Geen 30 dagen bedenktijd, geen garantie, leverancier niet aansprakelijk, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #122


Als je iets koopt vandaag de dag ben je tot in het absurde beschermd door de wetgeving. Niets is te gek om de leverancier te laten opdraaien voor wat dan ook: de consument wordt vertroeteld.

Maar als je een vaccin krijgt toegediend vervalt alle bescherming en verantwoordelijkheid van de leverancier en kan de consument nergens naartoe als er iets fout gaat … eigenlijk heel vreemd.

In de succesboeken nieuwsbrief van vorige week hebben we al geschreven over de juridische term ‘Informed consent’, hetgeen betekent dat je eerst correct moet worden voorgelicht over (in dit geval) het vaccin zodat je daarna eventueel je toestemming kan geven om het toegediend te krijgen.
Helaas wordt deze regel met voeten getreden.

Alarmbellen voor coronavaccin

Alle alarmbellen rinkelen en we willen je met klem waarschuwen voor het zgn. coronavaccin, omdat dit niet alle procedures hoeft te doorlopen, terwijl deze coronacrisis al vijf jaar geleden is aangekondigd.

Zou het kunnen zijn dat het vaccin niet werkt? Zou het kunnen dat stuurman Bloemschoen (een prachtige analyse van een scherpe journalist) niets van dit onderwerp af weet, zoals hij zelf zegt in een preek in november 2019, waarin hij terloops vertelt dat als hij z’n broer belt hij niets begrijpt van de verhalen over vaccins? Zijn preek bewijst overigens hoe geweldig Nederland kan zijn: van schoolmeester tot minister. Voor het eerste had hij geleerd.

Zou het kunnen zijn dat het vaccin onomkeerbaar is en dat er meer in het vaccin zit dan je gewend bent met een vaccin? Lees het verhaal van fabrikant Inovio nog eens met hun nieuwe technologie of ga naar hun website als je het niet gelooft om hun laatste nieuws te lezen.

Zou het zo kunnen zijn dat de coronadictatuur het grootste schandaal van deze eeuw kan worden? Een Europese patholoog kan z’n mond niet meer houden en geeft een interview: geen coronavirus gevonden bij de doden, waar Corona op de doodsakte stond vermeld (hier een Nederlandse vertaling). Kijk hier naar het interview (helaas in het Bulgaars, maar er is een Engels uitgetypt verslag).

Volgens een opiniepeiling van EenVandaag is 60% van de Nederlanders bereid zich te laten vac­ci­ne­ren met het onbekende spoedvaccin (het ligt er natuurlijke helemaal aan wie je dit vraagt), waarvan nu al een aantal hoogleraren roepen dat het aan dezelfde veiligheidseisen moet voldoen als alle andere vaccins … maar dan heb je 5-10 jaar nodig om te testen … hoe naïef kan je zijn.

Sommige lezers hebben ons n.a.v. eerdere nieuwsbrieven uitgemaakt voor anti-vaxxers, een soort scheldwoord voor mensen die geen vaccins willen. Maar er zijn duizenden mensen die geen auto willen (je zal maar in de binnenstad wonen), maar daarvoor ben je toch geen anti-auto-er?
Het enige dat wij doen is je de andere kant van het verhaal laten zien en je waarschuwen … that’s all.

Noot: bekijk de video Lethal Injection, the story of vaccination deze video maakte mij persoonlijk een super anti-vaxer

-HM

Als je gelooft dat een vaccin je kan beschermen tegen een virus … ga het halen; weet dat het je eigen risico is en niemand de verantwoordelijkheid neemt als het lichamelijk of mentaal fout gaat. De fabrikanten zeker niet en de overheid zal overal onderuit willen komen en uiteindelijk blijf je zelf met de gebakken peren zitten, in dit geval de vaccinatieschade.
Wil je een mondkapje dragen, ga je gang. Wil je geen handen meer geven, houd je handen op je rug. Wil je afstand van je medemens bewaren? Moet jij weten. Als je je daar allemaal veiliger bij voelt, fantastisch, maar vele artsen, wetenschappers, etc. zeggen ook dat niemand en ook geen groep mensen die we een overheid noemen, het recht heeft deze persoonlijke vrijheden van je af te pakken.

Dr. Kelly Brogan, een psychiater uit Amerika, waarvan we afgelopen week haar gloednieuwe boek introduceerden met de titel: Omarm je zelf, zegt hier het volgende over:

“Vaccins. Op geen enkele manier zijn ze aangepast aan wat jouw lichaam nodig heeft – lees: geslacht, leeftijd, gewicht, immunologische geschiedenis, stressniveau, blootstellingen, familiegeschiedenis – maar vaccins zijn de heilige koe van een industrie die geen ruimte laat voor volledige informatie (informed consent) of een gepersonaliseerde aanpak voor welzijn.

In hoofdstuk 5 zul je zien dat vaccins mogelijke aandrijvers kunnen zijn van psychiatrische worstelingen zoals depressie. Maar weet dat de filosofische gedachten achter het vac­ci­na­tie­pro­gram­ma zijn ge­ba­seerd op een verouderd pers­pec­tief: oorlog voeren tegen slechte ziektekiemen en ze proberen uit te roeien. Nu we het microbioom, de psycho-neuro-immunologie en epi­ge­ne­ti­ca beginnen te begrijpen, heeft de wetenschap dat kinderlijke denkbeeld achter zich gelaten, en dat zouden wij ook moeten doen.

Is een discreet virus, dat niet onafhankelijk zou kunnen be­staan, ooit in beeld ge­bracht onder een elek­tro­nen­mi­cro­scoop, of doen we nog steeds aannamen? Filosofische gedachten achter het vac­ci­na­tie­pro­gram­ma zijn ge­ba­seerd op een verouderd pers­pec­tief: oorlog voeren tegen slechte ziektekiemen en ze proberen uit te roeien. Nu we het microbioom, de psycho-neuro-immunologie en epi­ge­ne­ti­ca beginnen te begrijpen, heeft de wetenschap dat kinderlijke denkbeeld achter zich gelaten, en dat zouden wij ook moeten doen.

Onderzoek naar ons innerlijke eco­sys­teem speculeert nu dat tot wel 8% van wat we menselijk DNA noemen misschien van oorsprong viraal is; dit wordt het viroom genoemd.”

Bovenstaand stukje tekst komt uit hoofdstuk 4. Het is onvoorstelbaar hoeveel Kelly van dit onderwerp weet en hoe zij het op begrijpbare wijze uitlegt. Het is waan­zin­nig interessante informatie en geeft je een andere kijk op wat er heden ten dage gaande is.

Bestel het boek hier bij succesboeken

aanmelden via de Telegram app

Hoe ga je om met een -Ontspoorde- Overheid [NTP regels]

* geen NAAM geven
* geen Toestemming geven
* geen Papieren geven (ID)

Je ontkend het gezag van de overheid, of dit nu komt van een BOA of een politieagent. Ik erken de internationale grondwet getekend door 162 landen en elke boete zal gerechtelijk worden bestreden door mij als burger. Dus geen ID plicht voor fascistische dictators en hun vertegenwoordigers.


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk