Gezichtsmasker dragen “Ja” -of- “Nee” ?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #125


Een mondkapje dragen, je handen reinigen voordat je een openbare ruimte betreed, doe jij dit trouw, en wat geven de statistieken aan. Bovendien, wat ga je doen als het overal verplicht wordt met hoge boetes?

Zijn er nog verschillen in volgzaamheid of slaafs-gedrag, onwetendheid, bang zijn per land?

En wat ga jij doen als het verplicht gaat worden in winkels?

Ikzelf heb tot op heden nog geen enkele mijn handen ‘ontsmet’ bij geen enkele gelegenheid en nog nooit een masker gedragen, ik heb er ook geen gekocht. Tot op heden ben ik in een enkele winkel geweigerd, daar ben ik dus weggegaan en een keer bij het afrekenen gevraagd er een te dragen. “je refuse” – ik weiger, maar ik mocht toch afrekenen achter de perplex bescherming anders had ik het product ter plaatse laten liggen en was weggelopen. Als straks het masker verplicht wordt in winkels kom ik daar niet meer tot de waanzin over is.

Tijdens de lockdown ben ik ook 8 weken in geen enkele winkel gekomen dus een half jaar is ook mogelijk en we hebben nog e-commerce

Bovendien is er geen –Enkel– wetenschappelijk bewijs te vinden dat een virus bestaat, mondkapjes dragen is dan voor mij een teken dat ik mij –ONDERWERP– aan de regels van de dictatuur.

-en-

Als je een gezichtsmasker al niet –durft– te weigeren, hoe ga je dan een vaccin weigeren?

aanmelden via de Telegram app

Hoe ga je om met een -Ontspoorde- Overheid [NTP regels]

* geen NAAM geven
* geen Toestemming geven
* geen Papieren geven (ID)

Je ontkend het gezag van de overheid, of dit nu komt van een BOA of een politieagent. Ik erken de internationale grondwet getekend door 162 landen en elke boete zal gerechtelijk worden bestreden door mij als burger. Dus geen ID plicht voor fascistische dictators en hun vertegenwoordigers.


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk