Qanon: Twijfelaars worden Gelovers


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #107


DE GROOTSTE VERNUFTIGE MILITAIRE
OPERATIE VAN ONZE TIJD
De Twijfelaars Zullen Snel Gelovigen Worden

De gehele maand updates soms dagelijks
Vertaling: De waarheid is niet langer verborgen
Nu verbergen mensen zich voor de waarheid
Lees alle Q postings https://qmap.pub/
aanmelden via de Telegram app

Hoe ga je om met een -Ontspoorde- Overheid [NTP regels]

* geen NAAM geven
* geen Toestemming geven
* geen Papieren geven (ID)

Je ontkend het gezag van de overheid, of dit nu komt van een BOA of een politieagent. Ik erken de internationale grondwet getekend door 162 landen en elke boete zal gerechtelijk worden bestreden door mij als burger. Dus geen ID plicht voor fascistische dictators en hun vertegenwoordigers.


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk