Jon Rappoport: Mijn onderzoek: de COVID cultus


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #115


Nadat ik verschillende recente artikelen had gepubliceerd, werd er een probleem opgeworpen. Ik gebruik het als inleiding tot de cultus van COVID.

Ik zei dat een nieuw COVID-virus nooit goed is ontdekt. Toen werd mij gevraagd: dus doen landen over de hele wereld alsof het virus echt is?

Bron artikel Jon Rappoport: My investigation: the cult of COVID

Antwoord: Nee, ze doen niet alsof. ‘Landen’ doen niets. Regeringsleiders vaardigen edicten uit, op wetenschappelijk en medisch advies van ambtenaren om hen heen. Deze ambtenaren zijn echte gelovigen. Ze zijn ervan overtuigd dat het COVID-virus bestaat. Waarom? Hun bazen hebben hun verteld dat het bestaat. En zo gaat het, helemaal naar boven, in de cultus. Grotere en grotere bazen, allemaal echte gelovigen.

Ja, een lab hier en een lab daar beweren dat ze het nieuwe COVID-virus hebben geïsoleerd. Maar ze hebben geen volledige STUDIE gedaan om het bestaan ​​van een nieuw virus te bewijzen.

Bij een volledige en samenhangende studie zouden bijvoorbeeld duizend “epidemische” patiënten naast elkaar worden betrokken.

Onderzoekers zouden elektronenmicroscoopfoto’s maken van weefselmonsters die van alle patiënten waren genomen – de foto’s zouden worden gemaakt NADAT deze monsters zijn onderworpen aan de juiste zuiveringsprocessen, met een centrifuge en de juiste verzameling van viraal materiaal uit de centrifuge.

Zo’n onderzoek is niet gedaan en het zal niet worden gedaan.

Waarom? Omdat er een groot risico is om de resultaten van duizend naast elkaar liggende elektronenmicroscoopfoto’s te lezen. Als de foto’s niet overeenkomen, als ze niet allemaal deeltjes van hetzelfde virus vertonen, en als die deeltjes niet uniek zijn – dus nooit eerder gezien – gebeuren er twee dingen: de bewering dat één virus een pandemie veroorzaakt stort in; en de claim om een nieuw virus te ontdekken stort in.

DAT is waarom de juiste studie niet is uitgevoerd.

Kleine anekdotische beweringen van dit laboratorium en dat laboratorium zijn niet hetzelfde als een berg bonen. Ze zijn niet relevant.

Dus wat blijft er over? Een kern van niets – “het virus bestaat” – van hand tot hand doorgegeven, door iedereen gedeeld, wat betekent Geloof. Reflex Geloof.

ALLES wat volgt, voortkomend uit een vals geloof in een nieuw virus, is zinloos.

Het gaat allemaal terug naar het begin. Dat is waar de fabricage uitkwam.

aanmelden via de Telegram app

Voordat je zegt, MAAR HOE VERKLAAR JE DAT, lees mijn vele eerdere artikelen. Ik reken erop dat mensen ziek worden en doodgaan en ten onrechte als COVID worden bestempeld. Het is niet nodig om een ​​nieuw virus op te roepen.

Een grote sekte bestaat uit vele lagen voetsoldaten, die allemaal geloven. Maar als je de top bereikt, zie je een paar mensen die de waarheid kennen. Ze liegen over de ontdekking van een nieuw virus en ze verspreiden die leugen om hun eigen agenda te bevorderen – in dit geval de vernietiging van naties en het inluiden van een fascistische technocratie voor de planeet, een dappere nieuwe wereld.

Maar, zoals ik al zei, het hoofdgedeelte van de sekte, de miljoenen maskerdragers en de afstandelijke mensen en de doktoren en de burgemeesters en de gouverneurs en de routinematige volksgezondheid functionarissen enzovoort – ze gaan op geloof. Hun god is Fauci de televisie en het nieuws.

De wetenschappers die in de sekte zitten, geloven in hun eigen speciale procedure om een ​​nieuw virus te ontdekken. Ze ‘sequentiëren de genetische structuur’. Dit is hun tekst en bijbel. Maar het probleem is, met wat voor soort monster beginnen ze? Ze zeggen dat het een nieuw virus is, maar ook dit is geloof. Het kan een onderdeel zijn van een irrelevant virus, het kan een heel maar rottend irrelevant virus zijn, het kan een willekeurig stukje genetisch materiaal zijn, of celafval of exosomen; wat dan ook. En als dit monster in veel laboratoria als basis voor analyse wordt gebruikt, komen ze allemaal met hetzelfde irrelevante resultaat. Waarvoor ze zullen buigen. lees verder onder deze boodschap, …

Hoe ga je om met een -Ontspoorde- Overheid [NTP regels]

* geen NAAM geven
* geen Toestemming geven
* geen Papieren geven (ID)

Je ontkend het gezag van de overheid, of dit nu komt van een BOA of een politieagent. Ik erken de internationale grondwet getekend door 162 landen en elke boete zal gerechtelijk worden bestreden door mij als burger. Dus geen ID plicht voor fascistische dictators en hun vertegenwoordigers.

Een geneticus probeerde me de resultaten te verkopen van een enkele kleine studie, waarbij een zogenaamd COVID-19-virus in muizen werd geïnjecteerd en ervoor zorgde dat ze ziek werden. Dit was voor hem het bewijs dat er inderdaad een nieuw gevaarlijk virus was ontdekt.

Ik was met stomheid geslagen, maar niet te stomverbaasd om te antwoorden. Allereerst waren de muizen genetisch veranderd. Waarom? Meestal betekent dit dat hun immuunsysteem was uitgeschakeld. In dat geval kan elke oude kiem ze ziek maken.

Ten tweede is het hele doel van het doen van dierstudies – hoe misleidend die praktijk ook is – om de keten van soorten op te klimmen totdat je bij dieren komt die het meest op mensen lijken. Dat zijn apen. Absoluut geen muizen.

En ten derde, zelfs als een virus gewone, ongewijzigde muizen ziek kan maken, wat dan nog? Ze hebben nog steeds niet bewezen dat het virus nieuw is – dat is de claim voor COVID.

Maar ze proberen het. Ze blijven proberen en falen om te bewijzen dat er een nieuw coronavirus bestaat dat een wereldwijde pandemie veroorzaakt.

Cults maakt het niet uit. Ze zullen elke claim aankondigen en deze ondersteunen met elk nutteloos bewijs. Ze gaan oorlog voeren op basis van een claim. In dit geval blijkt het een economische oorlog te zijn tegen de mensen op aarde. Een psychologische oorlog. Een oorlog tegen vrijheid.


Noot: Jon slaat de spijker op zijn kop. Bij dotcom.radio zeiden we het al. Mike zette het punt, “een levend virus bestaat niet” al in 2009 op de agenda bij gezondheidsradio. In 2011 begon in Duitsland de rechtsgang om dit te bewijzen in dit geval het mazelen virus. De uitspraak van het hoge gerechtshof in Duitsland kwam in 2017. Er is geen wetenschapper die kon aantonen dat een levend virus bestaat.

Laat dit feit eens goed inzinken in je gedachten. Ruim 200 jaar Fake Nieuws is een Fake Referentiekader, Fake Gedachten, Fake wetenschap, Fake vaccinaties, Fake wetgeving (verplichte vaccinaties) En super Fake media, radio, TV en kranten. En de alternatieve media worden geacht deze fake wereld te ontvlechten, een onmogelijke opgave.

Dit is waarom er nu al die zaken plaatsvinden, de wereld in de praktijk tonen wat de plannen zijn van de Deep State, de Nieuwe Wereld Orde, want die plannen zijn NIET fake ze tonen de satanische agenda in volle glorie tot het punt, … het punt dat iedereen geen uitweg meer ziet, dat, en niet eerder zijn mensen in staat te LUISTEREN en de waarheid aan te horen, in te laten zinken. De meest lastige periode voor diegenen die al op de hoogte zijn, opkijken tegen hoge muren van onbegrip, praten tegen dovemansoren! En hoe weten wij dit allemaal? ‘Q

– Henk Mutsaers
Lees ook dit artikel
QIA Q secret service
Q Anon”s activisten wereldwijd 50 miljoen, volgers 300 miljoen | cijfers 08-’18

Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk