dotcom.radio stopt, … op de radio en …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #112


… gaat als podcast op eigen kracht verder

Verleden jaar deed ik voor mijn Cajun & Zydeco muziek programma een interview met een band uit Frankrijk en de gele hesjes kwamen daarbij ook aan bod. Ik werd ‘op het matje’ geroepen en diende voortaan het muziek programma vrij van politieke uitlatingen te houden. Vorige week heb ik mijzelf uitdrukkelijk van die belofte ontslagen. De gehele muziek cultuur gaat immers nu juist door de politiek –naar de donder– en deze keer vaar ik een andere koers, …

lees verder

Wij als Bestuur en Programmaraad zijn benaderd door ZydecoZity naar aanleiding van jouw uitlatingen in jouw uitzending van zondag 28 juni 2020. (het bewuste fragment van de uitzending –rechts klik open in nieuw venster)

De mensen van ZydecoZity en ook het Bestuur van de Slog distantiëren zich hiervan.

Als bestuur zijnde vinden wij het onacceptabel dat jij deze uitspraken doet in het programma ZydecoZity Radio.

Wat jij van zaken vindt tot daar aan toe, maar daar wordt het platform van ZydecoZity en de programma’s van de Slog niet voor gebruikt.

Wij (Slog) zijn het totaal niet eens met de uitspraken, maar misschien is er een ander programma waar deze mening wel gedaan kan worden onder het mom van vrijheid van meningsuiting.

Wij verwachten dat jij je verontschuldigingen maakt naar het bestuur van ZydecoZity.

Zij zijn zeer ontstemd omdat dit de 2e keer is in korte tijd dat je de naam van ZydecoZity in diskrediet brengt.

Vorig jaar heb je ook je ongenoegen geuit in het programma van ZZR betreffende de gele hesjes.

Je hebt ze toen beloofd dat het niet meer zou gebeuren.

Helaas met een jaar ging je weer in de fout betreffende jouw opvatting over Covid-19 in het radioprogramma ZydecoZity Radio!

Los je het naar hen op?

Zie deze mail als een officiële waarschuwing, de volgende keer volgen er sancties.


Open brief:

Aan het Bestuur SLOG en de programmaraad

Aangaande het conflict met Zydeco Zity Radio.

Dit is slechts het eerste conflict dat wij gaan verwachten, ondergetekende en co-host Mike Donkers van dotcom.radio / Twitter berichtgever coördinator voor Burgerfront.

Dat er nog niet meer commentaar op de programma’s is gekomen vanuit de politiek verbaast ons eigenlijk gezien het momentum van onze uitzendingen die wel-eens-waar het ondergeschoven kindje zijn op het tijdstip van uitzending bij de SLOG. De podcast daarin tegen trekt elke week wel zo’n 1500 of meer bezoekers met als topper 32.000 met het ingaan van de Corona Hoax. Zeker gezien de turbulentie in Geertruidenberg waar de wethouder is opgestapt omwegen Corona staat dit onderwerp in de spotlight.

We leven in zeer turbulente tijden waarbij de door ons verwachte internationale staatsgreep heeft plaatsgevonden op 17 maart een Coup du Monde van de Deep State.

We voeren nu al actie om de overheid, die de grondwet buiten werking heeft gesteld, omver te werpen, actie tegen Mark Rutte en zijn connecties en openlijke symbolische tentoonspreiding van satanische en pedofilie voorkeuren in het Journaal, acties tegen de vaccinatie fraude wereldwijd, acties tegen het niet bestaan van levende virussen, acties tegen de media leugenmachine en veel en veel meer. We hebben goede hoop dat, nu de bevolking inmiddels in opstand is gekomen dat wij de strijd uiteindelijk kunnen winnen.

We begrijpen dat niet iedereen zelf zijn onderzoek doet, om wat wij vertellen te verifiëren, en er dus veel weerstand zal ontstaan bij deze maatschappelijke openbaringen wereldwijd.

Wetende dat de SLOG afhankelijk is van subsidies lijkt het mij dan ook beter om de strijd uitsluitend online verder te zetten en mijn / onze uitzendingen stop te zetten met onmiddellijke ingang om jullie niet verder in moeilijkheden te brengen.

Deze reactie zal openbaar op de website worden gepubliceerd bij dotcom.radio en zydecozityradio.

Het is zoals het is, er komt dus een einde aan de SLOG / Tornado sinds 1993, vooral zydeco zity radio heb ik met heel veel plezier gedaan. De zaak waar wij voor staan, –onze vrijheid– is te belangrijk om te kunnen zwijgen, in ELK programma.

Met vriendelijke groet, Henk Mutsaers

We gaan dus wel verder op eigen kracht als podcast

aanmelden via de Telegram app

Wat nog vooraf ging in deze beslissing en meegewogen werd.

In 2011 had ik een vergelijkbare situatie op een andere lokale radio zender waar ik een programma presenteerde op zondagmiddag prime time tussen 12.00 en 14.00 uur. In het nieuws was het grootschalige pedofilie schandaal in de kerkelijke kringen en dat werd met alle andere nieuws ook aangekaart. Via eMail kreeg ik al snel te horen dat mijn programma met onmiddellijke ingang was stopgezet. (zonder opgaaf van redenen) Maar die reden laat zich makkelijk raden in een gemeente met 16 kerkgemeenschappen. De waarheid doet dan pijn.

Ik / Wij willen op dotcom.radio en in mijn andere muziek programma’s ongecensureerd kunnen verslaan wat de traditionele media verzwijgen zonder ons te moeten afvragen of dit wel kan / mag op de radio. Vandaar dat ik de hobby radio maken voorlopig maar de rug toekeer. Mijn mond houden voor de misdaden in deze wereld zit niet (meer) in mijn genen.

CENSUUR KOMT IN ALLE VORMEN – OOK UIT PURE ONWETENDHEID

”Laat komen wat komt.
Laat gaan wat gaat.
En ervaar wat overblijft.”

Lord Byron
SLOG studio lokale omroep Geertruidenberg
… einde van een leuk en gezellig tijdperk

Hoe ga je om met een -Ontspoorde- Overheid [NTP regels]

* geen NAAM geven
* geen Toestemming geven
* geen Papieren geven (ID)

Je ontkend het gezag van de overheid, of dit nu komt van een BOA of een politieagent. Ik erken de internationale grondwet getekend door 162 landen en elke boete zal gerechtelijk worden bestreden door mij als burger. Dus geen ID plicht voor fascistische dictators en hun vertegenwoordigers.


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk