Geen vreedzaam protest maar RELLEN, dat wil de overheid zien


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #115


Vandaag kopt het Algemeen Dagblad, je weet wel, die Nederlandse krant uit Brussel: Rellen in Belgrado na nieuwe lockdown, betogers dringen parlement binnen.

Laten we eerst even vaststellen dat er slechts 13 doden vielen en 330 in totaal tot op heden, als, … als die cijfers tenminste kloppen want de fraude is hoog. zeer hoog.


COVID 19 PCR-tests zijn wetenschappelijk zinloos

Hoewel de hele wereld op RT-PCR vertrouwt om een Sars-Cov-2-infectie te “diagnosticeren”, is de wetenschap duidelijk: ze zijn niet geschikt voor hun doel

GEEN BEWIJS DAT HET RNA VAN VIRALE OORSPRONG IS

In de sociale media is algemeen gerapporteerd dat de RT-qPCR [Reverse Transcriptase kwantitatieve PCR] testkits die worden gebruikt om SARSCoV-2 RNA in menselijke monsters te detecteren, veel vals-positieve resultaten opleveren en niet gevoelig genoeg zijn om enkele echte positieve gevallen te detecteren.”

– BOOM

Deze test kan ziekten die worden veroorzaakt door andere bacteriële of virale pathogenen niet uitsluiten. ”

– Boom, boom

Dat wil zeggen, de CDC, de WHO, de FDA of de RKI kunnen beweren dat de tests de zogenaamde “virale lading” kunnen meten, dat wil zeggen hoeveel virale deeltjes er in het lichaam zijn. ‘Maar dit is nooit bewezen. Dat is een enorm schandaal ”, merkt journalist Jon Rappoport op.

-Boom, boom, boom

Ga het hele artikel maar eens lezen of vertalen en je komt wellicht tot dezelfde conclusie als ik, AD, fake nieuws?

aanmelden via de Telegram app

De bevolking is niet gek en krijgt meer en meer door dat ze voor de gek gehouden worden

Maar de kop van het AD artikel suggereert dat de gehele situatie uit de hand aan het lopen is. Als burger journalist heb ik zeker 50 weken de gele hesjes protesten van het begin tot het einde zitten volgen op YouTube. Steeds weer viel het me op dat de Antifa relschoppers vrij spel hadden en de politie vol in beeld de Gilets Jaunes provoceerden en ook gewoon openlijk in de aanval gingen. Er moesten hoe dan ook TV beelden zijn die de geweldsinstructie van de POLITIE zouden rechtvaardigen

Ook in Nederland zie je dit nu gebeuren, mensen met bloemen en stoepkrijt die hartjes op de straat tekenen worden met waterkanonnen als pure relschoppers behandeld

Het lijkt er sterk op dat de overheid, lees de NWO lappen poppen graag een escalatie willen forceren. Doe daar dus niet aan mee anders speel je hen in de kaart, niet de ME maar de gewone oom agent krijgt van zelf een hekel aan het politie imago en stopt ermee een criminele overheid te vertegenwoordigen

Hoe ga je om met een -Ontspoorde- Overheid [NTP regels]

* geen NAAM geven
* geen Toestemming geven
* geen Papieren geven (ID)

Je ontkend het gezag van de overheid, of dit nu komt van een BOA of een politieagent. Ik erken de internationale grondwet getekend door 162 landen en elke boete zal gerechtelijk worden bestreden door mij als burger. Dus geen ID plicht voor fascistische dictators en hun vertegenwoordigers.


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk