en deelt informatie die het belang van vaccinkeuze en een open gesprek over hun veiligheid, in het bijzonder onderschat aangezien een COVID-19-vaccin versneld naar de markt wordt gebracht:

“Vaccins zijn veilig en ze helpen jaarlijks miljoenen sterfgevallen te voorkomen. Toch probeert een groeiend aantal netwerken het vertrouwen in vaccinaties te ondermijnen. ‘

lees het artikel verder bij de bron; UN Unleashes Army of Trolls to Shut Down Opposition

Noot:

Waar we mee te maken hebben is de grootste valse vlag operatie uit de gehele wereldgeschiedenis. Het wel of niet bestaan van levende virussen. In het geval van het mazelenvirus heeft het Duitste Hoge Rechtshof zich al uitgesproken. Het levende virus kon niet wetenschappelijk aangetoond worden. Dit is de GIGA bom die onder de gehele vaccinatie wetenschap is gelegd. Bestaat er een dubbelblind onderzoek naar het effect tussen niet en wel gevaccineerde mensen uitgevoerd door de farmaceutische industrie. Het antwoord van vooraanstaande wetenschappers is; “Nee”. Alternatief en niet erkende onderzoeken tonen alleen maar nadelen van vaccinaties ten opzichte van niet gevaccineerde mensen. Aan jullie om dit verder te ontdekken, ik heb mijn conclusie al ruim tien jaar geleden getrokken. Maar wie geloof jij, mensen die hun eigen onderzoek doen of instanties die met lockdowns, vrijheidsberoving, geldelijke boetes, censuur etc. hun standpunt willen maken. Daar komt dus nu bij een leger van internettrollen. De slag is echter al verloren voordat die begint. De geest is al lang uit de fles.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk