Nieuws uit oorlogsgebied: Trump geeft de genadeklap aan CDC geen oplichting meer cijfers COVID 19

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #126


Ik beloof u, meneer de president, als u honderd FBI-agenten naar de CDC stuurt en miljoenen van hun bestanden als bewijs verwijdert, zult u ontdekken dat deze federale instantie volledig corrupt is, en dat is al tientallen jaren het geval.

Noot CDC is het Nederlandse RIVM

Bron artikel NoMoreFakeNews: Dispatches from the War: Mr. Trump, deliver a knockout blow to the traitorous CDC July
Door Jon Rappoport

Terwijl het ministerie van Justitie aanklachten voorbereidt, moet u een openbare verklaring afleggen dat uw administratie al hun COVID-zaaknummers en aanbevelingen negeert. Het zijn criminele leugenaars. Dat is hun hele spel.

Laat me je helpen met vier voorbeelden. Zie het onder ogen, je bent niet goed met details, dus misschien wil je dat een team de volgende onthullingen voor je samenvat.

EEN: The Atlantic, 21 mei 2020, heeft een verhaal met de kop: “Hoe kan de CDC die fout maken?”

Ik zal je de belangrijkste citaten geven en dan commentaar geven op de grimmige gevolgtrekking die The Atlantic op de een of andere manier niet begreep.

“We hebben geleerd dat de CDC op zijn best een slopende fout maakt: het combineren van testresultaten die de huidige coronavirusinfecties diagnosticeren met testresultaten die meten of iemand ooit het virus heeft gehad … Het bureau bevestigde woensdag aan The Atlantic dat het het mengen van de resultaten van virale [PCR] en antilichaamtests, hoewel de twee tests verschillende informatie onthullen en om verschillende redenen worden gebruikt. “

‘Verschillende staten, waaronder Pennsylvania, de locatie van een van de grootste uitbraken van het land, evenals Texas, Georgia en Vermont, combineren de gegevens op dezelfde manier. Virginia mengde ook de resultaten van virale en antilichaamtesten tot vorige week, maar het keerde de koers om en de gouverneur verontschuldigde zich voor de praktijk nadat deze was gedekt door de Richmond Times-Dispatch en The Atlantic. Maine heeft op vergelijkbare wijze zijn gegevens op woensdag gescheiden; De autoriteiten van Vermont beweerden dat ze niet eens wisten dat ze dit deden. “

“‘ Je maakt een grapje, ’vertelde Ashish Jha, de K. T. Li hoogleraar Global Health aan Harvard en de directeur van het Harvard Global Health Institute, ons toen we beschreven wat de CDC deed. ‘Hoe kan de CDC die fout maken? Dit is een rommel’.”

“De CDC stopte met het publiceren van iets dat lijkt op een volledige database met dagelijkse [COVID] -testresultaten op 29 februari. Toen het vorige week [half mei] hervatte met het publiceren van testgegevens …”

Merk allereerst op dat de CDC gedurende twee en een halve maand dagelijks geen volledige zaaknummers meer rapporteerde. Onthoud dat. Ik zal een meer flagrante CDC-stop in een minuut behandelen.

Maar hier is de belangrijkste gebeurtenis: de Atlantische Oceaan vermeldt niet het echte resultaat van deze “testcombinerende fout” bij de CDC – wat in feite een doelgerichte manoeuvre is.

Alleen de PCR mag worden gebruikt voor het tellen van gevallen (volgens de conventionele experts).

Je neemt die twee soorten tests, het antilichaam en de PCR … zet ze bij elkaar, tel de resultaten op die COVID suggereren op een relevante of irrelevante manier, en voila, je hebt opgeblazen zaaknummers. Dat is precies wat de CDC wil. Ze zijn bezig met het geven van vals alarm en het promoten van epidemieën. Dat heet een misdaad.

TWEE: In augustus 2014 gaf een lange tijd onderzoeker aan het CDC, William Thompson, publiekelijk toe dat hij en zijn co-auteurs opzettelijk logen in hun studie van het MMR-vaccin.

Ze concludeerden dat het vaccin het risico op autisme niet verhoogde. Maar ze wisten dat dit een verzinsel was. Hun gegevens (die ze in de prullenbak gooiden) wezen op een verhoogd risico op autisme bij zeer jonge Afro-Amerikaanse kinderen.

Thompson weigerde met de pers te spreken nadat hij zijn bekentenis op de website van zijn advocaat Rick Morgan had gepubliceerd. Thompson zei dat hij zou getuigen tijdens een hoorzitting van het Congres. Ondanks inspanningen kwam er nooit een hoorzitting. Thompson zweeg en de CDC wees hem opnieuw toe aan een andere eenheid.

Niemand bij de CDC is vervolgd voor deze misdaad.

DRIE: In de herfst van 2009, tijdens de zogenaamde varkensgriepepidemie, ontdekte CBS-onderzoeksverslaggever, Sharyl Attkisson, dat de CDC in het geheim geen gevallen meer in de VS had geteld.

Toch beweerde het bureau dat tienduizenden Amerikanen de epidemische ziekte hadden.

Ze ontdekte waarom de CDC zich in het duister hulde. Hier is een fragment uit een interview dat ik met Attkisson heb gedaan:

Rappoport: “In 2009 stond u aan het hoofd van de dekking van de zogenaamde varkensgriep-pandemie. U ontdekte dat de Centers for Disease Control in de zomer van 2009, negerend op hun federale mandaat, [in het geheim] stopten met het tellen van Mexicaanse griepgevallen in Amerika. Toch bleven ze de angst voor de ‘pandemie’ aanwakkeren zonder de impact ervan echt te meten. Was dat niet een ander onderzoek van u dat werd afgesloten? Was er niet meer te ontdekken? “

Attkisson: “De implicaties van het verhaal waren nog erger dan dat. We ontdekten door onze inspanningen van FOI dat voordat de CDC op mysterieuze wijze stopte met het tellen van gevallen van Mexicaanse griep, ze hadden vernomen dat bijna geen van de gevallen die ze als Mexicaanse griep hadden geteld, in feite Mexicaanse griep was of helemaal geen griep! De belangstelling voor het verhaal van een [CBS] -manager was zeer enthousiast. Hij zei dat het ‘het meest originele verhaal’ was dat hij had gezien tijdens de hele Mexicaanse griepepidemie. Maar anderen drongen erop aan om het te stoppen [nadat het op de CBS News-website was gepubliceerd] en uiteindelijk wilde geen enkele [CBS televisienieuws] -uitzending het aanraken. We hebben talloze verhalen uitgezonden die het idee van een epidemie oppompten, maar niet degene die origineel, nieuw licht zou werpen op alle hype. Het was eerlijk, accuraat, wettelijk goedgekeurd en een fantastisch verhaal. Omdat de CDC de echte varkensgriepstatistieken geheim hield, betekende dit dat velen in het publiek hun kinderen een experimenteel vaccin namen en gaven dat misschien niet nodig was. ‘

Totale CDC-vervalsing. Van niets een ‘pandemie’ maken en het zo verkopen. Onnodig te zeggen dat dat een misdaad is.

Maar het is niet het einde van het verhaal.

De CDC wilde nog een misdaad plegen. Ongeveer drie weken nadat de bevindingen van Attkisson op de CBS News-website waren gepubliceerd, besloot de CDC, duidelijk in paniek, te verdubbelen. Als een leugen wordt blootgelegd, vertel het dan een nog grotere. Een veel grotere.

Hier, vanaf 12 november 2009, is WebMD-artikel het antwoord van de CDC: “Schokkend genoeg kwamen 14 miljoen tot 34 miljoen inwoners van de VS – de beste schatting van de CDC is 22 miljoen – op 17 oktober [2009] met H1N1-varkensgriep.” (“22 miljoen gevallen van Mexicaanse griep in de VS”, door Daniel J. DeNoon).

Knallen uw oogballen, meneer Trump? Het zou moeten.

Hoe zit het met het Mexicaanse griepvaccin dat mensen in 2009 gebruikten om de niet-bestaande ziekte te voorkomen? Robert Kennedy, Jr. heeft enkele scherpe opmerkingen over het onderwerp gemaakt. U herinnert zich Robert, nietwaar, meneer de president? Al vroeg in je termijn ontmoette je hem en besprak je het onderwerp gevaarlijke vaccinaties. Let op, in dit citaat noemt Kennedy uw belangrijkste COVID-leugenaar, Tony Fauci:

‘Bijvoorbeeld [Dr. Anthony] Fauci deed ooit een beroep op het snelle H1N1-griepvaccin (‘varkensgriep’) op YouTube, wat de kijkers in 2009 geruststelde dat ernstige bijwerkingen ‘zeer, zeer, zeer zeldzaam’ waren. Kort daarna veroorzaakte het vaccin grote schade. in meerdere landen, toenemende risico’s op miskramen bij zwangere vrouwen in de VS, wat een piek veroorzaakt bij narcolepsie bij adolescenten in Scandinavië en koortsstuipen veroorzaakt bij één op de 110 gevaccineerde kinderen in Australië – wat de laatste ertoe aanzet zijn vaccinatieprogramma tegen griep bij kinderen onder de vijf jaar op te schorten. “

VIER: In 2003 was er een wereldwijde SARS-epidemie. Ik noem het om u een voorproefje te geven van CDC-reportage.

Op een huidige CDC-website vinden we dit: “Ernstig acuut ademhalingssyndroom (SARS) is een virale luchtwegaandoening veroorzaakt door een coronavirus, genaamd SARS-geassocieerd coronavirus (SARS-CoV). SARS werd voor het eerst gemeld in Azië in februari 2003. De komende maanden verspreidde de ziekte zich naar meer dan twee dozijn landen in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa en Azië voordat de wereldwijde SARS-uitbraak van 2003 werd ingeperkt. ”

Als je die paragraaf leest, zou je denken dat dit een behoorlijk gevaarlijke en serieuze gebeurtenis was. Maar als we verder scrollen op dezelfde CDC-pagina, komen we tot het volgende: “Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) werden in totaal 8.098 mensen wereldwijd tijdens de uitbraak van 2003 ziek met SARS. Hiervan stierven er 774. In de Verenigde Staten hadden slechts acht mensen laboratoriumgegevens van een SARS-CoV-infectie.

Slimme duivels, deze CDC-mensen, nietwaar?

Ik verzeker u, meneer Trump, de vier voorbeelden die ik heb genoemd, zijn slechts een deeltje van een stukje van het schandaal. De CDC functioneert al heel lang als een criminele instantie in de Verenigde Staten.

Door de FBI in te zenden om dossiers in beslag te nemen, ten minste honderden van hun werknemers en topmanagers aan te klagen en te vervolgen, en de dienst af te sluiten van welke input dan ook met betrekking tot COVID, zou dit een geweldige dienst voor de natie betekenen.

De economische oorlog tegen het Amerikaanse volk wordt ondersteund en gerechtvaardigd door massaal frauduleuze gegevens en nepwetenschap. Een GROTE bron van die gegevenscascade komt voort uit verrot moeraswater van de CDC.

Schakel ze uit, meneer de president.

aanmelden via de Telegram app

Noot: Inmiddels worden alle COVID 19 gegevens van alle staten doorgestuurd naar het Witte Huis, verwacht dit jaar de echte cijfers. Een einde aan de bang maak oorlog tegen de mensheid

Hoe ga je om met een -Ontspoorde- Overheid [NTP regels]

* geen NAAM geven
* geen Toestemming geven
* geen Papieren geven (ID)

Je ontkend het gezag van de overheid, of dit nu komt van een BOA of een politieagent. Ik erken de internationale grondwet getekend door 162 landen en elke boete zal gerechtelijk worden bestreden door mij als burger. Dus geen ID plicht voor fascistische dictators en hun vertegenwoordigers.


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk