Na bijna 50 jaar gestopt met de DJ hobby, het radio HARNAS ging teveel knellen, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #114


Subtitel: Als zwijgen voelt als een misdaad !!

17 Augustus 2020 zou ik mijn 50 jarig jubileum als Deejay kunnen vieren, dat het niet zover kwam werd binnen 48 uur door mijzelf beslist. Het harnas op de radio ging teveel knellen !

Discjockey. discotheken, drive in show door geheel Nederland, locale radio sinds ’97 en de presentatie van festivals, veel plezier gehad en gemaakt en dat kan normaal gesproken doorgaan tot … (?)

De drive in show, daar was ik drie jaar geleden mee gestopt vanwege de plannen naar Frankrijk te gaan, maar radio maken dat kan je altijd blijven doen, … dacht ik vorige week nog. Hoe snel kan het veranderen, …

Een schat aan muziekkennis had ik opgebouwd, maar er kwamen ook artiesten op de ‘zwarte lijst’ te staan na het lezen van het boek; “de Muzikale Waarheid”. Wat in dit boek geschreven staat zal voor veel mensen een schok zijn, artiesten die zich bezig hielden met satanische en pedofilie activiteiten. Artiesten die je in het verleden enthousiast had aangekondigd waren van hun voetstuk afgevallen, … in een diep ravijn.

Ik kon heel veel bij de huidige omroep, een klacht van een luisteraar, dat ik te ver ging bij gezondheidsradio werd opgelost door een geneeskundige te laten vertellen wat ik niet meer mocht (Is kanker te genezen? – “Ja”) (dotcom.radio aflevering #1)

Een klacht van het bestuur van het ZydecoZity festival, dat ik politiek en muziek gescheiden diende te houden kon ik nog wel enigszins mee leven.

Maar de tweede klacht, die niet rechtstreeks kwam maar via het bestuur van de omroep, daar kon ik niet mee leven. De Coup du Monde door de Nieuwe Wereld Orde ging niet alleen over politiek, maar ook over totale dictatuur en gezondheid.

Het ging echter ook over -mijn- mogelijkheid om nog ooit een festival te mogen bezoeken. Geen vaccinatie is geen groen licht in de COVI-APP en geen toegang. Je bent vanaf dat moment een tweederangs burger. En wetende hoe er gerotzooid wordt met hocus pocus vaccinaties zal dat pertinent geweigerd worden.

Als ik dus daar over MOET ZWIJGEN, -no way-, als je immers weet hebt van al die zaken dan wordt zwijgen een misdaad.

Zwijgen is net zo erg als de misdaad

Je moet weten dat de Cajun en Zydeco muziek en de presentatie van het jaarlijkse festival al voor mij het nummer #1 weekend van het jaar was geworden, uitgestegen boven het Brabantse Carnaval. Bovendien heb ik veel respect voor organisator Jo van Strien, en met het in de grondverf zetten van de luiken van het huis heb ik twee dagen zonder radio kunnen nadenken wat ik zou gaan doen. Ik had een mail gestuurd, niet via, via maar rechtstreeks, maar kreeg geen uitnodiging in gesprek te komen. De stekker werd dan ook uit de presentatie getrokken van zydecozityradio met pijn in het hart.

Maar er speelde meer, …

In de gemeente Geertruidenberg had mensen-mens wethouder en tevens locoburgemeester John van Vugt zijn ontslag ingediend. BN deStem kopte hierover: John van Vugt stapt op als wethouder, uitte zich vorige week kritisch over coronaregels.

Ik wist dus hoe de vlag erbij hing in de gemeente Geertruidenberg, het kern uitzend gebied van de SLOG.

In de reactie van de mail aangaande de klacht van ZydecoZity kon ik ook lezen; “en ook het Bestuur van de Slog distantiëren zich hiervan”, en ook; “Wij (Slog) zijn het totaal niet eens met de uitspraken, maar misschien is er een ander programma waar deze mening wel gedaan kan worden onder het mom van vrijheid van meningsuiting”.

Ik denk dan, dit is geen mening maar het uitdragen van feiten.

Nieuws dus, en is dat ook niet de rol van een locale omroep.

Bovendien had ik al een bericht gestuurd of men bij de volgende vergadering het Corona verhaal op de agenda wilde zetten namens mij. Ik zag hoe panisch men omging met de regels en dus onderdeel zijn van het probleem, angst zaaien!

“Wij verwachten dat jij je verontschuldigingen maakt naar het bestuur van ZydecoZity.”

Niet; “Hoe komt het dat je die uitspraken toch doet, we moeten hier eens dringend over spreken”.

De mail eindigde met het dreigement; “Zie deze mail als een officiële waarschuwing, de volgende keer volgen er sancties”.

Nu heb ik dus dit al meer meegemaakt bij een andere omroep waar mijn programma met onmiddellijke ingang stop werd gezet dus vanuit de omroep hoef ik geen backup te verwachten dat is wel duidelijk.

Gezien de situatie is het duidelijk dat ook de berichtgeving in al mijn programma’s extremer is en gaat worden. Hoe lang duurt het dan tot de politiek, en voor een deel inkomstenbron, zich gaat bemoeien met mijn vrije meningsuiting?

Daar dacht ik twee dagen radio-loos over na met de verfkwast in de hand. (Maar met 20 jaar anders denken ervaring)

Het besluit stond toen vast; Ik trek er zelf de stekker wel uit, ik stop na ruim 27 jaar lokale omroep.

Het voelt nu goed dat ik die beslissing heb genomen, geen, kan ik nu wel zeggen. Geen klemmend harnas meer.

Bovendien geef je hier weer een boodschap mee af aan anderen die worstelen met zo’n zelfde beslissing. Er zitten velen gevangen in een harnas die daarover aan het nadenken zijn, medici, wetenschappers, politieagenten, bestuurders (Chapeau John), werknemers, werkgevers. Ik wens iedereen veel wijsheid toe. 

aanmelden via de Telegram app

Hoe ga je om met een -Ontspoorde- Overheid [NTP regels]

* geen NAAM geven
* geen Toestemming geven
* geen Papieren geven (ID)

Je ontkend het gezag van de overheid, of dit nu komt van een BOA of een politieagent. Ik erken de internationale grondwet getekend door 162 landen en elke boete zal gerechtelijk worden bestreden door mij als burger. Dus geen ID plicht voor fascistische dictators en hun vertegenwoordigers.

Nieuwe start op de Franse radio


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk