Hoe Epstein’s nest van het kwaad het Tsjernobyl van de Deep State is


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #108


Martin Geddes is een van mijn favoriete schrijvers over Q, vorig jaar werd hij buiten spel gezet, gecensureerd door MailChimp een eMail nieuwsbrief platform. Gelukkig zijn zijn artikelen op meerdere plaatsen te vinden. Nu met de arrestatie van de rechterhand van Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell staat dit artikel ook weer in de spotlights.

-HM

Door Martin Geddes: How Epstein’s den of evil is the Deep State’s Chernobyl

In het voorjaar van 1986 verspreidde een radioactieve wolk zich over Noord-Europa vanuit de Oekraïne en vervolgens een republiek van de USSR. Het ergste nucleaire ongeval ter wereld – een niet-afgesloten meltdown van de reactor – spuwde zijn dodelijke puin in de atmosfeer. Het was niet te verbergen dat er iets diep mis was.

‘Vertel de wereld ons te helpen’ was de wanhopige boodschap van degenen die de catastrofe het hoofd moesten bieden. Hoewel het werkelijke dodental sterk wordt betwist, betekende het in feite het einde van de groei van de kernenergie – ongeacht de exacte kosten van deze enkele ramp. (Dit is enigszins ironisch, aangezien concurrerende technologieën meer mensen doden door vervuiling per eenheid opgewekte stroom. Maar ik dwaal af …)

Tsjernobyl was een gebrekkige beheersing op drie niveaus: het technische niveau, het nationale jurisdictieniveau en het politieke narratieve niveau. De eerste hiervan ligt voor de hand: een fatale fout in de berekening en het beheer, resulterend in een explosie die het dak van het gebouw heeft vernield – waardoor de beschadigde reactorkern aan de buitenlucht is blootgesteld.

De tweede is dat de gevolgen zich snel over de landsgrenzen verspreidden, waardoor het voor de Sovjets onmogelijk was om te verbergen wat er was gebeurd. Regeringen in het Westen wilden misschien ook de omvang van het probleem stilleggen, maar er was gewoon geen manier om de realiteit te verbergen van radioactieve deeltjes die overal uit de lucht regenden.

De derde is misschien wel de meest interessante. De wijdverbreide ineenstorting van het communisme slechts enkele jaren later kan aantoonbaar gedeeltelijk worden toegeschreven aan Tsjernobyl – naast vele andere belangrijke oorzaken. Voor altijd ingebed in het hete corium – begraven in Pripyat – is het inmiddels ter ziele gegane idee van Sovjet technische en managementsuperioriteit over het Westen.

Het lot van het ‘technologische totalitarisme’ van de Sovjet-Unie werd bezegeld op het moment dat de behuizing van de reactor in stukken werd geblazen. Het was slechts een kwestie van tijd: er was geen weg terug van deze openbare catastrofe.

Nu meer dan 30 jaar verder zien we nu de ineenstorting van een ander totalitair systeem – een systeem dat tot dusver in de schaduw is verborgen.

De onthullingen van Little St James op de Amerikaanse Maagdeneilanden – ook bekend als ‘Epstein Island’ – doen de maag woelen en de huid doen kruipen, een beetje zoals stralingsziekte. Helaas zijn de kinderen die daar verkracht, gemarteld en vermoord zijn niet te horen als ze om de wereld schreeuwen om hen te helpen. Het is veeleer onze taak om goed te letten op de verontrustende gegevens die ons nu overkomen.

De ontdekking van wat er werkelijk aan de hand is – onder onze neus en in onze naam – is een metaforisch ‘onbegrensd narratief falen’. Het veroorzaakt nu meltdowns op het gebied van strafrecht, internationale betrekkingen en de legitimiteit van de wereldwijde bedrijfsmedia. De omvang en impact hiervan – zonder hyperbool – is vergelijkbaar met Tsjernobyl en de ineenstorting van de USSR. Veel levens zijn al verloren.

aanmelden via de Telegram app

Want dit hol van het kwaad is niet alleen een afwijkende pedofiele orgieclub voor een miljardair-financier en zijn vrienden. Het is een belangrijk knooppunt in een systeem van criminele regering – de ‘diepe staat’ – dat heimelijk over ons heeft geregeerd. Voor psychopaten is de valuta van corrupte macht geen geld of goud: het is toegang tot jong vlees. De blootstelling van deze kerkers – voor kinderen van alle mensen – aan het licht van de dag is het ‘technische falen’ dat de media die worden gecontroleerd door corrupte inlichtingendiensten nooit zullen verdoezelen of wegspinnen.

De zwakke pogingen van de bedrijfsmedia om uit te leggen wat er aan de hand is – ‘het is zijn sportschool, geen satanische tempel’ – zijn een onvergeeflijke belediging voor de slachtoffers.

Dit megascandaal zal zich internationaal verspreiden, omdat het erop lijkt dat de veiligheidsdiensten van meerdere landen Epstein Island gebruiken als een “chantagecentrum te huur” om politici, zakenmensen, beroemdheden, academici en religieuze leiders te controleren.

De ultieme kracht van de transnationale gangsterregering ligt in videobanden van de gemeenste denkbare daden. De CIA – al decennia lang een volledig frauduleuze inlichtingendienst – lijkt centraal te staan ​​in de toeleveringsketen van het jonge vlees om zich aan vast te klampen. De Clinton Foundation haalt deze ‘grondstof’ uit Haïti en elders: het is uitsluitend een dekmantel voor georganiseerde misdaadoperaties.

Ik ga ook mijn nek uitsteken en zeggen dat veel goed verbonden partijen – zoals de cruisemaatschappij van Disney met kinderen die constant het eiland bezochten – nu vragen hebben over hun gedrag en bedoelingen. Epstein was al een geregistreerde zedendelinquent van niveau 3: wat dachten ze door naar zijn eiland te gaan – van alle plaatsen? Het ruikt niet goed.

Misschien vind je de antwoorden niet leuk. Het beeld kan echt niet lelijker zijn. Het is niet te verbergen dat er iets diep mis is.

Terwijl ik dit schrijf, ben ik met mijn ex-vrouw in Pervalka aan de Oostzee. Op haar geboorteakte staat ‘CCCP’: Litouwen was ook Sovjetgebied, totdat het onverwachte en ondenkbare gebeurde met de ineenstorting van de Berlijnse Muur en de USSR. Een jaar geleden was ik hier op vakantie en schreef mijn essay “WWG1WGA: het grootste communicatie-evenement in de geschiedenis“. Destijds leek het voor veel ‘gewone’ mensen nogal ‘het zal wel’.

Een jaar later is er veel veranderd. Dat artikel is gecensureerd omdat het een topzoekresultaat was voor “WWG1WGA”, een algemeen motto van de Make America Great Again (MAGA) -beweging. Ik word merkbaar niet meer bespot omdat ik zeg dat er een ‘diepe staat’ is die wordt ontworteld in een tweede Amerikaanse revolutie. NXIVM betekent dat pedofilie onder de rijken en machtigen geen grap meer is. De alom belachelijke ‘complottheoretici’ zijn nu de reguliere media, niet burgerjournalisten zoals ik.

Er zijn nu meer dan 3000 #QAnon-‘druppels ‘(compleet met [kill boxes]) en meer dan 500 bewijzen dat Q echt de militaire inlichtingendienst van de Trump-regering is die met ons communiceert. De geldigheid van Q’s verhaal blijft volledig intact en wordt niet betwist door gebeurtenissen in de echte wereld. De reguliere media blijven weigeren de ‘Q-vraag’ te stellen – omdat ze weten dat het antwoord hen permanent delegitimeert. Bovendien wordt de reputatie van de onregelmatige militie van digitale krijgers van generaal Flynn – een ‘Q-leger’ – steeds groter en angstaanjagender. (tekst gaat verder onder deze boodschap)

Hoe ga je om met een -Ontspoorde- Overheid [NTP regels]

* geen NAAM geven
* geen Toestemming geven
* geen Papieren geven (ID)

Je ontkend het gezag van de overheid, of dit nu komt van een BOA of een politieagent. Ik erken de internationale grondwet getekend door 162 landen en elke boete zal gerechtelijk worden bestreden door mij als burger. Dus geen ID plicht voor fascistische dictators en hun vertegenwoordigers.

Ondertussen worden de bedrijfsmedia geconfronteerd met een existentiële legitimiteitscrisis en een voortdurende ineenstorting van het publiek – zoals voorspeld. Het door Mueller geleide onderzoek naar “Russian Collusion” bleek de meest vochtige vorm in de geschiedenis te zijn, waarbij de geloofwaardigheid van degenen die deze gefabriceerde hoax duwden, werd weggenomen. Het Spygate-schandaal wordt met de dag belangrijker en effectiever en legt de onderliggende fraude achter de speciale raadsman bloot. De illegale doelwitten van George Papadopoulos door Mueller – om bij Trump te komen – staan ​​in het proces-verbaal. Het Mueller-team van ‘legale huurmoordenaars’ wordt ontmaskerd als opruiende plotters.

Waarom deze extreme noodzaak om president Trump te ontslaan en de waarheid te verbergen via een riskante poging tot staatsgreep? Waarom een ​​relatieve non-entiteit zoals ik censureren of iemand die gewoon over Seth Rich schrijft? Waarom nieuwe strafbare feiten plegen om misdaden uit het verleden te dekken – veelal buiten de verjaringstermijn?

Waarom? Vanwege Epstein … en alles waar hij dan toe leidt. Het is de ineenstorting van de geloofwaardigheid in [hun] pedofiele iconen van beroemdheden – en mediamerken die hen hebben gepromoot; de stopzetting van [hun] toeleveringsketen van onschuldige mensen voor gebruik naar eigen goeddunken; en de ondergang van [hun] systeem van technologische totalitaire macht. Het brengt ons vooral bij de moeder van politieke schandalen: wie Barack Obama werkelijk is, en wat hij werkelijk deed – inclusief het afpersen van Epstein’s operatie … met zijn Deep State-partners in de misdaad.

Dit is wat Mueller beschermde. Dit is hun Tsjernobyl. Dit is het verlies van verhalende suprematie waarvan ze nooit kunnen herstellen. Er is simpelweg geen manier om de realiteit van verraderlijke daden die overal van de machtige regent, te verbergen, niet in het minst wanneer het gaat om ernstig kindermisbruik.

Het IJzeren Gordijn verborg veel wrede realiteiten van het Sovjetleven voor (vaak waanvoorstellingen) westerse intellectuelen en academici – die door gebeurtenissen bewezen werden als hopeloze dwazen in het slechtste geval en op hun best nuttige idioten. Evenzo is er een mediagordijn – de gecontroleerde #FakeNews – die hier in het Westen werkt. Dit ‘ijzeren gordijn voor de geest’ bevat [hun] schild met ‘officiële verhalende leugens’.

Deze koepel van misleiding heeft de radioactieve waarheid van de Deep State, haar chantage-operaties en haar betrokkenheid bij mensenhandel – tot aan baby’s verborgen. De arrestatie van Epstein, samen met de getuigenis van zijn slachtoffers en medewerkers, blaast het hele beschermingsracket weg. De “realiteitsexplosie” is gebeurd, politiek dodelijk puin verspreidt zich al en de alarmen voor het monitoren van nieuws gaan nu over de hele wereld.

Het betekent het einde van de wereld zoals [zij] – het Deep State globalistische misdaadnetwerk – het wisten.

‘Niets kan stoppen wat er komt. Niets.” – Q

Noot: Dit artikel van Martin Geddes werd geschreven voor de vermeende zelfmoord van Epstein, …. 2 juli 2020 op Twitter


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk