Mensen begrijpen het niet meer, denken dat ik gek ben, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #113


En zeggen dat ook hardop tegen mij; “Ben jij gek geworden?” Ik kan dan maar beter mijn schouders ophalen en denk bij mezelf; “Mijn tijd komt nog wel” De tijd om energie te steken in mensen die onder mind control staan is verloren tijd. Ze zijn totaal niet meer voor rede en logica vatbaar en vaak nog niet eens in staat een stukje zelfredzaamheid te tonen. Ze zoeken de hulp bij anderen wat hun agenda ook is, blind vertrouwen.

De Waarheid Is Niet Langer Verborgen
Nu Verbergen Mensen Zich Voor De Waarheid

De video van Amazing Polly die ik op de site poste over mentale marteling werkt twee kanten uit. Voor sommigen is de schijn realiteit een mentale marteling, voor anderen is het leven gelijk het volgen van een ingesleten pad. Waar het pijnigen van de hersenen als een marteling werd ervaren en werd dan ook al lang geleden de hoop opgegeven om al die losse eindjes aan elkaar te kunnen knopen. Gekozen werd voor de passieve, “het zal allemaal wel modus”.

Luisteren naar andere geluiden van mensen die zij ooit het stempel complot gekkies hadden gegeven is niet meer mogelijk. Ook al blijven deze gekkies volhardend dat complot pad belopen na 20 jaar komt bij hen nooit de vraag of zijzelf wellicht niet de gek zijn die ziende blind is?

Complotten zijn van alle tijden, maar een complot is een geheime afspraak tussen twee of meer partijen. De vertaling uit het Engels voor het woord “plot” is plan. Ik weet 100% zeker dat iedereen zich schuldig maakt aan complotten. (Zeg maar niet tegen hem want dan, … is een complot)

Wat er nu in de wereld plaatsvind is geen complot meer maar een plot wat gevolgd wordt en gewoon openbaar te vinden is in documenten die tot in detail beschrijven wat de plannen zijn.

Wat er nu gaande is in de wereld is dan ook het rechtstreekse gevolg van de apathische houding van nog steeds een meerderheid van de bevolking. Allemaal bijzonder zichtbaar en te herkennen als de mondkapjes mensen.

Angst werkt verlammend op het denkvermogen, daar zijn de mondkapjes, de sociale afstand en de media propaganda machine goed voor. Met een eeuw ervaring van menselijke beïnvloeding via ingenieuze mind control maakt dat de wakkere burgers als een bedreiging gezien worden. De betogingen en onlusten maakt dat zij hun rustige gezapige leventje niet meer voort kunnen zetten.

De onrust zet alles op zijn kop in hun leven en wat is er makkelijker dan te zeggen tegen de vrijheidsstrijders; “Je bent gek geworden”

Zondag bij dotcom.radio vroeg ik mij al af wat er mis is aan de top 10 van belangrijkste zaken in een ieder zijn leven.

Hier is die top 10

  • 1. Gezondheid (95%)
  • 2. Geluk (93%)
  • 3. Financiële zekerheid (89%)
  • 4. Onafhankelijkheid (88%)
  • 5. Familie (87%)
  • 6. Het kunnen behouden van de huidige levensstandaard (85%)
  • 7. Het hebben van een liefdesrelatie (81%)
  • 8. Een baan/werk hebben (77%)
  • 9. Hoogte van het inkomen (76%)
  • 10. De ideale baan hebben (71%)

Ik verbaasde mij erover dat -VRIJHEID- het in vrijheid kunnen leven niet eens genoemd wordt in de top 10

Zou vrijheid niet op een gedeelde eerste plaats moeten staan?
Hand in Hand Met Gezondheid ?

aanmelden via de Telegram app

Hoe ga je om met een -Ontspoorde- Overheid [NTP regels]

* geen NAAM geven
* geen Toestemming geven
* geen Papieren geven (ID)

Je ontkend het gezag van de overheid, of dit nu komt van een BOA of een politieagent. Ik erken de internationale grondwet getekend door 162 landen en elke boete zal gerechtelijk worden bestreden door mij als burger. Dus geen ID plicht voor fascistische dictators en hun vertegenwoordigers.


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk