Is Corona de GROTE RESET, of Trump zijn jacht op Kinderhandel, Pedofilie en Adrenochrome ?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #121


De Deep State en hun vazallen de Bilderberg marionetten regeringen, waarbij Nederland een zeer duistere en bedenkelijke rol speelt, zijn druk bezig om de corona crisis te verlengen naar een tweede golf, waarom? Er moeten verkiezingen per mail komen zodat men de resultaten kan vervalsen om het huidige kabinet een vijfde termijn te verschaffen. Zonder fraude gaat Rutte en consorten een GIGA nederlaag tegemoet, net als de democraten in de VS, Macron in Frankrijk etc, etc.

Meer en meer mensen gaan -EINDELIJK- inzien dat er hier -IETS NIET KLOPT-

Het is ‘feest’ in Frankrijk op 14 Juli, Quatorze Juillet, op deze feestdag wordt de Franse Revolutie van 1789 herdacht. Mijnheer Macron neemt het defilé af met een militair vertoon, en er is op een andere plaats in Parijs een Gilets Jaunes betoging die afgenomen wordt door de politie, de politie die rake klappen moeten incasseren want, mijnheer Macron heeft het voor elkaar en van de politie de meest gehate burgers gemaakt !!

En de NOS en RTL die in het complot zitten vertonen alleen het defilé van Macron, maar daar moet je een achterdochtige complot denker / onderzoeker mindset voor hebben om dit te weten.

Terwijl de president de revolutie herdenkt, hoe ironisch, vindt er een nieuwe revolutie plaats een paar kilometer verderop. Een revolutie die begon in Frankrijk en zich verspreidde als het echte virus over de gehele wereld. Een wereld waar mensen rondlopen met ongenoegens, onvrede, achterdocht en angst, niet wetende dat ze reeds –BESMET– zijn met het –(R)EVOLUTIE- virus !!

Want terwijl de Deep State krampachtig de Corona crisis probeert te verlengen is er een beweging gaande die echt het verschil gaat maken in de omwenteling van ongenoegens, onvrede, achterdocht en angst.

De zorgvuldig opgebouwde grote reset naar een Nieuwe Wereld Orde moest in de hoogste versnelling geschakeld worden vanwege de Q anon beweging (sinds 2017) en de duimschroeven die aangetrokken werden na de historisch datum van 21 december 2017 waar Donald J Trump plechtig beloofde de meest verderfelijke criminele activiteiten van de elites aan het licht bloot te stellen.

Kinderhandel, Pedofilie en Adrenochrome

Q post 4566 Ghislaine Maxwell

Alle ‘mensen’ lees beesten die zich hier mee bezig hebben gehouden zullen al hun bezittingen en vermogens gaan verliezen voor de meest criminele activiteiten in de wereld.

Met het arrest van Ghislaine Maxwell is een nieuwe stap op dit pad gezet, een nieuwe fase ingeluid. Ze wordt binnen het gevangenis complex steeds verhuist naar een andere cel, bang dat zij het zelfde lot beschoren is al Jeffrey Epstein, moord.

Intussen buiten ‘het oog’ van de nieuwscamera’s

Tijdens de lockdown periode waren er geruchten van allerlei operaties, er werden ondergrondse explosies waargenomen op vele plaatsen in de wereld, militaire operaties, helikopters die laag overvliegend verkenningsvluchten maakten, ik zag ze twee maal zelf vliegen opvallend laag boven de grond hier in Frankrijk.

Terwijl we ons grote zorgen maken over de invoering van een totalitair regime en daarmee onze vrijheid verloren gaat net als in China, waar men meer als een miljard mensen weet te knechten. Dat is niet de kant die ik in wil en eigenlijk niemand, het gaat er echter over dat mensen dienen te ontwaken en niet om een monsterlijk DNA vaccin smeken maar om gerechtigheid voor de kinderen in deze wereld.

De wetenschap dat dit gebeurd, en al heel lang op grote schaal gaande was zal nare gevoelens oproepen bij de mensheid, sommigen zullen zelfs moordlustige wraakgevoelens krijgen anderen verliezen alle hoop tot zelfmoord gevoelens en alles wat daar tussen zit.

Kijk echter naar de laatste minuten van de show van Robert Jensen zijn boodschap, een boodschap van hoop oog in oog met de plaatsvindende veranderingen en bedreigingen. 

DE DONKERE WERELD VAN:
Kinderhandel, Pedofilie en Adrenochrome

de geschiedenis van andrenochrome en kindermartelingen – offers

aanmelden via de Telegram app

Hoe ga je om met een -Ontspoorde- Overheid [NTP regels]

* geen NAAM geven
* geen Toestemming geven
* geen Papieren geven (ID)

Je ontkend het gezag van de overheid, of dit nu komt van een BOA of een politieagent. Ik erken de internationale grondwet getekend door 162 landen en elke boete zal gerechtelijk worden bestreden door mij als burger. Dus geen ID plicht voor fascistische dictators en hun vertegenwoordigers.


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk