Mag ik jullie oogkleppen even lenen?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #126


De meeste mensen hebben zich nu wel ontdaan van hun oogkleppen en kijken met verbijstering wat er -PLOTSELING- is gebeurd met hun kleine wereldje dat op instorten staat. Verplicht huisarrest, pure vrijheidsberoving, sociaal afstand houden waar zelfs geliefden in totale eenzaamheid en afzondering overlijden, soms zelfs geholpen naar een sneller einde.

Ik zou graag die overbodige oogkleppen lenen zodat ik zelf enige bescherming kan vinden om het leger mondkapjes slaven zoveel mogelijk buiten beeld te houden. Ik wordt er namelijk best onpasselijk van.

Jaren en jaren werden we voor alu-hoedjes weggezet, complot gekkies, en intussen zagen we met lede ogen mensen ter dood gebracht worden in het ziekenhuis met chemo’therapie’, bestralingen of ‘gewoon’ iemands lichaam uit elkaar slopen tot de dood erop volgt.

We berichten over 9/11, chemtrails, HAAARP, MH17, satanisme, pedofilie, de Deep State, Bilderberg, Illunminatie, de komende Nieuwe Wereld Orde, en nu die NWO in werking is getreden zijn er nog steeds massa’s mensen die met die mondkapjes oplopen waardoor in mijn ogen ze ervoor kiezen als -SLAAF- verder door het leven te gaan.

Ik heb mij ook verbaasd hoe snel de wereld veranderde ook al wist ik dat er een groot -event- stond te gebeuren. Het heeft er alle schijn van dat het gehele plan tot in detail uitgewerkt was. In een sneltreinvaart duiken er allerlei miniatuur linkse dictators op die op lokaal niveau zonodig nog wat extra regels moeten instellen en anders op zijn minst heel fanatiek de dictatuur helpen uit te rollen. De dictatuur, speciaal in landen waar men de fanatiekste Bilderberg bezoekers kan herkennen in hun plichtsbetrachting.

Achteroverleunen voor mij en de onzen met een gevoel van; – WE HEBBEN HET JULLIE TOCH VERTELD– is er niet bij, we zitten immers dank zij de oogklep mensen in precies hetzelfde schuitje met een enkel verschil. Ik, en velen met mij, zijn niet bang voor COVID-19, levende virussen die ons aanvallen vanuit de grote boze buitenwereld bestaan niet.

Iedereen is aangewezen op zijn of haar eigen immuunsysteem, hoe beter je daar zorg voor hebt gedragen des te minder ziektes en gebreken je ervaart. Goed nieuws want jij bent het die in de bestuurdersstoel zit en niet je dokter met allerlei hocus pocus chemische middeltjes, je hoort dus mij niets ten nadele van artsen zeggen die vanuit de natuur werken, het immuunsysteem versterken inplaats van verzwakken.

Mijn (ons) grote dilemma is dat we nu al die bange domme mensen heel herkenbaar in het openbare leven zien, elke dag, elk uur, iedere minuut.

De mondkapjes mensen, bang, onwetend, dom, en vooral heel slaafs.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doel


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk