Burgerjournalisten & de Politie, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #115


[update video] Dit plaatje kwam ik tegen op internet van een politieagent met daarbij de volgende tekst: “Soms zegt een plaatje meer dan 1.000 woorden …. Een diepe buiging voor de teamleden en alle andere collega’s, die recent zijn ingezet op de door de rechter en/of bestuurders verboden demonstraties en manifestaties.

– (Anoniem gehouden)
politie en burger journalisten
Wat zegt jou dit plaatje, dat op zijn minst conflict beheersing fout is gegaan ?

De allereerste gedachte die bij opkwam was, de man in het bovenste plaatje zegt tegen de agent; #DoorgesnovenPolitieHooligan. De politie is maar al te vaak de eerste aanspreekbare bij de frustraties en niet iedereen zoekt de weg om protest aan te tekenen en aanklachten in te dienen. Maar de andere kant is dat de agent getraind is in dit soort situaties (maar niet allemaal. De video’s van de burger journalisten tonen dit andere plaatje ook van politie die hun boekje te buitengaan.

Ik plaatste gelijk deze opmerking om de discussie open te houden:

P.S. ik ben best positief over oom agent maar veroordeel KEIHARD het politie optreden van de ME die rellen uitlokken. Dat gaat als de bekende boemerang iedere agent treffen. Deze week schreef ik al; “Biedt agenten een baan aan zodat ze een vlucht mogelijkheid hebben en niet net als in Frankrijk bij bosjes zelfmoord plegen

en nog een P.P.S.

oh ja en er is 17 maart een coup du monde gepleegd, dus wie zijn wet vertegenwoordig je nu op dit moment?

En ik kreeg een antwoord

De wetten van democratisch gekozen volksvertegenwoordigers. Dat heb ik 40 jaar geleden al plechtig moeten beloven. Bovendien heeft ook een onafhankelijke rechter kort voor de demo’s daar nog naar gekeken en ingestemd. Wie zijn wij om dan toch ons eigen plan te trekken ? Soms is de gezondheid of het leven van anderen kennelijk net iets belangrijker dan de tijdelijke inperking van (grond-)rechten van een gezonde medemens, aldus de rechter, mp en burgemeester.

– oom agent

Die -onafhankelijke- rechter daar heb ik zo mijn bedenkingen over, zeker gezien de rechtszaken die daar nu juist over gevoerd worden, het buiten werking stellen van de grondwet. Over de andere zaken werd niet ingegaan. Mijn korte antwoord;

Dag …. 1. De grondwet heeft niet voor niets de naam grondwet 2. we zijn over genomen door de coup van de NWO en 3 het Duitse hoge gerecht heeft zich uitgesproken in 2017 dat een levend virus niet wetenschappelijk bewezen is aangetoond, het ging in dit geval om het mazelen virus, maar het principe blijft hetzelfde

Het zou mij verbazen als ik nog een antwoord kreeg want in feite lees ik hier nu; Bevel is bevel en het voelt goed met de rechterlijke uitspraak.

Wat ik echter ook gezien heb in Frankrijk, het geweten komt later pas in actie, vooral als meer mensen oom agent rechtsreeks gaan aanspreken, maar er gaan ook agenten zijn die dit lezen.

Graag geef ik jullie mee dat de situatie in Frankrijk niet uniek is, ook in Zweden kozen veel agenten voor een burgerbaan met de toename van de NO-GO zones. Een ding is zeker, als je geen narcist bent ga je vroeg of laat in gewetensnood komen, als er straks burger slachtoffers gaan vallen, als je collega’s een andere weg kiezen en als de gehele bevolking jullie gaan afrekenen op het gedrag van de ME en dergelijke zaken. Hoe leuk is het dan nog als je ‘s avonds thuis komt en je vrouw gaat ook nog eens vertellen wat zij die dag heeft meegemaakt als vrouw van, … en je kinderen?

aanmelden via de Telegram app

Hoe ga je om met een -Ontspoorde- Overheid [NTP regels]

* geen NAAM geven
* geen Toestemming geven
* geen Papieren geven (ID)

Je ontkend het gezag van de overheid, of dit nu komt van een BOA of een politieagent. Ik erken de internationale grondwet getekend door 162 landen en elke boete zal gerechtelijk worden bestreden door mij als burger. Dus geen ID plicht voor fascistische dictators en hun vertegenwoordigers.


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk