Hoe en wanneer slaat de vlam in de pan (?) … en kunnen -WIJ- het goede voorbeeld geven?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #118


Dat de vlam in de pan gaat slaan is voor mij een vaststaand feit, allerlei kleine en grote dingen laten het gevoel van onbehagen groeien in alle lagen van de bevolking. Een van de belangrijkste zaken die daarbij speelt is de sociale afstand onzin die een giga impact heeft op ons basis leven, onze emoties, een tegen natuurlijke misdaad.

Gisteren zag ik een video van drie ouderen die op een bankje zaten te kijken in een park in Servië naar een optocht van betogers. Vanaf schuin achter werden ze plotseling door oproer politie in elkaar geslagen met knuppels, zo’n soort event kan een golf van verontwaardiging doen ontstaan wanneer dat in je eigen land, stad of straat gebeurd. Hoe is het mogelijk denk je dan, worden tegenwoordig agenten geselecteerd op hun narcistische gedrag, of worden ze zo opgefokt dat ze deze opdracht meekrijgen om dit gevoel van afgrijzen op te wekken bij de burger bevolking om zo chaos en wanorde op te roepen?

Het moge wel duidelijk zijn dat dit het plan is

Orde scheppen uit chaos een aloude techniek voor massacontrole.

Ik neem daarbij een voorbeeld aan de Gilets Jaunes die nu al sinds november 2018 wekelijks of soms dagelijks demonstreren en daarbij het gezag tarten door de vrede te bewaren.

Ondanks de doden in hun gelederen en de vele duizenden licht, zwaar en voor het leven verminkte protesteerders.

Ondanks de in scene gezette Antifa rellen en vervalste TV beelden in de journaals, radio en kranten. Diep respect chapeau !!

Ze kunnen de alternatieve media websites en de vele YouTube en Facebook streams gaan verbieden zoals de nu uitgelekte plannen aangeven, maar de kritische grens van 10%, het kantelpunt is reeds lang geleden overschreden. Mensen hoeven niet meer over COVID 19 geïnformeerd te worden, de kritische groep is bereikt en de massa volgt dan gewoon.

NET ZOALS DE MASSA DE OVERHEID GEDWEE VOLGDEN, …

Zo volgen ze dan de vrijheid ‘strijders’, met een verschil. De overheid konden ze alleen van de Media, de vrijheidsstrijders zijn relaties, vrienden, bekenden en familie leden. De verzetsdaden kunnen gewoon aan de keukentafel worden besproken, in het buurthuis, op de hoek van de straat en het schoolplein, man vrouw en vergeet niet, ook kinderen komen in actie.

Ik stond er een paar jaar geleden al versteld van wat er op het schoolplein al werd besproken voor wereldse zaken. Vergeet niet de slogan; “Haal de oorlog uit het kind”, de overheid brengt nu het verzet in het kind. Dat gaan ze nooit meer afleren de rest van hun leven !!

Ook al zou ik gedwongen mijn website online moeten zetten, we hebben vier plaatsen vrij aan onze keukentafel, en hoeveel mensen ken jij met een keukentafel?

Hoeveel mensen ken jij die zeer gehaaid zijn in roddelen, vraag eens hoe ze dat precies doen?

ALLES IS GEOORLOOFD IN EEN BURGER”OORLOG”, …

En het zal de vijand in hun core treffen, hun kern als we daarbij de vrede kunnen bewaren, het goede voorbeeld kunnen geven en de vijand voor een ieder zichtbaar af te kunnen schilderen als de agressor.

En ja vergeet het niet, er zullen mensen gearresteerd worden onder valse voorwendselen, boetes oplopen, gewonden vallen en zelfs mogelijk doden.

Als wij dan de vrede kunnen bewaren zullen er onder de trouwe ‘soldaten’ en politieagenten die zich nu nog kunnen verschuilen achter het bevel en een uitspraak van een nep rechter die onze grondwet ‘tijdelijk’ meent uit te kunnen schakelen, onze mensenrechten (Sociaal afstand houden) dan zal de overheid, de Nieuwe Wereld Orde in het stof bijten.

GEEN GEWELD A.U.B.
DIT GEEFT DE OVERHEID HET MANDAAD
OM OOK GEWELD TEGEN ONS TE GEBRUIKEN

En, zorg dat je altijd je telefoon bij je hebt, met volle batterij en weet hoe je dat apparaat moet bedienen. 

aanmelden via de Telegram app

Hoe ga je om met een -Ontspoorde- Overheid [NTP regels]

* geen NAAM geven
* geen Toestemming geven
* geen Papieren geven (ID)

Je ontkend het gezag van de overheid, of dit nu komt van een BOA of een politieagent. Ik erken de internationale grondwet getekend door 162 landen en elke boete zal gerechtelijk worden bestreden door mij als burger. Dus geen ID plicht voor fascistische dictators en hun vertegenwoordigers.


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk