dotcom.radio aflevering 213 van 12-07-2020


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #118


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 213 een opname op locatie met veel bijdragen en vragen van luisteraars en toenemende spanningen en pure waanzin in de wereld. De boodschap is duidelijk, zorg dat er geen achterblijvers zijn bij deze informatie op het gebied van vaccinaties en corona testen zou dit tot levensbedreigende situaties kunnen gaan leiden. Zie het als je burgerplicht om een ieder op de hoogte te brengen [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur uitzending SLOG 21.00 uur podcast online 14.00 uur

”Verstand zit in het hoofd,
intuïtie in het hart.
Intelligentie combineert beide.”

AUTEUR ONBEKEND

[Dirk] Hoi Henk en Mike Dank voor de weer mooie uitzending. Ik kan wel merken dat Mike erg druk is op het ogenblik, hij mistte wat info over HRQ, vandaar dat ik dit twitter bericht heb gedeeld. Ook had Vincent Fuska een mooi bericht op Twitter. Study finds hydroxychloroquine may have boosted survival, but other researchers have doubts [CNN]

[Astrid] Dr Rashid A Buttar TRUMP KNOWS THE TRUTH ABOUT THE COVID 19 — er zijn al meer als 25 aanslag pogingen geweest op het leven van Trump

[P.A. Troit] Kosovan president’s Hashim Thaçi a special court in The Hague: A prosecutor had filed a 10-count indictment against him accusing them of crimes against humanity and war crimes, “including murder, enforced disappearance of persons, persecution, and torture.”

— Hij melde ook nog een machtsgreep in Servie, de link werkte niet meer en hij kon geen andere bron vinden

— Geheime ondergrondse bunkercomplexen voor elk 300.000 mensen (2001) op 7 plaatsen in Duitsland verbonden met ondergrondse hoge snelheidstreinen, eveneens militaire uitrusting, Ook werd duidelijk, dat er een ondergrondse moskee in de plannen was voorzien, maar geen christelijke kerk of Joodse synagoge.

In de winter nam ik een lange vakantie naar Hawaii, betaald door de Rockefeller Foundation. Het was tijdens deze vakantie dat wij werden benaderd door “insiders” om dergelijke projecten ook in andere landen uit te voeren. De landen die specifiek werden genoemd waren Canada, Argentinië, Frankrijk en Nederland.

Waar of niet waar, onderzoek het? bericht uit 2016 PA Triot: Duitsland ook (Muslim) Europese leger …. ondergronds leger. Boom boom.. ondergrondse ontploffingen / bases??

[Rinno] In Duitsland is het leger en witte mannetjes huis aan huis gegaan in Gütersloh voor verplichte corona testen…Vanaf  juli 2021 moeten alle werkgevers de vaccinatiebescherming van werknemers aan kunnen tonen…dus verplichte vaccinatie…

[Rinno] ‘Where We Go One We Go All’: General Michael Flynn celebrates July 4th by leading his friends in reciting the oath to the Constitution AND the slogan for QAnon conspiracy theorists

[Rinno] Gerichtsurteil bestätigt: HPV-Impfstoff ist lebensgefährlich (en dat is zo voor elk vaccin denk ik zeker het nieuwe COVID 19 vaccin)

[Astrid] Vaccinvrij FOETUS CELLIJN EN LINK MET NEDERLAND Mijnheer de Jonge doneert aan verschillende fabrikanten en gokt niet op een paard

[Huub] Er duiken steeds meer video’s op van bekende mensen die zogenaamd al dood zouden zijn en wat wij dan zien is de kloon. Ken je die video van een interview met prins Charles pas geleden? Ik vind het overduidelijk niet prins Charles, maar of het dan ook meteen een kloon is of gewoon een acteur. Ook dat laatste zou super vreemd zijn, maar toch. En Bill en Melinda Gates zouden ook gekloond zijn. Ook daarvan vind je hele rare foto’s op internet. Wat is hier allemaal van waar?

[Geert] Reject Bill Gate Vaccine Now, Or Regret For Ever, Min. Farrakhan Tells Africa Leaders — Say No For Their Evil Vaccination!! They’re Now Planning to Depopulate 2.3 Billion People

[Geert] WHO verzwijgt gevaarlijke tot dodelijke bijwerkingen van vaccins
Noot: Vaccins worden getest op het onvruchtbaar maken bijvoorbeeld

[Rob] De waarheid voorbij.. Ik weet het jij en Mike geloven nog steeds dat Thierry Baudet onderdeel van Q is. Ik heb hem nooit vertrouwd en kijk naar zijn daden. Niets pleit echt voor het volk en hij bluft en speelt. Hetzelfde verhaal als Wilders.. allebei controlled opposition. Kijk naar de video van Micha. Ik hoop dat jullie dit toch serieus bespreken in de uitzending want het verdeel en heers spelletje is iets van de oude wereld. Maak jullie publiek wakker met dit verhaal en de onthulling van Baudet!! Ik had eerst nog hoop op Hiddema gezien zijn achtergrond als jurist, helemaal in de aanpassing v d vreselijke noodwet. Niks!!!!!!! Niks gebeurde er! 

[Will] Natuurlijk wordt je toch weer doorgestuurd als je contact opneemt met de tweede kamer maar wat me verrast, is dat ik nu direct contact kan opnemen met alle kamerleden of de kamer in zijn algemeenheid. Will zijn vraag: Ik als Nederlander ben helemaal klaar met deze dictatoriale regering en eist opheldering over de onwaarschijnlijke maatregelingen/noodwetten en zeer ondemocratische beslissingen die door Marc Rutte en Hugo de Jonge worden genomen zonder ons te raadplegen.

Ik accepteer deze regering niet meer als de mijne !!!
Het wordt tijd dat wij als Nederlanders weer baas in ons eigen land
zijn.


Opheldering graag !!!!!!!!  !

[Astrid] Een bejaarde komt terug van zijn werk. Deze 74-jarige bejaarde man komt om 2 uur ‘s nachts thuis van zijn werk. Deze actieve man heeft voor veel mensen de leeftijd van een grootvader. Misschien wel van een overgrootvader! Deze grootvader komt net thuis van zijn werk; arbeid die hij verricht voor de mensheid, voor jou en voor mij. — een ode aan Trump Chapeau

medeplichtig
Geduld, – Geloof, – & – Vertrouwen, …

TWITTER

Trendy woorden SKY event: So Kill Yourself
en nog een trendy woord #NietKnielenVoorDebielen
#PolitieHooligan

CJ Truth: Harvard and the Massachusetts Institute of Technology have sued the Trump administration over its guidance that may force international students to transfer schools or leave the country if their universities switch to online-only courses this fall semester

Servie, hel breekt los over COVID 19 lockdown maar eigenlijk over de gehele politieke cultuur

New Zealand has officially legalized ritualistic luciferian child sacrifice and kept open a reliable revenue stream of black-market human byproducts for the international organized crime network known as the Deep State.

VRIJHEID

Boerenprotesten, NL #MediaAlarm, vaccinvrij dagelijkse protesten door het gehele land en allemaal onder verbod.
— Is Assen het keerpunt met gehele families onder arrest?

Totaal ontspoorde vrijheid: Vrouwen mogen abortus plegen als geslacht van kindje tegenvalt’, zo meldde het AD

Arrestaties burgerjournalisten / live streamers

Top artikel WERELD KAN TUSSEN 2020 EN 2024 DRASTISCH VERANDEREN DANKZIJ BRILJANTE DONALD TRUMP

Het lijkt er sterk op dat de overheid, lees de NWO lappen poppen graag een escalatie willen forceren. Doe daar dus niet aan mee anders speel je hen in de kaart, niet de ME maar de gewone oom agent krijgt van zelf een hekel aan het politie imago en stopt ermee een criminele overheid te vertegenwoordigen

COVID 19(84)-

Rapport RIVM 36 MENSEN overleden aan COVID 19 zonder onderliggende oorzaak, .. bekijk de video van Burgerfront

Opnieuw GEEN wetenschappelijk bewijs gevonden dat COVID 19 überhaupt bestaat !!

Jon Rappoport: Mijn onderzoek: de COVID cultus

Experiment type bij Google een willekeurig nummer met daarachter cases (gevallen) en zie wat er met elk nummer getoond wordt

Jensen maandag – iedere besmetting heeft nu 16 mogelijk mede contact besmettingen – dus de cijfers gaan snel weer omhoog

Duitse rechter spreekt zich uit tegen corona maatregelen

Q

Vele Amerikanen geven online hun testimonie zo ook generaal Flynn die Q bevestigd door WWG1WGA

Ghislaine Maxwell: De rechterhand van Epstein of de bazin en was ze wellicht al gelijk met Epstein gearresteerd?

Diverse

CDA stemcomputer gehacked

ZeroHedge: Netherlands “Justice” Is Totally Corrupt: MH17 Case As Example – war men ingaat op het weggelaten cockpit paneel met 30 mm geschut gaten

Omdat Epstein en consorten de minderjarige meisjes niet de bosjes in trokken maar ze ontvingen in luxe slaapkamers, vindt Peter R de Vries het allemaal nog wel meevallen…

Nieuw van buien radar de UV radar

 Schumann-resonantie, ik volg die al regelmatig maar die oranje lijntjes aan de rand van de witte uitbarsting zag ik niet eerder

Bijna een jaar niet op Linkedin geweest, het valt me op de sprong voorwaarts ten aanzien van bewustheid, de vrijheid staat weer met dikke letters (tussen de regels door) te lezen

leesbewust startpagina

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten