Mentaal martelen & COVID 19


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #111


Onze nieuwsbronnen, radio, televisie en de gedrukte media zijn een bron van uiterst geavanceerde martelingen op het mentale vlak. Amazing Polly zet de feiten op een rij in haar video naar uitgebreid onderzoek op dit gebied.

Ze zegt; “In deze video begin ik langzaam op stoom te komen terwijl ik het bewijsmateriaal en de voorbeelden overleg. Door onze situatie te vergelijken met de studie van foltering en dwang bij krijgsgevangenen, geloof ik dat duidelijk wordt dat, wat we doorstaan met de virusreactie een bijna perfecte parallel is aan de Amnesty International-definitie van foltering en Bidermans ‘kaart van dwang .”

GEDACHTENVOER

Let op wat mentale stress kan doen voor mensen. Het kan een einde maken aan de wil om te leven en aanzetten tot zelfmoord.

Het kan ook leiden tot chronische en zelfs dodelijke ziektes (GNM)

aanmelden via de Telegram app

Hoe ga je om met een -Ontspoorde- Overheid [NTP regels]

* geen NAAM geven
* geen Toestemming geven
* geen Papieren geven (ID)

Je ontkend het gezag van de overheid, of dit nu komt van een BOA of een politieagent. Ik erken de internationale grondwet getekend door 162 landen en elke boete zal gerechtelijk worden bestreden door mij als burger. Dus geen ID plicht voor fascistische dictators en hun vertegenwoordigers.


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk